På gång


måndag 14 februari 2011

Det finns bara en Ronaldo

NOSTALGI. Jag vet inte hur det är med er men för oss som lärt oss älska fotboll på 90-talet är detta en lite sorglig dag, Inte för att R9 lägger av i sig, det är inte en dag för sent. Utan mer för att en svunnen era mer och mer tynar bort.

Och säga vad man vill om Ronaldo men en gång tiden var han bäst. Kanske till och med den bästa som varit. Det finns bara en Ronaldo.
16 kommentarer:

 1. aaaa fortfarande inte sett nån med samma tempoväxlingar...kung R9

  SvaraRadera
 2. Fan va är ledsen nu. Bäst i Inter

  SvaraRadera
 3. There is only one Ronaldo!

  SvaraRadera
 4. Nästan samma känsla och teknik som Hasse Blomqvist

  SvaraRadera
 5. Gillar målet efter 35 sek i filmen.
  Där han gör 6-2 i minut 25. Jävla målorgie i alla fall!

  SvaraRadera
 6. Mannen som gav överstegsfinten ett ansikte!

  SvaraRadera
 7. Han gjorde överstegsfinter som lurade någon också, inte som Quaresma och andra idioter som bara sprattlar med benen, otroligt mycket fotboll i sig hade/har Ronaldo.

  SvaraRadera
 8. Den bästa brasse jag någonsin sett. Finns bara en Ronaldo och han är Brasse!

  SvaraRadera
 9. Glömmer aldrig hans tid i Barcelona, jävlar va bra han var under så många år dessutom. Lätt på en topp tio lista över de bästa någonsin.

  SvaraRadera
 10. Fantastisk spelare, minns hans tid i Barcelona. Helt klart en av de bästa om inte den bäste. Som hockeyälskare är det också tråkigt att foppa lägger av idag.

  SvaraRadera
 11. vad har detta med blåvitt att göra!?

  SvaraRadera
 12. Börjar bli lite tröttsamt sista månaderna med folk som ska fråga vad inläggen har med blåvitt att göra. Vad kommer dessa tomtar ifrån? Hur svårt kan det vara att fatta att det är en fotbollsblogg?

  SvaraRadera
 13. Ronaldos favoritlag i Allsvenskan är Blåvitt, därför har det med blåvitt att göra! Han sa det i samband med presskonferensen där han meddelade att han slutar med fotboll! "Jag slutar med fotboll, btw, Blåvitt är det bästa laget i Sverige"


  Jävla tjöt!

  SvaraRadera
 14. haha LOL! 01:49

  bra sagt!

  SvaraRadera
 15. Jag har hans tröja från tiden i inter. Fick den av min förra chef som tack. Älskar Ronaldo.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.