2012/01/19

Wernblooms flyttar till Moskva

SILLY SEASON/UTLANDSÄNGLAR. Pontus Wernblooms karriär går vidare i CSKA Moskva. Nu får "Boom-Boom" chansen att spela direkt mot Real Madrid när Champions League slutspelet drar igång. Minns ett citat från Wernbloom för något år sedan.
– Möter jag Real Madrid så kommer jag lägga mig direkt.

Faksimil: Nina Wernblooms blogg

Det blev alltså Nina Wernbloom som var först med att bekräfta nyheten om att flyttlasset går vidare för familjen Wernbloom.

Baraben.com önskar lycka till, 10 miljoner per år för Pontus. Runt fyra/sex miljoner till IFK Göteborg.

20 kommentarer:

  1. 6-8 miljoner? Läste någonstans att blåvitt endast hade 20% på eventuellt mervärde vid ny försäljning, alltså ca 2 miljoner.

    SvaraRadera
  2. My bad anyonym 11:12. fyra-sex skulle det stå. vidareförsäljning + utbildningsbidrag.

    SvaraRadera
  3. 4-6 låter också mycket. 5% solidaritetsersättning (att dela med Kungälv (+AZ? Hur gammal var han när han gick?) till viss del) = 1,5 miljoner. Sen säljer de honom till kanske 5 miljoner mer än vad de köpte för, dvs 1 miljon till till IFK. Totalt kanske 2 miljoner. Eller?

    SvaraRadera
  4. Beror väl på vad det är för försäljningsklausul. Om det är Vinstklausul eller bara vidareförsäljningsklausul...

    SvaraRadera
  5. Synd om vi lägger pengarna vi får pga Boom Boom med enormt Blåvitt-hjärta på en äcklig h*ra som "aldrig kommer gilla Göteborg"...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle vi värvat Pontus syrra istället eller som också har stort Blåvitthjärta?

      Radera
  6. Killar som Pontus växer inte på träd. Lycka till i Ryssland!!!

    SvaraRadera
  7. "Möter vi REAL ska jag gå ner på knä inför Raul före matchen och be om hans tröja" Så sa han, inte att han skulle lägga sig mot REAL. Får han verkligen spela CL, han har ju spelat Euro-league med AZ denna säsongen?

    SvaraRadera
  8. Precis! IFK har i bästa fall 20% på det belopp som överstiger vad AZ betalade när han köptes från Blåvitt. Således lär det vara mindre än 3 milj.

    SvaraRadera
  9. JANLIND!

    Utgår inte utbildningsbidrag om där finns en transfer summa? Utbildningbidrag faller väl bara ut vid kontrakslösa spelares (under 23 har jag för mig) övergång? Eller är jag helt ute och snurrar?

    SvaraRadera
  10. Summan kan man ju bara spekulera i. Så låt oss glädjas över Pontus och att vi får inte pengar. Hur mycket vet bara de i styrelsen?
    ''//Daniel

    SvaraRadera
  11. Saknar tiden då vi hade killar som Pontus att glädjas över.

    Nu har vår sportschef i ren desperation och pga sitt eget misslyckande köpt in en AIK-tränare och en kille som föraktar Blåvitt.

    Snart har Mild förstört allt det jag lärde mig älska!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt, då kan du börja heja på Jitex i Damallsvenskan :)

      Radera
    2. Det handlar väl inte om han är AIKare eller från trelleborg eller va fan som helst, kan han ledan blåvitt till framgång och titlarär väl det viktigare än vilket ursprung han har. Jävla mupp. Håller med Anonym 09:31. Börja håll på jitdx om du inte fattar det!!

      Radera
  12. Riktigt roligt för dem! Lär onekligen bli ett rejält tillskott i paret Wernblooms hushållskassa och en skön sportslig utmaning, hoppas verkligen det kommer gå bra även i Mokba!

    SvaraRadera
  13. Anonym 11:31

    Kan inte du bli sportchef istället. Så kan du klona Falzetas och bara köra med honom. Sedan kan vi ta tillbaka JO som tränare, sittta i en ring, hålla varandra i händerna och sjunga we shall over come.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så himla bra skrivit! Folk som är emot nysatsningen med Stahre & Co förstår inte att fotbollen utvecklats och för att följa med i utvecklingen krävs nya metoder. Tiden med Jonas Olssons tjongbollar är förbi. Låt oss alla stå upp tillsammans för nya, fräscha Blåvitt! /Marcus

      Radera
  14. Jag accepterar i huvudet att Stahre Tränar Blåvitt och "Anti GBG Nordin G" ansluter till IFK, men mitt hjärta säger ngt helt annat.

    Grattis till Nina W Plånbok !

    SvaraRadera
  15. Lycka till, BoomBoom. Ses när plånboken är full och dina tår förfrusit.

    SvaraRadera
  16. Fy fan att han går till Moskva! Har inte han Blåvitt hjärta? Borde han inte gå till Blåvitt? Jäkla pengakåta Pontus!


    ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.