2012/01/10

Mikael Stahre i intervju med SVT

55 kommentarer:

  1. Jag gillar vad jag ser.

    SvaraRadera
  2. Är han gjord av deg? Ligger när han sitter.

    SvaraRadera
  3. Grattis Sella!
    Verkar som att ni tänder till lite mer detta år.

    SvaraRadera
  4. Även deg måste jäsa för att bli nått gôtt.

    SvaraRadera
  5. Blev tydligen mycket fetasallad och tzaziki nere i Grekland.

    SvaraRadera
  6. "En klubb som ställer krav" ??? My fuckin´ arse! Du sitter säkert Stahre. Underprestera som både spelare och ledare gjort senaste åren och du kommer ändå få chans på chans.

    Vad det gäller supportrarna, som är de som utgör klubbens ryggrad, så har halva styrkan bestämt sig för att du är messias, så där sitter du också säkert.

    SvaraRadera
  7. 13:32 Vad snackar du om? ALLA blåvita vet om att Stahre kan nog vara den tränare i blåvitts historia som kommer ha den minsta smekmånaden någonsin i vår klubb. Presterar han inte kommer vi personligen kasta ut honom.

    SvaraRadera
  8. 13:22
    Jag såg Stahre på stan strax före jul och han ser verkligen sjuuuukt slapp ut. Lite som en förvuxen(?!)15-årig slacker som inte orkar bry sig om nåt. I samband med träning och match verkar han vara precis motsatsen till detta vilket bådar gott.

    SvaraRadera
  9. So far, so good

    SvaraRadera
  10. Ett luftslott! Detta går åt skogen! hoppas jag har fel dock..

    SvaraRadera
  11. Jag gillar också vad jag ser, tror att det här kan bli enormt bra! Nu måste han bara få en vettig mittback att bygga försvaret kring, sen är vi i hamn! Typ...

    SvaraRadera
  12. en go gubbe...

    SvaraRadera
  13. Jag trodde aldrig jag skulle få det, men jag får en känsla av tillit från gubben. Det känns verkligen som en nytändning och jag väntar med stor spänning tills allsvenskan drar igång. Man har ju fått grymt höga förväntningar. Å inte helt obefogat tycker jag...

    SvaraRadera
  14. Resultat Nisse2012-01-10 16:39

    Struntar i hur dom tränar, hur dom äter, hur dom.....
    Det är vad dom gör 90 min på plan som räknas, tänker inte tro/tycka nått innan jag sett 2-3 matcher.
    Att dom är 120 %-iga redan nu rör mig inte i ryggen, den niten har jag gått på innan då man följt med på allt under försäsongen och tror man är världsbäst innan Allsvenskan ens börjat.
    Upp till bevis först!

    SvaraRadera
  15. Till 13:32

    Vilken jäkla blåvittsupporter har sagt att de tror att Stahre är någon messias. När värvningen blev klar så var det så pessimistiskt, eller mer eller mindre tvärtom, att han inte var någon messias utan mer som om Stahre skulle vara antikrist.

    Men ju längre tiden har gått, med intervjuer, farten på träningarna osv, och den akuratess han visar. Något som inte JO någonsin visade, Ja, för mig hade JO en riktig tråkstämpel. Om du är sugen kan du väl ringa honom och be honom att komma tillbaka.

    Han har en jävla press och det vet han. Han har fått ett krav av både ledning och supportrar.

    Men till dig anonym 13:32 och alla ni andra Stahre haters, kan ju stanna hemma när vi käkar pytt i höst. Jag är optimistiskt. Det här kommer kanske att funka, Men att 3 månader innan allsvensk premiär gå ut och vara så hatisk mot en tränare som tycker att det är en ära att träna Blåvitt.. Och jag tror han menar det, vem fan skulle inte tycka det.

    SvaraRadera
  16. Äh va fan jag har surat klart angående Stahre. Välkommen för fanken!

    SvaraRadera
  17. 10/1/12 18:03

    Världen är inte svart (stahre)eller vit (JO).

    SvaraRadera
  18. Låter riktigt bra enligt mig

    SvaraRadera
  19. Sthare är en ledare, J-O var en chef... Nu jävlar.....!

    SvaraRadera
  20. Gillar gubben som fan. Längtar till premiären ännu mer!

    SvaraRadera
  21. Till 18:03

    Ingen har sagt att han är messias, men många beter sig som om han vore det.

    Nej, jag tänker inte ringa JO. Är du så svart-vit att du menar att man måste gilla JO bara för att man inte gillar Stahre (och då menar jag inte som person)?

    Pytt kan du gärna få käka med en bitter smak av aik-sats i munnen. Jag firar på allvar den dagen vi har vår stolthet tillbaka. Det är inte framgång och själlöshet som skapat fanatiska supporters världen över och gjort fotbollen så stor.

    SvaraRadera
  22. Fan va gött, posetiv energi!

    SvaraRadera
  23. Jag tycker Stahre verkar bidra med mycket vi saknat tidigare. Han är dessutom ganska karismatisk i intervjuer (till skillnad från JO).
    Heja Blåvitt

    SvaraRadera
  24. Pat the Cat2012-01-10 21:50

    Alla nämner bara att han har mycket energi och kan tillföra det. Det man då missar är att han är 700 ggr bättre rent taktiskt och som matchcoach än vad JO är. Skulle vilja se videofilm från de båda omklädningsrummen i halvtid av sista matchen 2009 bara för att se skillnaden... Jesus Kristus...

    SvaraRadera
  25. jag är antistahre

    SvaraRadera
  26. Älskar uttrycket "kontrollerad aggressivitet". Säger ganska mkt.

    SvaraRadera
  27. Ge råttfanskapet en chans! Behandlar klubben med respekt och verkar i alla fall vara en go gubbe. Återstår att se om han är en så pass bra tränare som jag tror att han är och fixar pytt till oss i höst!
    ATT: MILD
    Ge oss en bra mittback!!

    SvaraRadera
  28. Jag har alltid gillat Stahre.Även när han var tränare i Gnihet. Han har det som jag tycker en tränare skall ha.Passion och engagemenag.
    JO gjorde en bra säsong men sedan försvann all energi ur honom och laget och då kommer man 7:a i allsvenskan.

    Edlund har jag haft förmån att träffa och han kan fotboll. Tror han blir en viktig kugge för främst de yngre spelarna och att han kan utbilda dem för allsvenskan och Europa!

    Jag tror och hoppas att detta blir bra! Nu gäller det att vi Blåvita kamrater ger laget och tränarstaben allt stöd de kan få om detta sedan räcker kan endast framtiden utvisa.

    FRAMÅT KAMRATER!

    SvaraRadera
  29. SMEKMÅNADEN ÄR ÖVER! AVGÅ!

    SvaraRadera
  30. Bojan är tydligen fortfarande sur över hur aik behandlade han när han blev såld till Videoton. Enligt rykten är han sugen på att följa Stahres fotspår.

    SvaraRadera
  31. Ser fram emot AIK på borta plan i april månad. J*vlar vilken intressant match det kommer bli...Tycka vad man vill om Stahre, men just INTRESSANT är ordet för IFK och allsvenskan i år.

    SvaraRadera
  32. Kråka eller Kanariefogel....
    Vi får väl se.

    SvaraRadera
  33. 13:22 - ha, ha, ha. Mycket roligt och träffande.

    SvaraRadera
  34. Nu är det ju såhär att nu har vi stahre. Jag är övertygad om att han kommer göra vad han kan, och jag hoppas så innerligt att han kommer att leverera... Det känns som en helt annan glöd runt allting. Att spelarna inte längre springer runt och driver med varann på träningarna, en tränare som springer runt och skriker och har sig... och som någon skrev tidigare, att det hade varit interssant att se skillnaderna mellan omklädningsrummen i guldmatchen 2009, fan asså, om vi hade haft stahre till att peppa då, då tror jag fan att vi hade vunnit den där förbannade matchen. Jag tror att stahre levererar skärpta spelare med en bättre inställning som gör att vi kommer gå bra i år. Mycket bra!

    Jag gillar stahre.

    SvaraRadera
  35. Till: 10/1/12 18:03

    Riktigt riktigt bra skrivit!
    En tränare (ett jobb) som tycker det är en ära att träna Blåvitt, hur kan man hata honom! Ge honom en chans!
    För övrigt, han är ruskigt bra med media och med de träningar jag sett kan jag bara ställa mig bakom Sella, det är ritkigt bra tempo!

    SvaraRadera
  36. Hört rykten att Bojan är aktuell. Han har krav på eget kontor på Kamratgården dock

    SvaraRadera
  37. Om vi tar guld med Stahre vid rodret så vad fan har det med AIK att göra? Skulle han inte lyckas bättre med gubbarna än föregående trio, vad fan har det med AIK att göra? Menar ni antagonister att han medvetet skulle göra ett dåligt jobb för att han vill att det skall gå åt helvete för blåvitt? Och vad pytten beträffar varifrån får den sin bittra smak av AIK sats? Vad har Stahre eller AIK med vår stolthet att göra? Jag förstår inte hur en enda man kan ta hundra års stolthet ur en klubb genom att acceptera en tränarpost. Kan någon förklara "våldtäkten" som ni påstår har skett?

    SvaraRadera
  38. ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans, ge honom en chans..

    HÅLL KÄFTEN!!!

    Det är Blåvitt som gett HONOM en chans. Levererar inte råttan, slår fällan igen.

    SvaraRadera
  39. MIKAEL STAHRES BLUEWHITE ARMY!

    SvaraRadera
  40. 16:22 har du inte fattat det vid det här laget så tänker jag inte försöka förklara för dig varför DSM-Stahre inte är OK. Ät du din pytt och njut av den.

    SvaraRadera
  41. 19:17 Gå å ronka på Gajs bandy matcher å tjöta skit med alla andra tappade själar. Du luktar Gais, stinker som fan!

    SvaraRadera
  42. @11/1/12 23:57

    Ta på dig dumstrut mössa och gå på frölunda hokky. Kör lite goa klapp-klapp ramsor ihop med goa gubbar.

    SvaraRadera
  43. 08:08 håller med dig! Dumstrut på 23:57! Men jag är inte förvånad. Det är som vanligt bara påhopp och glåpord när någon kritiserar Stahre, aldrig några vettiga argument. Det enda som hörs är typ "nu ska vi vinna, skit i hur. Vi är Blåvitt..all in...vinnarmentalitet...höga krav" och en väldigt massa andra tomma ord.

    Vem fan vill inte vinna?

    SvaraRadera
  44. Alla som pratar pytt med AIK sats i och Stahre förakt framställer sig själva inte bara som dåliga förlorare utan som Edward en gång sa till Ruben Svarte.. du är visst en dålig vinnare också.. SM-guld till Blåvitt 2012 och pytten skall smaka faaan så gott!

    SvaraRadera
  45. 09:58 Alla som kan bortse från år av aik-antagonism, att Stahre så sent som för ett år sedan gick med i DSM m.m. framställer inte bara sig själva som glory hunters utan även som oreflekterande människor som inte förstår vikten av att bygga ett "varumärke" som inte endast bygger på framgång (för framgång kommer och går).

    SvaraRadera
  46. Jag hade fått för mig att man älskade Blåvitt och att det var det allt gick ut på och inte att hata en annan klubb mer än vad man älskar sin egen. Såg just ett klipp från borta matchen från Dundee när vi nätar och publiken filmas och vad hänger väl där? Jo en hata AIK flagga.. nästan lite sjukligt hur vi går åt detta piss gäng. Låt dem vara för fan och sköta sitt så vinner vi vårt på egen hand. Det är väl mer intressant att MFF är på god väg att gå om oss i marathontabellen än vad nåt visset gäng fyllbultar från Solna sysselsätter sig med?

    SvaraRadera
  47. Alla ni som lever kvar på åttio och nittio talet borde vakna nu. Ge den här noll åttan en chans nu. Vi har haft stockholmare i både laget och tränarstaben innan och det har funkat. Vi har avgudat Rhen ganska länge nu men glöm inte att han innerst inne är djurgårdare. Och prata om att vi förlorar våran själ o.s.v blir ganska löjligt. Vill ni inte se elit fotboll kan ni börja följa proletärernas if eller något.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, just det! Man måste ju vara emot elitfotboll bara för att man inte välkomnar Stahre. Den var bra! Men du är inte ensam. Sammma gamla argument som alla andra kör. Men det håller inte. Tänk på vad tradition och en tydlig Blåvitt-profil betyder för att locka nya generationers supportrar under de år det går dåligt. Vi ska vinna, men kan inte enbart förlita oss på segrar för att locka folk. Kolla på Tottenham t.ex. Senaste 25 åren har de inte fyllt sina läktare på grund av framgång. Nu är de dock med i toppen igen och de hatar Arsenal lika mycket som förut. Bryr man sig om Blåvitts framtid värnar man traditionen och är inte rädd för lite rivalitet med andra klubbar.

      Radera
    2. Men snark. Presentera vilken tränare som var tillgänglig som skulle varit bättre?

      Radera
    3. Näää just det! Han var det enda alternativet. Det är därför vi har honom som tränare nu.

      Radera
  48. Håkan Tendell2012-01-12 16:56

    Motivation slår klass. Nu verkar vi genomgående ha både motivation och klass i truppen. Mer och mer sluts leden även utanför plan, men alla är ännu inte med. Kamrater! Vi får inte sjabbla bort den chans vi nu har att inleda en ny blåvit storhetstid. Supportrar i alla stadsdelar och olika hörn av landet: Kliv på spårvagnar, färjor, bussar och tåg. Vallfärda mot arenorna och sträck er nävar och fanor mot skyn. Låt oss bjuda det svenska folket på den episka upplevelse de så länge längtat efter. Låt oss ge dem åter det stora, mäktiga Blåvitt.

    SvaraRadera
  49. Stockholm härskar Götet!


    Hahahahaha!

    SvaraRadera
  50. Öhh. vahetere... hata hata hata.. nu måste jag sluta för jag skall dra och skriva kuken i några busskurer..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.