2012/01/07

Drugge drog ett skämt

VERY SILLY. Jag blev blåst. Jag erkänner, jag gick på den. Det var ingen transfer"bomb" på gång. Allt var ett skämt. Ett skämt som Andreas Drugge drog igång och med sig fick han nån annan Häcken-fåne.


Det är inte det att jag inte kan ta ett skämt. Jag har skrivit många grejer förut som säkert inte stämt, och givetvis händer det rätt ofta att både klubbar och agenter läcker felaktig information. Men när Drugge började twittra att han kände till en "bomb" så är det klart att folk går igång. Speciellt när han får med sig någon annan som verkar trovärdig. Nu vet vi, likt historien "Vargen kommer" att nästa gång dessa två herrar uttalar sig så kommer ingen att tro på något dom säger. Jag hade inte velat köra min trovärdighet i botten på det sättet. Och man kan ju faktiskt tycka att Drugge borde tänkt till lite och förstått vilken uppståndelse det skulle bli, framförallt i dessa tider. Men att tänka till är tyvärr inte Drugges starka sida.

Denna mittfältskämpe som briljerade i IFK Göteborg hela 2011. Eller vänta nu... Nej, just det ja. Det var ju spelsystemets fel. Eller tränarens. Eller gräsets. Eller något annat. Nej, det var inte det inte. Det var för att du, Andreas Drugge var helt värdelös. Med din lön i åtanke en av de absolut sämsta värvningarna som IFK Göteborg gjort. Din lön ja... Den som du gick ut och beklagade dig över i början av året med följande citat:

"Man försöker ta sig igenom månaden och göra det bästa av den."

Stackars dig Drugge. Det måste vara jobbigt med dina 100 000 i månaden att "ta sig igenom månaden". Speciellt med tanke på att det som betalar din lön är folk som sliter på jobb varje dag för att kunna ta sig råd och köpa årskort och biljetter till IFK Göteborgs matcher. Harrejävlar vilka bortkastade pengar. Så jävla usel som du, Drugge, var förra året borde du betala tillbaka varje krona.

Okej, alla kan komma snett på det. Man kan ha en misslyckad period och sen falla ner i ett mörker av dålig form. Men en sak kan man alltid göra, man kan kämpa. Kriga och slita på träningar och b-lagsmatcher och hålla en attityd att man minsann vill jobba för det. En som gjorde det var Kalle Svensson. Och Tomas Olsson, Marcus Sandberg, Kamal Mustafa, Elmar Bjarnasson... Ta mig fan, till och med Faltsetas visade en jävla vilja varje match trots att han kanske inte hade talangen för att ta det sista steget.

Men inte du, Drugge. Jag minns speciellt en b-lagsmatch i slutet av året där jag såg en av de mest loja, usla insatser jag sett i den Blåvita tröjan någonsin. Jag satt och funderade för mig själv, hur kan en person som uppträder med sån total ovilja att spela och kämpa få ta på sig den blåvita tröjan? Som tur var så satt Mikael Stahre på samma läktare och tänkte samma sak.

Drugges tid i IFK Göteborg är tack och lov över. Kanske tyckte han det var lite tråkigt och ville ha lite uppmärksamhet med sitt lilla Twitter-skämt. Det kanske inte blir så roligt att sitta på Häckens bänk inför de närmast 900 sörjande på Rambergsvallen kommande säsong, så därför ville han skoja till det lite med att dra ett kul skämt. Tack för det "jätteroliga" skämtet, men i mina ögon så är det enda skämtet Andreas Drugge själv.

136 kommentarer:

  1. Surt sa räven om rönnbären.......

    SvaraRadera
  2. Baaaam, sågen är framme.


    Med all rätt dessvärre. Den andra häcken fjanten, gjorde också en pudel och hävdade att han syftade på Wernbloom värningen...

    Uppmärksamhetens IF verkar ha match idag...

    SvaraRadera
  3. Men för helvete Erling. Har du så jävla dåligt självförtroende och så dåligt omdöme att du måste kräkas ur dig sån här ogin skit efter att ha trott på något som inte var sant? Vad blir man jämförd med om man sårar dig på riktigt? Hitler? Pol pot?

    Gå och bajsa för fan!

    SvaraRadera
  4. Underbar läsning..
    Förhoppningsvis lär självaste Drugge besöka BaraBen för att se just detta.
    Då hoppas jag du läser detta, din pajas.

    Andreas Drugge: Du är skit, du är ingenting. Jag hoppas du har det för jävla bra bland getingarna när vi tar guldet iår! Fyfan för dig.

    SvaraRadera
  5. Drugge är en fitta

    SvaraRadera
  6. Ey, chill Erling. Du tappade ju inte ansiktet eftersom du angav källan. Du var ju bara messenger, och det tackar man ju för oavsett sanningshalten så länge källan anges eller sanningssannolikheten estimeras.

    Du går lite väl hårt åt Drugge.

    Vilken onödig konflikt?

    Drugge, lyssna inte på honom, han är full! :)

    /Fredsmäklaren

    SvaraRadera
  7. Kanske det mest patetiska blogginlägg någonsin på svenska.

    SvaraRadera
  8. sjukligt barnsligt att gå så hårt på drugge efter som du själv säger gått på hans skämt. finns la ingen anledning att spy så mkt galla över en spelare som representerade våra färger pga av ett skämt. hoppas att detta inlägg tas bort innan fler personer hinner se ditt misstag

    SvaraRadera
  9. haha så rätt

    SvaraRadera
  10. Bra skrivit Erling håller med om allt

    SvaraRadera
  11. Lägg ner Erling, tyckte att du var en av de bättre bloggarna men detta är ju det största skämtet jag läst. Han skojar med dej, ta det som en man inte som en fjolla.
    Du måste ha ett självförtroende som = 0?

    SvaraRadera
  12. tycker synd om drugge om han får läsa detta haha, men det roligaste av allt är att det är 100% sanning.....tyvär

    SvaraRadera
  13. Hahaha! Årets sågning?

    SvaraRadera
  14. Ojoj, bittert.

    Inget roligt skämt av Drugge, men va fan Erling, sånt du skriver är sådant man lite elakt sitter och säger till grabbarna på puben. Inte på en av Sveriges största sportbloggar.

    SvaraRadera
  15. Hårt men rättvist av Erling.

    SvaraRadera
  16. Erling är det största skämtet i Blåvitts supporterskaras historia. Gå på en sån story från en nolla o sen bete sig som en komplett idiot o såga nån som gjort en luring på dig. Skriv på för Gais nu för helvete Erling din jävla pajas.

    SvaraRadera
  17. Får instämma med dom flesta andra. Hård men rättvis. Allt du säger är faktiskt 100 % sant

    SvaraRadera
  18. Drugge, gå och självdö. Inte värdig att ha dragit på den Blåvit randiga tröjan. Crossa visade mer klass och stil mot Blåvitt som arbetsgivare när det begav sig.

    SvaraRadera
  19. Lägg av. Pinsamt låg nivå Erling.

    SvaraRadera
  20. Som några innan skrivit, hårt, men rättvist.

    SvaraRadera
  21. Dessvärre är det ju mycket sanning i det som Erling skriver, och hade jag vart som Dr Ugge hade jag tagit det lilla lugna med skämten ett tag.

    SvaraRadera
  22. Att såga en spelare så vid fotknölarna för ett litet skämt.
    Har du sådan lite stake Erling? Detta skall kallas sportblogg, hoppas att Blåvitt inte vill ha dig på träningarna efter detta inlägget (killen har ändå spelat i Blåvitt!)
    //Kalle

    SvaraRadera
  23. Bra skrivet!!!

    Håller med dig helt och fullt Erling

    SvaraRadera
  24. Bitter eller?

    SvaraRadera
  25. Erling behöver ju inte ljuga för o skaffa uppmärksamhet iaf.

    Tumme upp.

    SvaraRadera
  26. Konspirationsmannen2012-01-08 00:07

    Drugge fick veta något, twittrade om det, blev liv i luckan, telefonen ringde ett par gånger.. Hans chef, Hysén, Mild.. Tvingades säga att han skämtade och ta på sig dumstruten.. På måndag kommer presskonferens med presentation av.. Ja vem?

    SvaraRadera
  27. Uj vad uselt Erling. Tror folk börjar genomskåda dig så smått..

    Och dig skall vi skicka till Turkiet? För gott kan man önska..

    SvaraRadera
  28. skiter i om drugge skämtar eller inte. allt det erling skrivit är ju sant och borde funnit på denna bloggen långt före drugges usla skämt kom upp. så kritiska vi varit mot JJ, Sandberg eller för den delen JO. Då skall killar som drugge hängas ut när man inte ger allt för laget.

    SvaraRadera
  29. Klart att skribenterna i Baraben får skriva vad de vill sålänge de inte "går över gränsen". Detta tyckte i alla fall jag var ok och befogat då vi faktiskt pratar om en fd spelare i Blåvitt. Däremot tillfället att skriva det efter ett litet oskyldigt twitter skämt? Det var väl inte hela världen?

    SvaraRadera
  30. O jäklar vad någon verkar tagit åt sig och gått bananas över det här. Chilla ner lite Erling, du brukar vara en skön kille men nu är beter du dig som en barnunge som inte får som den vill....men inlägget visar du bara

    1) Att du har jävligt svårt när du själv går på ett skämt

    2) Att innersg inne så finns det.en liten liten Erling som blir arg när han blir förnedrad

    3) Att du inte har säskillt mycket självdistans

    Nej fortsätt göra det du är bra på, köra Kanal Glenn, för nu gör du bara bort dig så jävla mycket. Du kan vara en skön grabb, men ta fan o mogna till lite

    SvaraRadera
  31. Erling och ni andra som kollar på träningar och B-lagsmatcher:

    Var Drugge lika loj och dålig där som han var på A-lags matcherna?

    SvaraRadera
  32. Ja, Erling kan te sig bitter men Drugge har i ärlighetens namn samlat på sig. Förutom svaga prestationer på planen, har det varit ett evinnerligt gnällande på allt mellan himmel och jord. Klent med speltid (undra varför), för mycket folk i affären, dyra barnvagnar, etc. Killen saknar ju uppenbarligen förmågan att knyta näven i fickan och visa lite jävlar anamma. Vilken supporter vill se sådana spelare i sitt lag?

    Att häva ur sig en grej som att "ta sig igenom månaden" när man drar in över hundra tusen är att pissa på människor som verkligen får kämpa för att få ekonomin att gå ihop. Sånt måste man vara extra försiktig med när man själv inte behöver slita speciellt hårt för den hutlösa lön man plockar ut varje månad. Sedan får vi inte glömma vår historia, IFK Göteborg är folkets lag. Drugge beter sig mer som en osnuten Örgryte-brat.

    SvaraRadera
  33. 00:14 Det var väl inte hela världen?!
    Det finns folk som har svagare nerver än dig och som klarar silly säsongen lite sämre!
    Håller hela häckens styrelse som ansvarig för min magkatarr! Räkning kommer

    SvaraRadera
  34. haha all cred till erling, grym artikel!

    SvaraRadera
  35. Fet "like" på förste anonym 00.21.

    SvaraRadera
  36. Uppskattar den tid du lägger ner, Erling. Men såna här inlägg känns helt onödiga, fan visa lite respekt för andra människor istället för att förlöjliga dem så totalt. Det är bara du själv som gör bort dig. Jag hade skämts om jag spytt sån ovärdig galla på en annan människa. Men det kanske bara är jag, vad vet jag.

    Lycka till i Häcken, Drugge! Även om det där skämtet var jävligt irriterande..

    SvaraRadera
  37. Håller med!

    SvaraRadera
  38. Klarar man inte av kritik ska man inte spela i Blåvitt. Klarar man inte av en sån här artikel ska man inte läsa på Baraben.

    SvaraRadera
  39. Ganska roligt skrivet, trots de hårda orden...

    SvaraRadera
  40. Håller med 00.35. Klockrent. Så, exakt så känner jag också.

    SvaraRadera
  41. Kan inte nån som har twitter be den där tönten Jimenez att dra nåt gammal över sig också!

    SvaraRadera
  42. http://www.youtube.com/watch?v=XlXUVjgMshU
    "Bra Tony!"

    SvaraRadera
  43. hahahaa jisses vad ledsen du verkar erling... du borde väntat 12 timmar innan du satte dig vid tangentbordet

    SvaraRadera
  44. Jag tror också att den kan vara sannolikhet att någon bett Drugge att dementera det han tidigare sagt...

    Sedan till er som tycker att allt i artikeln är sant etc - skulle ni inte tagit upp det under säsongen istället? När det faktiskt var relevant. Nu är det mest ett patetiskt svar till ett dåligt skämt som någon råkade gå på.

    SvaraRadera
  45. SORGLIGT hur många som ger sig på Erling som bara säger en sanning.

    Drugge framstår ju enbart som patetisk med sina "attention" twitters

    SvaraRadera
  46. Nu tog det hela lite stora proportioner kan man tycka. Softa nu gubbar. Ingen har gjort bort sig. Båda rekko gubbar. Chillout för f-an hehe. Erling är en grym skribent och rapportör. Drugge kan bättre än han visat i Blåvitt. Ha de gött båda gubbs hehe.....

    SvaraRadera
  47. Jävla idiot Drugge!

    Du är bannlyst av U18!!!

    1312

    SvaraRadera
  48. Oskar Bengtsson2012-01-08 01:22

    Varför i helvete gnälls de så mycket på Erling???

    Drugge satt ju förfan på en näst fetast lön o presterade sämre än Big Mama gjorde 2004. Hur i helvete kan man ta Drugge i försvar då???

    Jag finns Drugge som en stor klumpig, talanglös, lat och dålig fotbollspelare. Vad i helvete har han gjort för bra?? Kostat blåvitt pengar!!!

    Sen att den jävla pajasen o dra ett skämt som väcker förhoppning o gläjde hos många,, klart som fan man blir helt cp lack...

    SvaraRadera
  49. Vem vet....kanske ligger nån typ av sanning i det ändå? Pavey var i stan idag där han bekräftade 2 klubbar varav den ena var Ljungskile och den andra ville han inte nämna. Men vad fan....vem bryr sig om Drugge!!??

    SvaraRadera
  50. även om det var lite väl långsökt att gå bananas på Drugge p.g.a av ett litet skämt kan jag hålla med helt. En boråsare med pannband som inte får tummen ur röven och kämpar när man får 100 lax i månaden ska inte spela i Blåvitt. Drugge jag hatar dig!

    SvaraRadera
  51. helt sant! bra skrivet!

    SvaraRadera
  52. Sjukt onödigt att spy så jävla mycket galla över att du svalde drugges bomb med hull och hår, dock kvarstår faktum, Drugge är en värdelös fotbollsspelare som aldrig borde värvats till blåvitt.. Steget mellan att vara bland dom bästa i tff till en startspelare i blåvitt är stoort. Far åt helvete Drugge!

    SvaraRadera
  53. Patetiskt av Ugge.

    SvaraRadera
  54. Haha, såna här inlägg känns rätt bittra. Å andra sidan är det skönt att någon säger till Drugge att han var värdelös i IFK. Elfsborgsfrisyr, fula tatueringar och obefintligt löpsteg, pinsam spelare och pinsam värvning av Mild. Bra av Stahre att välja bort sådant.

    SvaraRadera
  55. Årets super sågning! Hoppas D läser och begrundar vad många av oss tycker om allt hans skit. Vilken clown

    SvaraRadera
  56. DET HÄR ÄR BARABEN, RIS OCH ROS!!

    Så jävla rätt Erling!

    SvaraRadera
  57. Är denna artikel ett skämt?

    Drugge var kass. Hans steg är inte rappt och självförtroendet vacklade. Samtidigt höll hans psyke inte riktigt för att lira i ett blåvitt i en tid med motgång.

    Men, att han ska behöva ta ett sådant här inlägg är ju ett skämt!

    Lägg ner Erling, sällan har väl något blogginlägg kännts mer fel i nivå än detta..? För ett skämt?

    Ditt anseende föll rätt mycket hos mig och jag hoppas att det var ett rylle-inlägg. Annars är det ju galet. Ranegie som verkligen hoppar på blåvitt eller kåmark som försöker få oss vara rasistiska kan man tillägna ett sådant här inlägg. Men drugge? för ett skämt? Lägg av...

    SvaraRadera
  58. Erling är inte helt olik Birro. Lite narcissistisk sådär?

    SvaraRadera
  59. Drugge skulle iallafall aldrig skriva något elakt till en annan medmänniska. Speciellt inte över ett skämt hur dumt det än är. Det är bara små människor som håller på med sådant.

    SvaraRadera
  60. Visst ska man klara av att tåla mycket om man ska läsa Baraben, men då ska man fan i mig också tåla mycket om man är skribent på sidan också. Inte börja lipa så fort man blir blåst av någon.

    Hela inlägget stinker av ett litet barn som lipar, gråter ock skriker för att man inte får som man vill.

    Baraben gör ofta ett jävligt bra jobb, men även de måste tåla både kritik och att åka på en blåsnign (om det nu är det).

    SvaraRadera
  61. Hahaha, vilken jäkla lipsill du är Erling. Det trodde man inte om dig.

    Förresten när är det du börjar på dagis igen efter julledigheten.

    Nej, för fan väx upp och skärp dig så kanske.du oxå en vaxker dag kan få umgås med lite vuxna månniskor som tål gliringar o skämt.

    Fick ett jävligt gott skratt av inlägget, men bara när jag tänkte på en bölandes Erling som satt på sitt barnrum och smartrande och skrikande skev på sit tangentbord.

    SvaraRadera
  62. Pinsamt! Det var ju trots allt bara ett skämt från Drugge under silly season. Finns ingen anledning att dra upp all samlad galla i en vendetta för att man blibit blåst. Kritiken har Drugge fått under säsongen och det är historia nu.

    SvaraRadera
  63. Sämsta artikeln någonsin på Baraben! Otroligt låg nivå. Gissar att du inte skulle säga detta öga mot öga med Drugge så varför skriva det här? Tror även (och hoppas) du får svårt att göra några intervjuer med hans vänner som är kvar i IFK efter detta.

    SvaraRadera
  64. Skämtet är av sekundär betydelse egentligen. Se det istället som droppen som fick bägaren att rinna över. Följ Drugge på Twitter och ni lär förstå vad jag menar. Det är lite olyckligt att fokus hamnar på skämtet när det i själva verket borde vara Drugges genomruttna attityd. Läs inlägget igen och försök tänk bort skämtet och se om det framkommer vad det egentligen handlar om. Som sagt, följ Drugge på Twitter och försök att inte gå bannas.

    SvaraRadera
  65. Erling har ju bara rätt...

    Drugge var en jätteflopp !

    SvaraRadera
  66. Glöm aldrig vem det var som stod bakom värvningen av Drugge. Jo just, lilleman Hysén, släktingen. Är han så fredad att han går fri från det misslyckade året med en av Milds sämsta värvningar någonsin?

    SvaraRadera
  67. Det enda skämtet är Håkan Mild som inte lyckats värva en mittback än. Samt att Håkan tog hit Drugge med sin höga lön.

    SvaraRadera
  68. Pinsamt inlägg av Erling som gick på detta skämt, sandlådenivå!

    Lite mer respekt och sunt förnuft över hur man uttrycker sig i såna här forum vore på sin plats. Man kan tycka vad man vill om Drugges prestationer i den blåvita tröjan men att ta ifrån honom möjligheten att skämta så här i silly season-tider är obefogat.

    Detta blev bara ett illaluktande personangrepp av Erling tyvärr.

    SvaraRadera
  69. Fan vad folk är rädda för att trampa folk på tårna här då, Drugge förtjänar ju det dessutom.
    De som klagar på sågningen, minns ingen diverse fanzinesågningar på90-talet? (den legendariska förstasidan på ÄT efter RBk hemma t.ex. eller dansbandsgrejen om "Crille K:s" och ja, jag läser igenom gamla fanzines nu)

    Jisses alltså.

    SvaraRadera
  70. Nu kommer den rätta Erling fram.

    Önskar du gjorde det lite oftare och inte la vantarna emellan som annars.

    SvaraRadera
  71. Det här är 2000-talets fanzine, inte riksmedia. Big up!

    SvaraRadera
  72. Du var väl inte nykter när du skrev, du har ju blivit blåst inse det.

    SvaraRadera
  73. Herregud, det här är ju inget jämfört med kritiken som varit mot Hjalle, JJ, JO, Sandberg, Lund, Elmar osv osv

    Drugge förtjänar det dessutom för jämfört med de andra har han inte ens karaktär

    SvaraRadera
  74. Jag blev själv irriterad på Drugge men att från att bli irriterad till att totalsåga honom känns lite överdrivet. Dessutom nämner han väl inte vilken klubb värvningsbomben skulle ske?

    SvaraRadera
  75. Nära på övertramp faktiskt.

    SvaraRadera
  76. När det handlar om JJ får man skriva vilken skit som helst och nästan mordhota killen, men när Drugge får kritik är Baraben patetiska? Varför försvara Drugge helt plötsligt?

    SvaraRadera
  77. Blåvit skåning2012-01-08 11:21

    Håller med Erling till 100%!!!

    SvaraRadera
  78. Klockrent!!!

    /Billdal Boyz

    SvaraRadera
  79. Förvånande att blåvitts alla moralkärringar kryper fram ur popcornskålen på sittplats, kamma er förfan. Drugge var största skämtet och skit ska skit ha.

    SvaraRadera
  80. Har Erling drabbats av en psykos eller vad är det frågan om?

    SvaraRadera
  81. Boooooring Erling!!

    SvaraRadera
  82. Letar man scoop på twitter, bara för att kunna ta åt sig äran att "hittat något" så får man nog skylla sig själv. Patetiskt

    SvaraRadera
  83. Erling... Jag skäms fan för dig nu! Pinsamt!!!

    SvaraRadera
  84. Drugge är en tomte. Aldrig sett någon spela så dåligt i en blåvit tröja som herr drugge. Håller med till fullo. Denna trötta grabb borde ligga lågt med att sprida falska rykten om värvningar osv.

    SvaraRadera
  85. Vad ska man säga om detta?

    Både Erling & Drugge har varit ute och cyklat.

    Case closed.

    /Franz

    SvaraRadera
  86. Suuuuuurt sa Röven

    SvaraRadera
  87. Bland det bästa jag läst på länge!!!!! Mycket bra skrivet!!! Folk som säjer annat kan inte ha sett en match med Drugge förra året.

    SvaraRadera
  88. Haha Erling, ärligt talat, nu sänkte du dig till en riktigt låg nivå, sett dig många träningar/matcher och sagt till polarna som inte är så inne i blåvitt världen, där är Erling, riktigt bra skribent på baraben.
    Numera kommer det vara:
    Där är Erling, en lipsill som inte kan ta ett skämt.
    Sådana här inlägg skadar blåvitt mer än de stärker. Hoppas blåvittspelarna visar sitt missnöje med detta inlägg.

    SvaraRadera
  89. Är det bara jag som är övertygad om att det kommer en uppföljare?

    SvaraRadera
  90. När ska frankie komma tillbaka till baraben och sätta ner foten?
    är det den här pajasen läsare betalar för att skicka ner till Turkiet?

    Jisses! Drugge kanske är ett skämt, men erling verkar ju vara ett pinsamt skämt!

    SvaraRadera
  91. Glennantenn2012-01-08 14:43

    Instämmer till 110%.
    Totalsågningen av Drugge är klockren.
    Men nu glömmer vi honom.
    Vi har säsong 2012 att fokusera på.
    Och vi behöver en bomb eller två.

    SvaraRadera
  92. Själv garvade jag mest och trodde inte ett dugg på skiten. Jag tror inte på något längre. De som kommer de kommer, jag jublar eller gnäller när de väl presenterats.

    SvaraRadera
  93. Lite #TwitterDrama för alla #DramaQueens ;)
    /Förbjud twitter och facebook

    SvaraRadera
  94. Jag hoppas inte att du tar illa upp när folk kritiserar dig mer rena påhopp och personangrepp. Med en sådan text så hoppas jag att du är beredd att ta lika mycket kritik som du ger.

    SvaraRadera
  95. Kanske hade varit bättre om sågningen hade kommit för några månader sedan, så att han hade haft en chans att läsa vad vi supportrar tyckte om honom under sin tid i klubben. Han hade kanske till och med tagit åt sig och börjat anstränga sig lite.

    Men bättre sent än aldrig, antar jag. Bra som fan Erling, fler sågningar!

    SvaraRadera
  96. Drugge är nog det uslaste jag någonsin sett i en blåvit tröja.

    SvaraRadera
  97. Det roligaste är alla svennebanansossar som klagar på Erling.

    SvaraRadera
  98. är det någon man ska ge skit så är det ju mild som godkände drugges lön på 100 000 plus. det är mild som ska ha stryk

    SvaraRadera
  99. Bra Drugge; äntligen navelsträngen klippt. Gör en kanonsäsong och visa dina blåvita vänner.

    SvaraRadera
  100. Han skämtade lite på Twitter utan att tänka på vilket enormt genomslag det skulle få. Big deal.

    Sen tar du fram ett citat ur en artikel där han säger att han tjänar bra, men det är ändå inte så att han är jätterik. Jämfört med en vanlig Svensson ja, men inte så att han aldrig kommer behöva jobba mer.

    Sen tror jag själv att det var en felvärvning pga vårt spelsätt under JO. Han hade säkert passat bättre i ett mer spelande lag. Å andra sidan har han aldrig tidigare spelat i ett topplag.

    Ingen stor sak och inget har egentligen hänt förutom att ditt ego, Erling, tagit illa vid sig.

    Tycker inte alls illa om Drugge. Tycker helt enkelt att han inte är en tillräckligt bra spelare för Blåvitt på det sätt han presterat under 2011.

    SvaraRadera
  101. Erling är bara bitter för att hans charmoffensiv mot IFKs marknadschef Adrej inte ger resultat. Konstant flörtande på Twitter, rövslickeri osv. Erling alla vet att du gör allt för att få jobba för IFK. Men bara för att dom ratar dig, inte behöver du skita ut det här?

    SvaraRadera
  102. Ett stort ego som tappade huvudet efter att ha gått på ett twitter-skämt kring silly season.. det är ju nästan så man inte tror det är sant!

    Jag säger då det, mycket ska man läsa innan ögonen trillar ur. Det var ett klassisk bottennapp som blir svårt att hämta sig ifrån för erling.

    Sen kommer det ju som vanligt fram att de blåvita leden består av en mängd rätt osmarta gubbar.

    Blogginlägget handlar ju inte om att dömma ut Drugge för hans fotbollsprestationer, där är nog alla överens. Drugge klarade inte pressen och hans tröga löpsteg duger inte.. det är ju inget konstigt med det. Problemet är ju att detta inlägg är ett hatiskt personangrepp som motiveras av att man skämtat på twitter.. hmm.. ett rykte under silly som visade sig vara planterat - har det aldrig hänt förrut?

    SvaraRadera
  103. Bra erling,inte fel att ta fram sågen ibland.

    SvaraRadera
  104. Buh f...ing huh2012-01-08 18:47

    Anonym 8/1/12 17:55 (bland andra)
    Jo, ibland är det patetiskt att ta fram sågen...

    Drugge levererade inte - så är det. Om han har alla knivar i lådan låter jag däremot vara osagt. Men att lipa för ett twitter-skämt på detta sätt är väl inte direkt respektingivande eller en i närheten av högklassig bloggestik...

    Fokus på rätt saker nu! Erling, jag hoppas att detta var ett tillfälligt klavertramp och att vi får se lite kvalitet även från baraben (inte minst i Turkiet - som jag avvaktar att sätta in pengar till...)

    SvaraRadera
  105. Är bitter skribentens förnamn...?Annars får han gärna motivera varför dessa kränkande rader om Drugge kom just nu?

    SvaraRadera
  106. Mycket uselhet i det här kommentarsfältet. Vad tror ni att detta är, hovets officiella hemsida? GP är fan mer vågad än ni.

    SvaraRadera
  107. Att spelare driver med medierna är inget nytt. Ibland blir det roligt som för några år sedan när IFK-spelare planterade diverse rykten, t.ex. berättade om andra spelares läsvanor. Det här var inte roligt alls men säger mest något om vilka förhoppningar vi har på Mild och Stahre att värva en bra mittback. Som jag förstod det, jag har inte twitter, så riktade Drugge inte sitt inlägg till just IFK Göteborg eller vi supportrar utan det är vi som har tolkat det så och jag håller med dem som skriver att det här är ett övertramp. Man kan tycka att Drugge borde vara medietränad men Drugge har tidigare twittrat om hur han ser på barnfilm och leker med lego samtidigt som resten av laget tränade sina första pass med Stahre strax innan hans övergång blev klar så vad kan man vänta sig av honom egentligen? Det här var lågt Erling - om du inte är beredd på att ta kritiken så skriv inte inlägg när du är förbannad...

    SvaraRadera
  108. Hade Erling valt att såga Drugge i en separat artikel hade det givetvis varit helt okej. Det är Baraben, det är så det skall vara..

    Men när Erling vänder artikelns huvudinnehåll på en mening och sedan sågar Drugge jäms med fotknölarna i ren bitterhet, ja då blir det dåligt.

    Tyvärr tror jag att Erling bara har lyckats sänka sig själv. Han har flörtat med Andrej, Balkander och Wulcan. Givetvis läser dom också sådant här, och vips så var bara Erling en pajas på nån fansajt.

    Synd på en kille som lägger ner mycket ideell tid och har viss talang.

    SvaraRadera
  109. Jag fick inte med i ovanstående:

    Drugge riktade ju inte ens sin tweet mot varken Blåvitt eller Erling.. Det visar på Erlings stora ego att blåsa upp det som att alla eventuella rykten är riktade mot honom eller Blåvitt..

    SvaraRadera
  110. jakeplisken2012-01-08 20:26

    Pinsamt onödig kritik

    SvaraRadera
  111. Till 8/1/12 20:09: Balkander är väl i ärlighetens namn inte speciellt mycket bättre än en del skribenter som publicerar alster på BaraBen. Han om någon slår ju på stora trumman för minsta lilla eftersom han är barnsligt naiv. Visst ger han oss bra bevakning av Blåvitt men hade BaraBen:arna också fått jobba mer eller mindre heltid, hade det förmodligen blivit ännu bättre.

    Förstår inte snackat om att Erling skulle ha fjäskat in sig, upplys mig gärna. Visst, skriver man en så kritisk krönika får man räkna med lite skit tillbaka men vi får ändå komma ihåg att det inte är han som kostat Blåvitt massa pengar och underpresterat. Man kan kräva både det ena och det andra från Drugge vilket man inte kan göra från Erling.

    SvaraRadera
  112. Ser att många kritiserar Erling, men hans inlägg kan väl inte vara annat än ironi, för ingen skribent här kan väl sjunka så lågt?

    SvaraRadera
  113. Pat the Cat2012-01-08 21:30

    Alla ni som blir förbannade:

    Väx upp och skaffa lite distans till tillvaron för fan. Det var ju faktiskt ganska roligt...

    SvaraRadera
  114. Hahah helt rätt av Drugge!

    Kul att snubben på baraben måste vräka ur sig än mer spya över grabben...

    Ni blev lurade lär er ta skämt!

    SvaraRadera
  115. Jag tycker erling nästan var för snäll mot Drugge i artikeln. Drugge har inte gjort ett skit i blåvitt, till och med när han petades till U21 va han sämst på plan och knappt svettig efter matcherna. Jävla sopa!

    /Lerum

    SvaraRadera
  116. Lyssna inte på alla moraltanter Erling. Grymt bra artikel!!!! Keep up the good work!!!!!

    SvaraRadera
  117. Omoget av Erling. Håller dock med om det han skriver om Drugge. Men trots allt, riktigt omoget att reagera på detta viset.

    //Daniel

    SvaraRadera
  118. Lurad... Men chilla lite.

    SvaraRadera
  119. Henry Honungsmåne2012-01-09 00:47

    Verkar svårare att ta sig igenom dagen på västkusten.

    MVH AIK, skandinaviens största klubb och anledningen till att Allsvenskan fortfarande finns på miljontals läppar

    SvaraRadera
  120. Bittert inlägg. Drugge vann!

    SvaraRadera
  121. Göteborg19042012-01-09 12:31

    Jag tycker att saxens vrede skall drabba hela den här skitartikeln.
    Dags att börja granska källan innan du skickar ut något Erling?

    SvaraRadera
  122. Men herregud...

    SvaraRadera
  123. "Okej, alla kan komma snett på det."

    Ja, tjena, vi märkte just det...

    Kasst skämt, ännu värre artikel. Kritik hör hemma på BaraBen, personliga påhopp gör det inte!

    SvaraRadera
  124. haha stor humor att Erling fiskade upp ett rykte på tvitter och gjorde det till sitt eget scoop för att nu sitta och grina.

    Erling nästa gång kan du ordna fram egna källor istället för att försöka få det att framstå som att du har insyn i IFK:s spelarförvärv

    PS: Vid nästa spelarintervju så kommer det stå "GrinOlle" i pannan på dig. Glöm inte att klippa bort spelarnas fnitter hahaha

    SvaraRadera
  125. Superkul! Vilken härlig lirare Erling är.

    SvaraRadera
  126. Erling måste va en speciellt liten och osäker människa. Till och med för att va ifkare..

    SvaraRadera
  127. Kritiken mot Drugge är inte rättvis. Det var ju Mild som föll för svågerpolitik och värvade en allsvensk medelmåtta för dyra pengar.
    Nu drog han ett skämt som gav maximal utdelning. Erlings svar här gör skämtet till succe!

    SvaraRadera
  128. Så här dålig som det här inlägget har inte ens Drugge vart...
    En ursäkt vore på sin plats.
    Och då ska ni veta att jag svurit rätt rejält åt hur dålig värvning Drugge var. Men som vanligt klarar sig killen som värvade honom!

    SvaraRadera
  129. "Mamma, mamma!! Drugge lurade mig på Twitter!!"

    Haha! Antar att du kommer grina efter mötena mot Hisingens Stolthet också :D

    SvaraRadera
  130. Hororna på Tattarön ska fan dö, tycker det är dax å banka upp lite tattarbönder snart, Drugge är en stor hora, han kan dra åt helvete.
    Nån som är på, banka lite tattare på Splendid?

    SvaraRadera
  131. Nej jag är inte bitter.... :)

    Bra att ni ger lite tändvätska till Drugge så att han kan sänka er så som Ranegie gjorde.

    SvaraRadera
  132. Visst kanske Drugge förtjänar kritik för sina insatser i IFK. Men att detta lyfts upp i samband med att du själv gått på ett skämt från Drugge själv ger hela inlägget en grinolle-stämpel.

    Känns lite som du tog i några 100% extra för att du inte gillar att bli lurad. Hade du skrivit samma saker om han inte lurat dig på Twitter?

    Vad lättkänsliga vissa kan vara.

    SvaraRadera
  133. Tycker faktiskt också att det är på tiden att dom så kallade fansen på Splendid ska få smaka lite känga å knogjärn... Dom har kommit undan länge nog nu.

    Vi ska skrämma packet från vår Ö!
    är ju bara inflyttade bönder som håller på Rövlaget, jag bor själv här på Hisingen, det finns inte en infödd Göteborgare som håller på Rövlaget, tro mig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.