2011/07/10

Selakovic sänkte Syrianska

MATCHRAPPORT. Stefan Selakovic blev stor hjälte efter sina tre mål mot Syrianska, men det var en annan spelare som Selakovic själv valde att lyfta fram.
- Vi tar över efter utvisningen helt, så det är bara att hylla Hannes för att han vågar gå in och ta den duellen med målvakten.

Motståndarna var inte alls farliga stundtals, det mesta gick igenom Peter Ijeh (otroligt loj så länge bollen inte var vid hans fötter). Det hade säkert inte förvånat någon om Ijehs avslut i ribban hade gått ett par centimeter lägre och inneburit mål för gästerna. Istället tog IFK Göteborg över helt efter utvisningen och skapade flera bra chanser. Selakovic som var ännu mer pratglad än vanligt efter matchen blev hyllad (vilket han förtjänade), men man får inte glömma bort Hannes och Hyséns insatser vid straffen samt Dyrestams perfekta inlägg till 3-0 målet.

Det var en sådan här dag där det mesta gick Selakovics väg, inbytt, värdelös i början utav inhoppet (hans egna ord) men sedan lossnade allt. Extra kul att se Robin Söders inhopp, äntligen fick man se lite utav hans kvalitéer igen synd bara att han inte lyckades förvalta sin chans i mål.

Adam Johansson som även han gjorde comeback (lite bortglömt en dag som denna) gjorde en bra insats på högerbacken och blev bättre ju längre matchen led.
- Det kändes lite idag kan man säga, otroligt varmt men för att vara första matchen så är jag nöjd.

Nöjd var även Håkan Mild som skulle hem och fundera på om Selakovic var värd ett livstidskontrakt...

Selakovic, nu leder du assistligan i laget och snart även målligan?
- Haha, "Tobbe" får akta sig däruppe, nu är jag på gång!

15 kommentarer:

 1. Fram till straffen har vi inte ett enda farligt avslut på mål. Hur fan kan man sitta och hylla laget efter den här sketinsatsen?
  Wow, vi vinner när vi får 1-0 och spelar med en man mer i 20 minuter!

  SvaraRadera
 2. 20:22
  Fuck off. Tre pinnar oss.

  SvaraRadera
 3. Pizza for everybody2011-07-10 20:38

  Sella är kung!

  SvaraRadera
 4. Spånken är en mittenlag-enabler.

  SvaraRadera
 5. Håller med Spånken. Fuck off!! Vi ägde matchen i första och efter en trevande inledning på andra så tar vi över helt igen. Fanns massa bra saker idag men neggofolket letar fel. Sana hade en grym första halvlek, Sellas och Adams återkomst va underbar, backlinjen släppte fan inte igenom nått förutom Ijeh's fjantribbträff. Till och med Söder såg ut som han aldrig har varit skadad (på tiden)

  6 poäng mot syrianska va ett krav, ett krav som spelarna motsvarade. Så hylla dom istället för att fortsätta leta fel, patetiska djävlar som hellre vill ha rätt än att Blåvitt vinner.

  //D-Day

  SvaraRadera
 6. Vill lägga till att Sandberg gjorde en fin enhandsräddning och fick sin fjärde nolla i år. Förtjänar att nämnas på listan över bra saker att ta med sig. Jag hoppas att det lossnade nu, vinner vi mot Trelleborg och HBK så lovar jag att vi är uppe på topp fyra och har bra häng inför hösten!

  SvaraRadera
 7. I första halvlek hade vi ju en period på en kvart då allt spel var på ett mål. Det var rätt märkligt att vi inte fick in en boll där, och då säkert avgjort matchen i ett tidigt skede. När sen Syrianska pressade på i andra trodde jag att det skulle gå åt helvete. Kanske kan vi börja vinna såna här halvdassiga matcher nu och göra en 2007, med stolpe in på alla bollar? Mot nittonde!

  SvaraRadera
 8. Underbart idag även om det satt långt inne. Älskar se Söder med bollen med fan att han inte kunde fått lägga något. Framåt I-F-K

  SvaraRadera
 9. Nästan rekord i antal "utav".

  SvaraRadera
 10. Ge Robin lite mer tid, så kommer han bli den superstar som vi alla trodde. Alla storklubbar i Europa kommer be Håkan att får köpa denna guldklimp innom snar framtid. Fan vad jag älskar denna Söder.

  SvaraRadera
 11. Japp, Robin är på G. Har inte sett honom så pigg som han va sen skadan.

  Jag tror fortfarande det finns något stort i dagens Blåvitt. Det krävs bara lite tur med felstudsar osv. När (Läs ni spelare som läser baraben detta stycket :)) dom slappnar av så spelar dom riktigt bra fotboll, det känns mer som det sitter i huvudet än spelet. Får vi bara ett par vinster till så tror jag vi kan vara med och utmana om guldet.

  Som Erling skrev (tack för att du är tillbaka)så va det halvknackigt vår 2007 också men en fantastiskt höst senare så vet alla vad som hände :)

  //D-Day

  SvaraRadera
 12. Kul att se Adam tillbaks. Enligt mig den stabilaste insatsen på den positionen i år.

  Negativt är att vinnarskallarna återigen lyser med sin frånvaro. Elmar visade som vanligt glöd. Det är med beklämmande att så många andra (ingen nämnd, ingen glömd) visar en sådan lojhet och "skit-samma-attityd". Givetvis är jag glad för 3 poäng och 3 mål men tycker att man kan kräva lite bättre inställning på vissa håll.

  SvaraRadera
 13. BLÅVITT FOREVER2011-07-11 11:50

  Gött (så klart) med snack o guldstrid o att det ser bra ut inför hösten (aftonbladet) men ska vi vara med där måste vi vinna de två "sexpoängsmatcherna" borta(!?!) mot ellos o hif. Då måste det se "bra mycket ännu bättre" ut... :o)

  SvaraRadera
 14. Herregud så du skriver pöjk.

  SvaraRadera
 15. 22:09


  2 stycken. Rekord?
  Något ticks du har? Tvångsmässigt?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.