2011/07/22

Highlights: FFF - Blåvitt (Sv Cupen)

44 kommentarer:

 1. Stabila Sandberg fortsätter ösa trygghet till backarna ...

  SvaraRadera
 2. Stabila backarna fortsätter ösa trygghet till Sandberg.

  SvaraRadera
 3. Stabila innermittfältet fortsätter ösa trygghet till backarna och Sandberg...

  SvaraRadera
 4. Stabila supportrar fortsätter ösa trygghet till tränarna och spelarna ...

  SvaraRadera
 5. Tackar ödmjukast för detta! Hoppas man får läsa/se mer från dig Olof!

  SvaraRadera
 6. Stabila anfallare som fortsätter ösa trygghet till mittfältarna...

  SvaraRadera
 7. Kan någon berätta för Sabdberg att han inte håller måttet!

  Han påstås ju vara nöjd med sin insats så här långt.

  Lite självinsikt måste man väl för helvete kunna begära...

  SvaraRadera
 8. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 9. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 10. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 11. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 12. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 13. Vem är sabdberg? Så som du säger det verkar han inte stabil för laget iaf ..

  SvaraRadera
 14. Skönt att det gick vägen! 1-0 målet är ju riktigt snyggt måste ju sägas.

  SvaraRadera
 15. Det är Sandberg som är osäker, därför agerar backarna instabilt, och även mittfältarna. De överarbetar och ger inte Sandberg rätt chans eftersom de inte litar på honom. Sandberg platsar tyvärr inte

  SvaraRadera
 16. hur pass dålig är dahlin egentligen, om sandberg tillåts göra dom här tavlorna match efter match?

  SvaraRadera
 17. Tycker lite synd om Sandberg som får så oerhört mycket kritik.. Visst, lite utav den förtjänar han definitivt då han har gjort ett antal tavlor i år, men komigen nu vafan.. Killen är 21 år gammal, ge han lite tid så kommer han bli riktigt bra!
  Sedan undrar man hur många här på baraben som hade kunnat göra det bättre.

  SvaraRadera
 18. Håller med anonym 16:31. Våra supportrar är fan de som är sämst just nu. Jag var på matchen och kunde höra patetiska fans sjöng skit om Drugge, Sandberg, Jakob och Jonas Olsson. Stötta laget under match för fan. Bua och klaga efteråt om ni måste.

  SvaraRadera
 19. Håller med om att förnedrande sånger under matchen fan inte hjälper. Men faktum kvarstår: Sandberg måste ersättas. Och det spelar väl fan ingen roll, som en Anonym tidigare försökte poängtera, att ingen av oss här på Baraben hade kunnat göra det bättre!

  SvaraRadera
 20. Jag kan erkänna att jag är sämre i mål än Sandberg, men jag kritiserar honom ändå. Eftersom jag vet att jag är sämre i mål än han, spelar jag mittback i div 4 istället. Han spelar i Allsvenskan och bör därmed hålla allsvensk klass, vilket han knappt gör i nuläget.

  Bra att vi vann iaf. Hoppet lever.

  SvaraRadera
 21. Ingen klagar på älsklingen Sebbe. Inbytt, men lyckas på 11 min dra på sig 2 gula kort och därmed utvisad. Dock är han ju en "lirare" som få klagar på, så det är väl helt ok att Sebbe gång på gång drar på sig röda kort...

  SvaraRadera
 22. stod i klacken och måste säga att det var patetiskt o höra vissa sånger från packade suportrar.
  visst fan sög många av spelarna stenhårt , men under matchen stöttar man , INTE försöka ta billiga poäng.
  Under matchen påverkar det bara negativt,efter kan ni spy hur mycket ni vill.

  SvaraRadera
 23. Nej nu får det vara nog, ja har stöttat Sandberg i 1,5 säsong nu och sagt "det är lugnt han är lite ovan och ung, han blir bättre" men nej nu är det fan nog, FY HELVETE VA DÅLIG DU ÄR SANDBERG............

  SvaraRadera
 24. 1643: beklagar ödmjukast stavfelet på Sandberg. Det blir lätt så när man skriver från iphone.

  Patetiskt.

  SvaraRadera
 25. Sanberg är en enorm belastning! Måste ha en riktig målvakt NU! Han är bara 21 år och kanske blir en toppmålvakt i 30-årsåldern.... Fattar ni? Han får väl stå i nån div-1-klubb och utvecklas där då.

  SvaraRadera
 26. Blåvit sko2011-07-22 20:19

  Tack Olof. Du gjorde min annars jävligt meningslösa kväll något bättre.

  SvaraRadera
 27. @Anonym 19:52 Både Lund och Sella har sagt att Seb var det som gjorde att laget tände till. Då kan det vara värt ett rött kort emellanåt. Hellre en taggad spelare som drar på sig kort än JJ.

  SvaraRadera
 28. Sluta med alla jävla sånger"Jonas Olsson-fotbolls mödare" osv, som bland annat sjöngs på Trelleborg borta. Jävla AIK fasoner!

  SvaraRadera
 29. Har hört från flera lag i div 1, norra att Umeås målvakt Vladimir Sudar är bäst i serien och håller MINST Allsvensk klass, med tanke på vilken kollektiv beröm han fått borde han vara intressant att snacka med i alla fall!

  SvaraRadera
 30. Härligt att dom kunde vända matchen.

  Men ärligt talat, jag stöttar ALLTID våra blåvita spelare. Men nu är måttet rågat ang. Sandberg. Han är säkert en jättebra kille och KANSKE kan bli en bra målvakt om 4-5 år. Men han gör ju jämt tavlor varje match. Tänk hur många mer poäng vi hade haft om vi hade haft en bra målvakt.

  SvaraRadera
 31. Kim nu får du fan ta och ge daj, sluta sitta och värma bänken för FC Äckelhamn och kom tillbaka. Vakta det blåvita nätet för oss, vi har ingen som gör det nu, tyvär.

  SvaraRadera
 32. Mild är rädd för att knäcka hela föreningen om han lånar ut och tar in ny målvakt.

  Vad kommer målvakterna bakom Sandberg tycka? Det kommer inte vara någon som vill utbilda sig till målvakt i blåvitt efter det, då man inte får chansen.

  Blåvitts a-lag skall inte vara en plats där du lär dig att bli målvakt.

  SvaraRadera
 33. Det är en jobbig sits med Sandberg... Som det är nu kan vi tyvärr inte bli ett topplag med den gubben i målet. Sandberg kan säkert bli en riktigt bra målvakt om 3-4år. Tyckte nästan han gjorde färre tavlor ifjol dock.

  Samtidigt skickar det konstiga signaler inåt om man plockar bort honom.

  Så Håkan gjorde fel som ställde honom från början, vi skulle plockat in ett säkrare kort och låtit Sandberg stå på tillväxt. Kanske i en annan förening tom.

  SvaraRadera
 34. fyfasen vad jag älskar ifk göteborg!

  SvaraRadera
 35. Seriöst alla som skyddar sanberg för att han bara e 21 casillas hade spelat17 vm turneringar 14 em champions leauge 22ggr allvarligt talat e man inte bättre nän så när man är 21 så kommer man nog inte bli en bra målvakt heller!!!

  SvaraRadera
 36. Sandberg sämst i sverige

  SvaraRadera
 37. haha bara å kolla vad vi har för mitf (JJ) och för målis så kan man förstå¨att vi ligger där vi ligger...

  SvaraRadera
 38. Pat the Cat2011-07-22 23:42

  Sandberg var faktiskt ganska bra förra året men tavlan mot Malmö var stratskottet på något illa. Och jag kan berätta att man är oerhört utsatt som målvakt när självförtroendet tryter. Se bara på Tomi Maanoja i AIK... Han var grym innan skadan...
  Hade själv en sådan period när jag spelade (var målvakt) och det höll på att ta knäcken på mig. Kändes som om de sköt med plastbollar från Shell när det var som värst. Det är dock så att det som inte dödar dig gör dig starkare och Sandberg har alla förutsättningar att bli en riktigt bra målvakt. Han behöver dock stöd från en mer rutinerad målvakt så att han kan bygga upp sitt självförtroende igen. För just nu så tror jag helt ärligt att det faktiskt finns några stycken här inne som skulle göra ett bättre jobb (han gör ju misstag som inte ens en 15-åring gör). Därav, ta in en rutinerad keeper som kan stötta!

  SvaraRadera
 39. Ers höghet2011-07-23 01:49

  Kanske läge att ta in en bättre tränare till Sandberg?

  Tack för klippet förresten, helt lysande för en annan som inte kunde närvara i egen hög person.

  SvaraRadera
 40. Svårt för Sandberg å axla manteln från Bengan och Kim. Tror ju inte att han kommer bli en bättre målvakt när han inte har nån konkurans på träningarna. För Erik lär ju inte få spela även om han hade varit frisk. nä in med en stabil målvakt å låt Sandberg stå på tillväxt om han nu har det som krävs?? Vissa säger att han är bara 21. de Gea är bara 20 å spelar i United. Ska vi spela för guld kan vi inte låta folk misslyckas match efter match för att dom kan bli bra om 7år. Låna ut honom istället. Köp ny målvakt eller avgå alla =)Laget blir bättre av en stabilmålvakt. Alla har väl spelat någon slags lagsport. När du har en grym målvakt vågar du chansa lite å då kommer målen. har du en dålig målvakt ligger du som forward som en mittfältare istället.

  SvaraRadera
 41. Sveriges sämsta målvakt! Ja vi har Sveriges sämsta målvakt! Sveriges sämsta målvakt!

  SvaraRadera
 42. Ni som inte tycker att man sjunga "dumma" ramsor om Jonas, tycker ni att han gör ett bra jobb? Om inte Håkan fattar som för övrigt också borde avgå...när ska vi kunna visa vår frustration? Hur långt ner i skiten ska vi innan det tar slut?

  SvaraRadera
 43. @Senaste anonym. Jonas Olsson har lett blåvitt till titlar som tränare 2007-2008, och tog fyra SM-guld som spelare. Man kallar inte honom fotbollsmördare. Fattar du det?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.