tisdag 19 juli 2011

Haglund debuterar i U21

U21. Trots skiten igår så kommer åtminstone jag åka till Klarebergsvallen i Kärra idag för att se Philip Haglunds debut i IFK Göteborg. För även om man tycker allt är skit idag så måste man ju få drömma sig framåt lite i tiden, eller hur?

Sebastian är dessutom tillbaka och spelar bredvid Haglund. Och med Kamal och Andreas Peterson på kanterna, och Sam Larsson som släpande anfallare så kan man åtminstone hoppas att vi får se lite mer frejdigt och fartfyllt spel än vad vi fick se igår.

För att krydda ytterligare så debuterar Andres Vasquez för motståndarna BK Häcken. Matchen startar 17.00.

Hela startelvan:

August Strömberg
Allan Mohiden, Jonathan Azulay, Alexander Faltsetas, Logi Valgardsson
Philip Haglund, Sebastian Eriksson
Andreas Peterson, Sam Larsson, Kamal Mustafa
Chris Mbamba.

På bänken: Fredrik Widfeldt, Efe Yildirim, Tobias Bratt, Jesper Brandt, Sebastian Ohlsson, Hawal Mahdi.

24 kommentarer:

 1. Hur tar man sig dit?

  SvaraRadera
 2. http://kartor.eniro.se/m/aG0rN

  SvaraRadera
 3. Va hemma då det är match då svider det innan dess händer det ingenting hos Blåvitt.

  Haglunds form?
  Vad vet man gör en man ett helt lag?
  Smal trupp och inte mycket val har man sett det senaste.

  SvaraRadera
 4. Tack för kartan! Kostar det nåt att se matchen?

  SvaraRadera
 5. Nej, det är gratis.

  SvaraRadera
 6. Kollar hellre på Gothia Cup än en B-lags match. Tror nog att den hete Haglund snart kommer att komma in i Blåvittlunken på Kamratgården när JO och Mild har förklarat taktiken, alltså långa bollar på Hysén!

  SvaraRadera
 7. 19/7/11 13:42
  Tror Gothia-laget är utslaget nu. Men de kanske får spela någon b-playoff du kan följa.

  SvaraRadera
 8. arne_erlandsen19/7/11 14:00

  Jag spyr bara jag ser denna eviga 451-uppställning, önskar dig och andra en trevlig kväll dock.

  SvaraRadera
 9. Skulle inte Rogers magiska videoband och 10000 träningstimmar som skulle göra vem som helst "med rätt karaktär" till landslagsspelare leverera landslagsspelare på löpande band vid det här laget?

  SvaraRadera
 10. kanske stämmer som belackarna säger att det är lite främlingsfientlighet och jante över ifk. det går ju åt hel-te spelmässigt och dom lägger flera miljoner på Pär E när dom skulle kunna låna någon brasse

  SvaraRadera
 11. Främlingsfientlighet? vi har massa islänningar räcker inte det?

  SvaraRadera
 12. plus en stockholmare!

  SvaraRadera
 13. Den truppen borde byta plats med vårt A-lag

  SvaraRadera
 14. Förlust med 0-2

  SvaraRadera
 15. Jag trodde i min enfald att Haglund var en långsiktig lösning som värvats antingen som Sellas ersättare till höger eller som den offensiv mittfältare vi saknat de senaste två åren.

  Jag har aldrig sett Haglund mer än i våra matcher mot BP men ärligt förstår jag inte grejen med att spela honom som defensiv mittfältare i ett 4-5-1? Om JO nu bestämt att JJ ska starta varje match och han dessutom har tre regelbundna alternativ i Elmar, Seb och Drugge samt både TO och Faltsetas på bänken, ska de vara 6-7 man som slåss om två platser?

  Hade vi spelat ett rakt 4-4-2 där mittfältaren har en roll som inte är utpräglat defensiv hade det varit en annan sak.

  Jag tror på Haglund, kom ihåg att Sella också vände hem från just Heerenveen så man kan ju hoppas...

  15:04 - samtidigt får man komma ihåg att både AIK och GAIS har haft riktig jävla röta i deras värvningar av utländska spelare. Dessutom står bägge klubbarna på konkursens rand, vilket inte vi gör, och faller ihop fullständigt den dagen deras utländska spelare sticker till Saudiarabien eller Qatar... Det är inte självklart att brassesatsningar går hem, fråga Djurgården :) Och afrikanska spelare har vi ju också erfarenhet av att de inte alltid lyckas bättre heller... Bortsett från värvningen av Pärlan får man i alla fall berömma Mild för att han inte äventyrar klubbens existens även om det känns hårt just nu.

  SvaraRadera
 16. Vad slutade matchen?

  SvaraRadera
 17. 2-0 till Häcken tydligen. (svara på mitt eget)

  SvaraRadera
 18. Sluta hoppas -Haglund visade idag INGET som tyder på att han blir en förstärkning i A-laget. Betänk då att man behöver INTE vara speciellt bra för att förstärka vårt sk A-lag just nu. Å andra sidan var Sebban INTE heller speciellt bra däremot var en del fd blåvta spelare i Häcken bra. Vad gör man med spelarna på kamratgården? Var tog resonemanget vägen " om vi skall värva någon spelare så skall han vara så bra att han går rakt in i A-laget"? Just nu enbart väldigt fundersam och deprimerad över ännu en förlust. Frugan är go-efter att ha kommit hem så tog det typ 2min så frågade hon- förlorade dom_ja då förstår ni nog hur "bra" jag kan ta en förlust även om det enbart är B-Laget.

  SvaraRadera
 19. Jo, anonym, han var en säker passningsspelare och hade bra blick för spelet. Jag tyckte det såg bra ut.

  SvaraRadera
 20. Jag tycker synd om IFK. Såg gårdagens Allsvenska match och dagens B-lag mot Häckens C-lag.
  Man undrar vad som har hänt med IFK. Det verkar som om ledningen ska till varje pris hitta en ny Wernbloom istället för att tänka om och tänka nytt. Så de fortsätter att spela på samma sätt tills Messias himself dyker upp.Det kan vara Haglund , men om inte så är en tung höst i antågande!

  SvaraRadera
 21. Maila era synpunkter till följande
  seppo.vaihela@ifkgoteborg.se
  hakan.mild@ifkgoteborg.se
  info@ifkgoteborg.se

  SvaraRadera
 22. Det ser ut som om lillebror från Hisingen tagit över båda på A- och B-lagssidan numera.

  SvaraRadera
 23. endast 2 spelare från akademin i uppställningen...Fan vad dålig stil av blåvitt. Ge de egna spelarna lika mycket förtroende så kommer ni längre.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.