2005/11/07

Radiosporten sänder IFK Göteborgs presskonferens!

PRESSKONFERENSEN Från och med 14:00 ska Radiosporten på SR P4 sända IFK:s presskonferens i sin helhet. Länk till att lyssna på spektaklet hittar du här: radiosporten. Presskonferensen hålls i Ullevis konferenscenter och Blåvitt har valt att inte vare sig i text elle via media innan detta tillfälle ge supportrarna några som helst förklaringar till vad det är som pågår. Presskonferensen i sig är även den stängd för supportrarna, ett faktum som kanske hade tett sig mindre irriterande om Blåvitt valt att uttala sig till supportrarna på något vis nu under morgonen.

Bild: Expressen.se

11 kommentarer:

  1. har suttit o lyssnat nu en trekvart..men ja visste nästan mer då än va ja vet nu..varför ha presskonferens när man inte får reda på nånting..

    SvaraRadera
  2. Många icke-svar...

    SvaraRadera
  3. självklart ska inte styrelsen uttala sej förrän allt är klart men då kan man ju vänta med presskonferens tills man kan uttala, försvara sej o.s.v

    SvaraRadera
  4. Det var väl en presskonferens modell standard. Det som var mest intressant var kanske frågan om Mats P skulle få vara kvar eller inte.

    Det viktiga är att hitta arbetsro för klubben och sedan får väl då rättvisan ha sin gång. Så länge styrelsen har förtroende för Mats så är saker som de är tills ett eventuellt årsmöte säger sitt.

    SvaraRadera
  5. att mats persson inte skulle vara kvar just nu var ju rätt uppenbart redan innan..

    SvaraRadera
  6. "De 1,35 har inget med Ijeh affären att göra" muhahaha de kommer fixa ihop någon bra story tro mig! Bra jobbat Halse & Co

    SvaraRadera
  7. Halse är ingen amatör, om inte jag minns fel så var han VD för Saab i Linköping när Viggenskandalen var som störst... Dvs, han har varit med om värre. Efter att ha hört dagens presskonferans så tycker jag att dom gjorde rätt. Pengarna är ju tillbaka och allt ;)

    SvaraRadera
  8. Men känns det inte jävligt skumt det här med att Janne P betalar igen pengarna först när skiten kommit på tapeten, dvs. förra veckan? Grymt olustigt alltihopa.

    SvaraRadera
  9. Seriöst finns det ingen här inne som ställer sig frågan, varför ställer Halse upp på MP om han eller styrelsen skulle tro att han är skyldig?.
    Jag tror att det finns en tydlig tveksamhet mot ekobrottsmyndigheten, och så länge vi Blåvita inte är dömda så kommer jag vara så jävla BLÅVIT att jag inte dömer några som helst i förväg där inkluderar verkligen en sådan klippa som MP och Janne "plånbok"...ÄNGLAR tvivla inte förän det är över...vi syns på Fredag då Bajen får smaka på vår vrede

    SvaraRadera
  10. Vore jag ordförande i en förening skulle jag bli komplett vansinnig om det visade sig att kassören och klubbdirektören hade tagit 1,35 miljoner kr av föreningens pengar på en liten tripp i Europa och satt tillbaka pengarna på föreningens konto så sent som för en vecka sedan...

    Men det kan ju förstås finnas sidor av den här historien som vi ännu inte känner till och som talar till ledningens fördel (fast då kan man ju undra varför inte det framkom på dagens presskonferens).

    Och OM det har begåtts ett brott spelar det ingen roll att pengarna har satts tillbaka i efterhand. Det är fortfarande trolöshet mot huvudman alt. skattebrott.

    SvaraRadera
  11. hastad/ Jag håller med dig till 100% där.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.