2005/11/27

Noll koll med Expressen...

MEDIA Sporten på Expressen (Bo Harmby) visar hur insatta de är i svensk klubbfotboll:


Håkan Mild - som spelade sin sista match för IFK Göteborg - skottfintade rutinerat och smekte fram bollen till Stefan Selakovic som kom löpande på tom yta, rundade Oscar Wahlström i Djurgårdsmålet och petade in 1-0.



Då kan vi på Baraben chockkuppsavslöja att Håkan Mild inte alls gjorde sin sista match utan spelar både mot Ålborg (8 December) och Lyn (11 December) på hemmaplan i Royal League. Nästa gång rekomenderar vi att Expressen läser nyehterna på följande hemsida för bättre infomation kring IFK Göteborg, då deras så kallade journalister inte verkar veta bak eller fram:

IFK Göteborgs officiella hemsida

För övrigt kan TV4 Text behöva någon som inte är färgblind på sin sportsektion.

7 kommentarer:

  1. Ja det var många roliga mediatabbar på en gång:-) Dessutom kallade de sella för "Sellan", det var också rätt kul. Angående att det skrev att Dembo Touray stod i mål så kan de helt enkelt inte ha sett matchen...eller var de lite coola och hade på sig mörka solglasögon?

    SvaraRadera
  2. "Robban L" framstår ju mer & mer som ett journalistiskt geni...

    SvaraRadera
  3. hehe förutom att han själv faktiskt gjorde en "huvudrörelse" i tv idag stellham, såg du det? ;)

    SvaraRadera
  4. Aftonbladet stod ju också för en liten felskrivning... "IFK spelar med samma trupp som förra matchen förutom skadade målvakten M. Kihlberg."

    SvaraRadera
  5. Inte lätt för redaktionerna i stockholm att hålla reda på vad som händer i "utlandet", för det är ju så man hanterar all fotboll utanför 08-området.

    SvaraRadera
  6. är inte bo harmby för TT??

    SvaraRadera
  7. Haha, stockholmare...
    Man vet ju inte om man ska lida med dom eller skratta.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.