2005/11/02

Blåvitt och Malmö i krig för att signa Amuneke!

SILLY SEASON IFK Göteborg och Malmö FF är enligt en källa på Landskrona BOIS kansli de två klubbar som krigar för att signa Kevin Amuneke. Amuneke ska enligt uppgifter inifrån Landskronas organisation vara i valet och kvalet mellan de två allsvenska storklubbarna Blåvitt och Himmelsblå.
Någon dag efter att kampen mellan Malmö och IFK uppenbarade sig beslutade Malmö FF- supportern Lars Lithner sig för att förhöra och sedan anhålla IFK Göteborgs klubbdirektör och värvningsansvarige för ett påstått brott i värvningen av Selakovic för cirka ett år sedan.

Nu ser det tyvärr ut som att värvningen av Amuneke kan gå i stöpet då Blåvitts kontakt i värvningen i bästa fall byts ut och då spelaren i fråga matas av negativa skriverier kring IFK. När media talar om tvångsdegradering och grova skattebrott för ledande klubbrepresentanter försvagas ju våra odds naturligvis för att värva de spelare vi är ute efter.
Förhoppningsvis är Kevin smart nog att trots mediehysterin och fascisten Lithners tilltag välja vårt stolta Blåvitt och den guldstrid vi nästa år kommer delta i. Hur många av våra ledare som än blir fängslade på vaga grunder. Forza Blåvitt!

18 kommentarer:

  1. FORZA BLÅVITT!!! Alla jurister i hela stan kan konspirera mot oss - men det blir blåvitt guld 2006 ändå.

    SvaraRadera
  2. Det är klart att skatteaffärerna kommer att påverka tilltänkta spelare negativt.
    Lars Lithner spelar dom andra klubbarna i händerna. Om det här också har skett på lösa grunder bör Lithner avsättas och polisanmälas. Att låsa in folk och storma in i deras hem mitt i natten utan goda grunder måste väl vara brottsligt!?

    SvaraRadera
  3. När IFF IFF inte lyckades kvala in till RL kan ni lägga till Lars Lithner här>>>>>>>>>>>>>>>>
    så man kan rösta på honom som den svåraste konkurrenten till RL-Guldet

    SvaraRadera
  4. Lite svårt att se Rosenborg som utmanare till RL titeln, de är ju inte är ens med.

    SvaraRadera
  5. När Ijeh flydde till Köpenhamn la Lithner ner "fallet".
    Nu drar vi i en spelare även MFF vill ha, då hopppar han på Blåvitt igen. Och när Amuneke skrivit på för Iff Iff lägger han ner alltihopa. Flane.

    SvaraRadera
  6. Rosenborg??? Var lite mer uppdaterade tack!

    SvaraRadera
  7. Svårt och värva i vinter om man inte vet hur mycket pengar man har....med tanke på eventuella böter eller sponsoravhopp

    SvaraRadera
  8. Permobil:

    Rosenborg lades till som alternativ som en pik mot dom och för att kolla hur stor koll folk hade...

    SvaraRadera
  9. Rosenborg är väl med? De är ju Nordens bästa lag och totalt dominanta? ;)

    SJÄLVKLART är det en pik mot den näst största klubben i Norden från oss Blåvita. Sen att folk röstar på dem är ju bara kul...

    SvaraRadera
  10. HATA Lithner. Han har en häxjakt på ifk och han bör få foten för det. han ska aldrig få utöva sitt jobb igen om han e fel

    SvaraRadera
  11. Ni är ju goa gubbar och brukar skoja om allt. Var är er humor?

    SvaraRadera
  12. Nu blir man ju riktigt förbannad!

    SvaraRadera
  13. Heja Sverige!
    Slå undan benen på alla idrottsklubbar; det är klart att de är roten till allt ont i samhället. Sätt Lithner på att utreda varenda klubb nu när han ändå har börjat skrapa på ytan. Full fart framåt, gubbjävel!

    SvaraRadera
  14. Jag skriver inte på något stödupprop till en som medvetet fuskat. Jag skäms för klubben och det borde vi all agöra och kräva kotren på bordet.

    SvaraRadera
  15. Vilka kort skall upp? MP sitter inne och tillåts inte prata med omvärlden. Vad är det du skäms över egentligen? Pajas.

    SvaraRadera
  16. Lithner.... det låter lite som Hitler, gör det inte det?
    Lithner-Hitler...

    Dessutom använder sig Lithner av fascistmetoder. Bara ett sammanträffande? Det enda som saknas är väl en tortyrkammare och SS-uniformer? Kan vi vara säkra på att Hit.. jag menar Lithner inte har det också?

    SvaraRadera
  17. Mm. Synd att den där jävla Lithner väntade med att ta upp detta till efter Allsvenskan slutat. Hade han tagit upp detta tidigare hade ju Sella dratt till Danmark innan guldstriden och då hade vi kanske vunnit. Hahaha.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.