2005/11/26

Håkan Milds hemliga plan...

SILLY SEASON Under den kommande veckan kommer IFK Göteborg göra klart med Hudiksvalls målvakt Richard Richardsson. Richardsson som tillhör Hudiksvall men har varit utlånad till Trelleborgs FF under två säsonger ses som en kommande tronarvinge till Bengan som närmar sig 40-årsstrecket. Richardsson har tydligen redan accepterat Blåvitts bud och skriver på så fort Blåvitt och Hudiksvall kommit överens om en prislapp.

Richardsson själv är inte det mest spännande med den här värvningen utan det är att Richardssons sambo Malin Listh är en rutinerad defensiv mittfältare i IFK Trelleborg. Vad Baraben erfar är att Håkan Mild hittat sin egen ersättare i Malin och hoppas slå två flugor i en smäll med värvningen av Richardsson. Malin har bland annat DM-seger med Hudiksvall och storspel i IFK Trelleborg på meritlistan och kan nu bli Blåvitts nya mittfältsmotor?

4 kommentarer:

  1. Välkommen Richard!

    SvaraRadera
  2. haha, han kanske tänker nystarta ¨på förra årets projekt att skapa en damsektion i Blåvitt?

    SvaraRadera
  3. Oj, här händer det grejer...

    SvaraRadera
  4. enligt tidningarna tillhör han väl strand?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.