2005/11/05

Lägre än Glocalnet

LIKA SOM BÄR Baraben får många mail med bilder och material. Ett gick i tidens tecken. En av männen på bilden är en förebild och den andra är stans Sheriff. Men vem är vem?

30 kommentarer:

  1. Lithner är inte värd att få vara i samma artikel som Lega. Grisen till höger Lithner. Lega är däremot grym!

    SvaraRadera
  2. Nej det är ju lite av ett helgon mot en galning. Men vänta nu, Lithner hade faktiskt rätt i det han gjorde? Det va IFK, eller ja Persson som hade felat...

    SvaraRadera
  3. Vet du det än? det jag vet är att Lithner är en skåning och jag har aldrig gillat folk (?!) därifrån. Visar det sig som det verkar att MP klantat sig så ska han bort fortare än kvikt. Blåvittarn Fagher borde vara ett hett namn.

    SvaraRadera
  4. reidar/ Möjligt. Men vi är ett fanzine och då ska fanimej supportrar få komma till tals med sina bilder med, även om det här va tyket som fan så måste även sånt få komma fram ibland.

    Jag tyckte det va kul med.

    ni andra/ Ja ingen är ju dömd för något än så det är svårt att peka ut om det är Persson eller Lithner som gjort fel.

    SvaraRadera
  5. Den här typen av humor är förlegad...

    SvaraRadera
  6. Tyckte också att dem påminde om varandra utseendemässigt.
    Som personer är dem ju raka motsatser, och Lega är en ängel!

    SvaraRadera
  7. Svenska Fans saxar i inläggen - bu och bä

    Bara Ben saxar - yeah man

    SvaraRadera
  8. en bättre bild.

    http://img104.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-26717/loc156/055_slakta.JPG

    SvaraRadera
  9. The ONE and Only Lars Lithner

    SvaraRadera
  10. Lägg av med personangreppen. Ni tror väl inte Lithner gör sitt jobb för att han inte gillar Blåvitt? Det är rötäggen i föreningen man ska hacka på.

    SvaraRadera
  11. Lägg av Lithner, vi vet att det är du...

    SvaraRadera
  12. OM, jag säger OM mp lämnar så borde det vara Mr Erlingmark som tar vid,eller?

    SvaraRadera
  13. Jag älskar Blåvitt. Men jag blir jävligt förbannad när det uppdagas fuffens i föreningen. Det är dags att sluta hoppa på statens tjänstemän när de verkliga skurkarna sitter alldeles bredvid. Rensa i föreningen! Som det ser ut nu lurar nedflyttning bakom hörnet. Hur kul är det? Och vems fel är det? Åklagarens? Löjligt.

    SvaraRadera
  14. 5(!) snutar kommer hem till Selakovic och gör razzia tidigt på morgonen och överaskar Selakovic när han står och byter blöjor på sitt barn. Man behöver ju inte vara paranoid för att se sambandet med vissa diktaturer där poliserna gör razzior i gryningen och för bort människor...

    SvaraRadera
  15. Lithner låter som HITLER!!!

    SvaraRadera
  16. Lithner, Lithner, Lither... för att vara en inflyttad skåning måste jag säga att du inte lyckats särskilt väl att smälta in i Göteborg och göra dig populär.

    SvaraRadera
  17. Lithner lippar hos tidningarna och säger att han är rädd för aggresiva personer. Själv skickar han flera poliser till småbarnsfamiljer och terroriserar dem.
    Ett drägg.

    http://img461.imageshack.us/img461/1005/slakta8ti.jpg

    SvaraRadera
  18. Ah fan vad folk klagar på det där med 5 poliser. Det är alltid 5 poliser som kommer. 2 som griper personen och 3 som letar igenom huset. Varför skulle Selakovic få särbehandling bara för att han är fotbollsspelare? Och varför folk fortfarande hyllar Mats Persson ställer jag mig frågande till. Han har skattefuskat sig till 2/3 av de största värvningarna och den sista tredjedelen avstod sin lön för att komma till IFK. Denna säsongen sålde han stora delar av laget vilket kostade oss ett SM-Guld.

    SvaraRadera
  19. Gällande cencur: Det har vi inte alls här på Baraben. Det enda som raderas är motståndasfans spydiga kommentarer och olika lagbrott/gränsfall till lagbrott. (Typ publicering av personuppgifter, hets mot folkgrupp etc.)

    Gällande om det är Persson eller Lithner som är boven, så tror jag helt klart att det är Persson som är boven i dramat, men som jag tidigare sagt så är vi ett supporterfanzine som tillåter åsikter som går rakt emot dem som vi som driver siten har. Alla Blåvita ska komma till tals, något annat vore löjligt.

    SvaraRadera
  20. Det var inte snällt mot David Lega. Fast snart kanske det är dags för nidbilder på Janne P....

    SvaraRadera
  21. Jaaa, Lithner är ju med all rätt inte särskilt populär här i Götet nu.

    Jag är ganska övertygad om att det däremot är ingenting i jämförelse med hur det kommer vara för Mats P och Janne P om Blåvitt fälls och blir degraderade.....

    Då är det nog bäst för dom två clownerna att byta namn och flytta till okänd ort.

    SvaraRadera
  22. Tycker det är konstigt att skicka en insatsstyrka för att gripa en påstådd skattefifflare. Förväntar sig polizei att Ijeh o Sella försvarat sig med hagelbössa eller vad är grejen?

    SvaraRadera
  23. kan ju lugnt säga att Lega är en riktig förebild! han har gjort så jävla mycket för idrotten! Lithner däremot kan jag inte ens se lyfta en ICA-kasse utan att svetten börjar pärlas i ansiktet på honom. kan man slakta honom och ge bort honom till hunden som julskinka?

    SvaraRadera
  24. Lägg av med snacket om insatsstyrka. Om polisen hade tagit det som en farlig situation hade man nog agerat annorlunda. Dom sökte igenom huset samtidigt och då måste man väl va fler än två, eller? Att han bytte blöjor just då kunde väl ingen hjälpa.

    SvaraRadera
  25. vafför söka igenom huset överhuvudtaget? Kan dom inte bara ringa på dörren...

    SvaraRadera
  26. Fem poliser?! Rutiner eller ej, polisen åker ju för fasiken inte ens på brott som begås (bättre att ringa brandkåren ju). Man borde från polisens sida kunnat sköta det hela mycket snyggare eftersom man vet att media kommer "gotta" sig i "skandalen" när dem gör razzia. Äh, det osar katt om hela skiten.

    SvaraRadera
  27. Lega regerar, det gör inte Lithner.

    SvaraRadera
  28. Tycker att Lithner skulle passa in i ÖIS nördklack.
    Är det inte han som har läckt sekretessbelagt material från utredningen till pressen????
    Lithner gör inte bara sitt jobb-han läcker som ett såll och skadar IFK

    SvaraRadera
  29. Lite ödmjukhet kan nog vara på sin plats i denna stund. Även om ingen ännu är dömd står det klart att det knappast är Lithner som har gjort fel.

    Tydligen är det baraben.com som är lägst.

    / Marcus, IFKare

    SvaraRadera
  30. Det var faktiskt ganska roligt!
    Sista lika som bär jag fick av Anrell var mot Lasse Berghagen...vet inte vad som är värst :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.