2005/11/08

Javier trivs i Götets nattliv...

SUPERSTJÄRNAN Många undrar vart De Pedro är, vad han tycker om alla skandalrubriker och hur han trivs i Göteborg. För drygt två veckor sedan lanserade ett nytt "livsstilsnätverk" sin websida på en het nattklubb för den yngre publiken här i Göteborg. Bland gästerna kunde man finna både Dr Alban och Baraben, men inte minst vår käre festprisse Javier De Pedro som verkade trivas minst sagt väldigt väl i det Göteborska nattlivet...


Javier med polarna i högsta hugg...

Kvinnorna lockas även de av den baskiska charmen. Att De Pedro upptäckt att Göteborg kan erbjuda världens vackraste kvinnliga befolkning skadar väl inte heller chanserna för att han stannar här i stan...

11 kommentarer:

  1. hehe sicken lirare! Värva!

    SvaraRadera
  2. fan vilken porrblick jag ser gömma mig under det svarta fältet på den där bruden...

    SvaraRadera
  3. mm suger fint på flaskan också :)

    SvaraRadera
  4. URL till denna "livsstilsnätverk" websida, måste bara se blicken på den bruden ; )

    SvaraRadera
  5. Honom ska vi ha!!! Stämmer in i tidigare körer: Värva värva!!

    SvaraRadera
  6. Ge honom alla kvinnor han vill ha om han spelar bra. Kolla vilken djävla blick han har när han håller i sitt kramdjur. Ett upprop till den som nu sköter värvningarna: VÄRVA HONOM NU!

    SvaraRadera
  7. Håller med Bruce.... Javier är Bask...

    SvaraRadera
  8. lite från spåret.
    jag vet inte många klubbar som inte betalar svart till tränare. Frågan e om dom finns? klart några e där ute men flertalet lag i lägre serier betalar svart till tränarna. det e dax och göra så inte alla klubbar behöver vara kriminella för att klara sig.
    Ge skatte lättnader för föreningar som står för friskvård. Detta skulle få mer att motionera och färre med fettma, mindre lettja och förslappade personer. Det skulle nog sjukvården tjäna på i längden. IFK är kanske inte mycket friskvård för elit idrott är sällan det. Men IFK och andra elit klubbar inspererar och inspererar andra att röra på sig och spela fotboll. Tycker att man ska börja se idrott för va det är. Idrott är folknyttigt och bör ges skatte lättnader för att fler ska kunna vara med.
    /Carl

    SvaraRadera
  9. öl gör honom fetare så hoppas han inte festar med det... trode han skulle jobba av sig extra kilon men någon som vet hur det går?
    Vad har han för midiemått?
    Ser han sin lilla vänn under magen?
    Har han celluiter?
    Hoppar hans mage när han springer?
    Retar Mild och Arne honom så han får komplex och bantar?
    Frågorna är många och hoppas någon kan ta reda på om det gör framsteg som Arne är nöjd med. Sammt kan någon säga hur Arne ser på honom som spelare?
    Hoppas på svar

    SvaraRadera
  10. www.piccaboo.se

    Bilderna är från releasefesten av piccaboo på BLVD i oktober..

    Njut! :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.