torsdag 18 oktober 2012

Inte bara vi som fått nog...

GNAG. Eftersom det är många som ännu inte har köpt sina biljetter till IFK-AIK på söndag tänkte jag leda vägen genom att inleda lite hets. Vill dela med mig av denna bild, visandes en klisterlapp funnen på busshållplats Nordstan, bärandes på ett budskap som säger att det inte bara är vi andra som tröttnat på klubben från Solna, utan även gnagarna själva.För mig har detta redan blivit ett uttryck som representerar vad jag känner för hela AIK Solna, dess anställda och dess anhängare. Nu får det vara slut! Ni har hållt på länge nog! Lägg ner nu! Det räcker! Vi (hela Sveriges befolkning utanför Solna) har länge haft den här känslan, inte minst efter 2009 års säsong för blåvit del, och om känslan nu har spridit sig till de egna leden så kan de väl lika gärna ge upp. Avgå alla!

Kom igen nu kamrater! Slut upp på söndag, så spelar vi guldet till BK Häcken och kniper vår älskade sjundeplats! Guldet ska hem till Göteborg! För till Borås, Malmö eller Solna vill vi inte ha det!

/patricw
@patricwestberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.