2012/10/05

Start11:an mot Åtvidaberg

INFÖR. 1-1 senast mot Häcken och vi närmar oss säker mark (pinsamt att behöva skriva egentligen). Tyvärr är det många poäng kvar att spela om och det gäller att inte slappna av. I morgon står Åtvidaberg för motståndet. Ett lag som överraskat positivt i år med 8 vinster (1 mer än oss) så här långt.
Senast laget möttes på GU blev det vinst med 2-1 efter 2 mål av Killer-Stiller. IFK ställde då upp med följande start11a:

Alvbåge
Emil - Kjetil - Hjalmar - Logi
Sella - Gerzic - Farnerud - Sana
Stiller - Tobbe

Emil, Bjärsa och Farnerud är avstängda (tillbaka mot AIK!) och ersätt förmodligen av Allansson, Logi och Gerzic. Samtidigt meddelar officiella att Haglund är på väg tillbaka. Hur som haver så har Stahre tagit ut följande trupp:
John Alvbåge, Erik Dahlin, Joel Allansson, Hjalmar Jonsson, Kjetil Waehler, Jonathan Azulay, Logi Valgardsson, Hampus Zackrisson, Stefan Selakovic, Nordin Gerzic, Philip Haglund, Jakob Johansson, Tobias Hysén, Sam Larsson, David Moberg Karlsson, Hannes Stiller, Daniel Sobralense, Robin Söder.

Jag vet att de flesta inte vill se Logi på vänsterbacken, men med tanke på skador och avstängningar tror jag han får starta en match till. Folk har påpekat att man istället borde ersätta Bjärsa med JJ och Farnerud med Allansson, men är inte helt säker på upplägget. JJ har varit dominant på mittfältet och det vore synd att dra ner honom ett steg samtidigt som vi isf får en ny mittfältsduo (Allansson - Gerzic) och debutant på högerbacken (Azulay). Sella lär få starta till höger, men jag väljer ett annat alternativ. Min start11a ser ut så här:

Alvbåge
Allansson - Kjetil - Hjalmar - Logi
Sobra - Gerzic - JJ - Tobbe
Stiller - DMK

Hur ser din start11a ut?

//peterjson