2007/12/04

Givetvis...

TRAMS Givetvis är det så självklart när man tänker på det. Att "TV & Youtube -stjärnan" Andres Vasquez väljer att fortsätta sin karriär i - just det - FC Z...

Att klubbmärket ser ut som en j***a parodi på Blåvitts gör knappast saken mindre löjeväckande...

Baraben har förgäves sökt "TV & Youtube -stjärnan" Tore Kullgren för en kommentar...

Dagens fråga:
Hur mycket kostar det att köpa sig fri från sitt kontrakt med IFK Göteborg om man är en extremt talangfull U21-landslagsman med världsomspännande rykte & "århundradets mål" i meritlistan?

Svar skickas till: javier.vasquez@agentfarsorpåstan.se
Vinst: Ett par alldeles för stora & mörka Ray Bans...

18 kommentarer:

  1. För mej gör A.V (ok framåt, räv bakåt) varken till eller från så låt han gå...

    Men vad jag ville säga egentligen är. Go Risp! Jag älskar hur han är respektfull mot blåvitt + strävar uppåt, framåt (inte skitkrogen utan dit lirare ska):

    "Jag stänger inga dörrar till Blåvitt men jag känner att jag inte uträttat vad jag vill med min fotboll. Jag har fortfarande landslagsambitioner och vill spela för en klubb ute i Europa."

    Go get it man, and bring it back! Risp = Respeck

    SvaraRadera
  2. Var inte Brolin i detta FCZ som utlånad när han inte platsade i Leeds?

    SvaraRadera
  3. Brolin var där, sen stack han till Palace och skördade stora framgångar med Atillo Lombardo=)

    SvaraRadera
  4. sikken jävla miss av blåvitt

    SvaraRadera
  5. Ett mål och han gick å blev köng..Talang i all ära men med kass attityd så hjälper man inte laget och då hamnar man helt riktigt på bänken. SM guld blev det ju ändå!

    SvaraRadera
  6. Spelar ingen roll om han hade kass atityd eller va slarvig som fan! Grabben har en jävla talang och han kommer att bli nåt! Nu står vi där och inte ett öre får vi för en spelare som hade 2 år kvar på sitt kontrakt. Kan alla som vill göra lika dant? Finns det ingen respekt för ett giltligt avtal? Kunde vi inte bara satt upp han på transfer listan? Kan nån upplysa mig om hur det ligger till? FAN! Förbannad!

    SvaraRadera
  7. Håller helt med om att man bör respektera ingångna avtal men vi fick väl ersättning från hans agent som köpte ut honom? Personligen skiter jag fullständigt i om han lyckas i nån alpliga eller ej för det finns alltid nya talanger att fram via u-laget.

    SvaraRadera
  8. Ok, så för att det kommer nya talanger hela tiden så ska vi inte ha betalt för dom som lämnar för vi får ju ersättning i form av en ny.. Sen tror jag inte Andres agent beltalade så jävla mycket för att lösa hans kontrakt. En piss i atlanten typ. En prinkorv i tingstadstunnln.

    SvaraRadera
  9. Du gör bort dig stelham! Våldsamt omoget!

    SvaraRadera
  10. blåvitts bäste spelare under året. fan så jävla typiskt

    SvaraRadera
  11. Anonym
    4/12/07 09:54

    Kul skämt! =)

    SvaraRadera
  12. Känns faktiskt bittert att tappa Vasquez så enkelt. I början av förra säsongen var det Andres som fick fart på laget med sitt självförtroende och vilja att söka boll.

    SvaraRadera
  13. Riktigt kul med vinsten:)

    Kul och bra skrivet Stellham.

    SvaraRadera
  14. Det jag vill ha är sanning bakom Andres Vasquez! Han är ung, lovande, ifk-produkt och passar perfekt in i ifk´s nya satsning. Vad gick snett och var det problemet så stort att det inte gick att lösa?

    SvaraRadera
  15. lulovic= Jag håller med dig, sanningen måste fram.

    m - "Nu står vi där och inte ett öre får vi för en spelare som hade 2 år kvar på sitt kontrakt."
    -Riktigt så är det väl inte, dryga miljonen fick vi, är ganska många ören..

    Vi måste nog ha tilltro till att tränarna och Håkan vet vad de gjorde, uppenbart har något hänt. Vad detta "något" innebär vore dock väldigt intressant att få reda på.

    SvaraRadera
  16. J Fante:
    Ok, hör dig! Du kanske har mer information om saken än mig, och det e ju det jag menar. Jag och många med mig vill ha lite mer svar. Tack för dom. Jag litar till 100% på håkan och dom andra men Andres känns inte för mig som nån större bråkstake, så hur lätt kan man bryta ett giltligt avtal?

    SvaraRadera
  17. "Vem" är "Stellham" arg på och är "meningen" att detta "ska vara roligt"? Det är svintrist.

    För att prata allvar så är jag stolt och glad över att IFK helt enkelt slänger bort Vasquez. Det visar att de gjort samma bedömning som jag angående Vasquez talang.

    SvaraRadera
  18. Skiter faktiskt fullständigt i honom.

    Jag har mer förtroende för Mild, Rehn och Olsson's förmåga att bedömma detta än i ett antal folk som lipar över att han har försvunnit.

    Enkel matte Dom 3 = Massa SM-Guld som spelare och nu tränare respektive sportchef.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.