2007/12/04

Det ryktas...

att Blåvitt presenterar Sydkoreanska bilmärket KIA som som ny huvudsponsor klockan 13:00 idag...

att det i så fall även innebär det tredje avhoppet av en storsponsor de senaste åren: först SEB, sedan Continental och nu eventuellt göteborgska Volvo, som knappast finns kvar som storsponsor om en asiatisk biltillverkare går in som huvudsponsor...

att flera peruanska medier åkt till Göteborg för att intervjua Andrés Vásquez i den fortfatta mediekampanj som försöker värva "Rabona-mannen" till Perus landslag...

att Fredrik Risp nyligen varit i kontakt med folket på Kamratgården. Dock skall det inte ha varit i syfte att flytta hem till Västkusten...

att bevakningen av hockeyderbyt AIK-Hammarby i etermedierna innebar långa rapporteringar om slagsmål och bråk men endast två sekunders rapportering kring själva matchen när slutresultatet lästes upp...

att bragdguldet idag går till Ali Gerba. Juryns motivering: "Förmågan att tjäna mest lönekronor per spelad minut i hela fotbollshistorien är en kapitalistisk sensation som fått investmentbolag runt hela världen att använda kanadensaren som konsult."

90 kommentarer:

  1. Fan vad ful logga Kia har

    SvaraRadera
  2. KIA?! Spontan känsla va Fy fan! Men kan dom ge oss stora pengar så fan va gott!

    SvaraRadera
  3. emm/ Det är än så länge ett rykte, så man ska väl inte gå i taket direkt. Vare sig negativt eller positivt, men KIA har knappast mer pengar än Volvo, så mkt kan man ju i alla fall konstatera. Knappast samma goda svenska varumärke eller koppling till Göteborg heller...

    SvaraRadera
  4. KIA blir baklänges AIK. Ett bevis för att infliltrationen börjar gå väl långt efter Nicklas Carlssons övergång...

    SvaraRadera
  5. hörde detta snacka på radion i morse med, vafan eeeee detta? ok att volvo satsar på annat än fotboll men det här är ju en profilkatastrof med tanke på vilken stark koppling volvo har till göteborg, såna kontakter får man ju inte släppa ifrån sig!!!!

    SvaraRadera
  6. KIA "storsatsar" i europa just nu, de har byggt en européisk fabrik, är med och sponsrar euro2008 och nu blåvitt, ok det är ju bra. men samtidigt känns det helt förjävligt att tappa volvo. volvo har ju en koppling historiskt till ifk och till göteborg, något som ger säkerhet på lång sikt medan ett företag som kia lär vara benägna att hoppa av om det blir lite motgång.

    SvaraRadera
  7. Varför försöker man inte med alla medel ta tillvara på kopplingen Göteborg-Volvo?? Nu när CL kval närmar sig så borde det vara Volvos logga på framsidan av matchtröjan (temporärt) och inte ICA, som folk utanför Sverige tror är ett fackförbund eller ett bageri.

    SvaraRadera
  8. Naj naj naj för i helvete. Nu går vi barcas väg o skiter i loggan vetja :)

    KIA blir kalas detta här. Volvo Smolvo

    SvaraRadera
  9. Känns jäkligt trist att mista en så klassisk sponsor. Sen är det lite enkelspårigt att ha både ICA och KIA. Bara de inte sätter en blaffig röd logga fram på tröjan istället för ICA.

    SvaraRadera
  10. Undrar hur många av de som (i vanlig ordning) blint litar på Blåvitt och säger "Vadå volvo kia är ju bäst" själv skulle köpa en KIA före en Volvo. Inte jättemånga tippar jag.

    SvaraRadera
  11. Ok, tycker som alla andra i Volvo vs. KIA frågan. Men tydligen har KIA ett erbjudande vi inte kan motstå.(Om ryktet nu e sant) Får se hur långt avtal det blir, det är ju ett sett att trissa upp priset på vårt bröst. Vill Volvo eller Ica vara med så får dom öppna plånboken mera, och inte tro att det ska gå på ganmla kontakter.

    SvaraRadera
  12. Vår Volvo-sponsor har väl varit personbils-volvo? Det är ju inte så mycket Göteborg över dom längre.

    Jag köper hellre en Kia framför en Volvo alla dar i veckan. Som bil är det inte stor skillnad, men Volvo tar betalt en jävla massa mer för sin bil.

    SvaraRadera
  13. jockmock/ Det är du ju jävligt ensam om, det är ju bara att titta på försäljningsstatistik. Sedan är ju Volvo PV:s Göteborgskoppling inte direkt liten, med fabrik, huvudkontor och historia här. Att förknippas med Volvo är ju något företag slåss om, att förknippas med Kia? Ja, det är väl inte en större dröm i bilparken direkt...

    SvaraRadera
  14. Volvo har bjudit in blåvitt med armbågen. Varför ska vi ha en sådan sponsor?

    Nej, jag hoppas att den här sponsorn är bättre.

    SvaraRadera
  15. KIA blir IKA, så det går ju hand-i-hand med ICA, perfekt!
    Dessutom kommer de aldrig få ha en röd-logga på vår tröja, säg den sponsor som fått ha sina orginal-färger på tröjan? (Bortsett från Volvo som har den goda smaken redan från början)

    SvaraRadera
  16. volvo satsar på golf och segling. De skiter i allemanssporter. Volvo har blivit överklassfjantar. Lät öis få volvo.

    SvaraRadera
  17. Vasa alle: Beror väl på lite hur man definierar huvudkontor. Det mesta styrs väl från Ford nu?

    SvaraRadera
  18. Vasa Allé:
    Försäljningsstatistiken säger ju att svenskar gillar att köpa svenskt. Det är i Sverige, och i viss mån Tyskland, där Volvo säljer starkt. Saab säljer också starkt i Sverige, men ingen annastans i världen. Har du någon förklaring till det? Jo, just det, Saab är svenskt. Svenskt kött säljer riktigt bra i svenska köttdiskar trots att det är allmänt känt att svenskt nötkött är väldigt dåligt kvalitetsmässigt.

    Kia är jävligt osexigt, men skall du ha "mer bil för pengarna" så kan du inte jämföra Volvo med Kia.

    SvaraRadera
  19. Niclas Carlsson...
    KIA-AIK...
    BaraBen apar efter sagoscenen "det ryktas..."
    STINKS

    /Roffe

    SvaraRadera
  20. Roffe:
    Jag ber dig kalla dig något annat, jag heter Roffe och skall kallas det.

    SvaraRadera
  21. Har du patent på ditt namn??

    SvaraRadera
  22. Har inte du?

    SvaraRadera
  23. "det är allmänt känt att svenskt nötkött är väldigt dåligt kvalitetsmässigt."

    Haha, vad snackar du om, en ko är väl för fan en ko även om den bor i Sverige? Eller lever tyska kor på liebfreumlich och bratwurst? Sedan har svenska kor klass och stil till skillnad från engelska kor som har galna kosjukan, kontinentens kor som har fått anabola steorider osv. Svenskar käkar svenskt kött för att det är helt idiotiskt att frakta hit kött från andra sidan världen och på så vis sabba hela miljön när vi har skitbra kött här på hemmaplan. I Volvo-fallet är USA marknaden större än den svenska. Känner sig jänkare som svenskar då eller?

    SvaraRadera
  24. Vasa Allé:

    Nej, en ko är inte alltid en ko. I Sverige säljer man kött under rubriken nötkött, man får inte veta om det är en ungtjur till exempel, ett kött som inte alls är lika fint. Det räcker att du åker til Danmark så får man veta var köttet kommer ifrån. Sedan borde du förstå att uppfödningen av djuren spelar roll för kvaliteten på köttet. Smaka gärna på en tjur från sydamerika så får du veta hur kött kan smaka.

    Ditt bilexempel är så dumt så att jag egentligen inte borde kommentera det. Har du tänkt på att USA är ett större land än Sverige? Aaahh, det visste du inte? Försäljning per capita är det intressanta och då är inte försäljningen i USA lika imponerande. Nu vet du.

    Förövrigt kan jag berätta, nu när jag har siffrorna framför mig, att KIA sålde 294.000 bilar i USA under 2006. Volvo sålde knappt 116.000. Du är förmodligen ingen hejare på siffror, men du kanske ser att KIA sålt mer? Ganska mycket mer dessutom.

    SvaraRadera
  25. Ärligt talat, är ni helt bakom flötet eller? Snackar om kor och försäljningssiffror mellan olika bolag. Vem fan bryr sig? Volvo vill satsa på segling och andra ÖIS-sporter och kom med ett skambud. Därmed går vi över till KIA och Volvo har lämnat fotbollen för gott.

    SvaraRadera
  26. frankie:
    Jämförelsen mellan KIA och Volvo är väl intressant? Kor, not so much.

    SvaraRadera
  27. Skiter vad Svenskar föredrar, Volvo eller KIA. Kommer KIA med ett bra förslag (mycket pengar) så blir det guldrispytt på kamratgården nästa guld. KIA for teh win!

    SvaraRadera
  28. Naj volvo får inte lämna oss, vem ska dom sponsra istället? Gajs? lol att 08carlsson inte hittade hem efter tränningen :p hahaha

    SvaraRadera
  29. Läste i GT att Volvo i år gör en Rekordvinst och att man försöker slå försäljningsrekord i antal personbilar.

    Får man som journalist vara hur dum och obildad som helst.

    Möjligen gör Volvo Trucks rekordvinst, men Personvagnar gör förlust och inte rekordvinst.

    Hur kommer det sig att man får skriva för GT, när man inte vet skillnad på Volvo Trucks och Volvo Cars?

    Volvo säger sig vilja satsa på Segling, Hästskit, Golf, Tennis, Konståkning etc.

    Med andra ord sådant som den Avschyvärda Öfverklassen sysslar med.

    SvaraRadera
  30. Haha, PW och Hysén ska köra KIA... ser inte ut som KIA typerna, Alexandersson kanske. Ska bli kul att racea de från KG.

    SvaraRadera
  31. "Vår målgrupp är intresserade av andra sporter."

    Okej, nu är det fanimej bojkott som gäller. Glöm den töntiga aftonbladet-bojkotten, nu är det på riktigt. Våga vägra Volvo!

    Okej, du måste inte nödvändigtvis köpa en KIA, men ge för allt i världen fan i Volvo!

    SvaraRadera
  32. "att det i så fall även innebär det tredje avhoppet av en storsponsor"

    Avhopp och avhopp, det var ju ifk som tackade nej till Volvo för ett bättre bud med Kia.

    SvaraRadera
  33. Vem fan bryr sig om kor era miffon? Det intressanta är väl vad som e bra för blåvitt? Mer pengar av av sket bilmärke som KIA eller snålt me stålar av klass-Volvo? Ta den frågan istället..

    SvaraRadera
  34. emm ---

    Klass-Volvo?? Har du bajsat på dig?

    SvaraRadera
  35. Avhopp?
    IFK tackade nej till Volvos skambud och får betdligt bättre pröjs av KIA. Vad är problemet?

    "Varför upphör Volvos sponsorengagemang i IFK Göteborg?

    - När vi skulle skriva en ny avtalsperiod tackade IFK Göteborg helt enkelt nej när vi kom med ett erbjudande. De tyckte erbjudandet var för dåligt ekonomiskt sett, säger Volvo Personbilars presschef Bo Larsen.
    "

    SvaraRadera
  36. Risp, ja tack!

    SvaraRadera
  37. Blåvitt=Hetero:
    Så om man skulle vara nåt annat än "arbetare" så får man alltså inte vara med i IFK-gemenskapen?
    Luktar lite illa av avundsjuka faktiskt!
    Jag är absolut inte överklass om någon nu skulle få för sig det (och heller inte arbetare i ordets rätta bemärkelse) men jag uppskattar förutom IFK Göteborg även sådant som segling, tennis och golf.

    SvaraRadera
  38. Men vafan då, Volvo gör ju riktigt snygga bilar!

    ;)

    SvaraRadera
  39. mo;
    Jo, det får man. Blåvitt är folkets lag, alla är välkomna.


    Blåvitt=Hetero;
    Avundsjukan tillhör gaisare. Ryck upp dig eller ge daj av.

    SvaraRadera
  40. Förstår inte problemet.
    KIA betalar mer en Volvo var villiga att göra, det är klart att vi skall byta. Detsamma gäller om någon betalar mer en Adidas och Ica gör...
    Om blåvitt får in mer pengar så skall man självklart kolla igenom nuvarande kontrakt. Vem har sagt att ICA har monopol på bröstreklamen?/Cash is King

    SvaraRadera
  41. Alla e välkommna. Volvo e väl för fan skyhög klass om man jämför med KIA! Men va fan dom betalar bättre.. Vi vill ha pengar.

    SvaraRadera
  42. ...Vilket får mig att tänka på att vi borde aktivt leta ersättare till Adidas. Maken till fula tröjor.

    SvaraRadera
  43. emm;

    Om du bara tittar på den höga prislappen så är Volvo klass. Inte annars.

    SvaraRadera
  44. Anonym 14:03:

    Tillbaka till ÖISgården med dig, exakt arbetare skall hålla på IFK och öfverklassen på ÖIS. Vafan är sport utan politik och klasskamp? BAra sport? Vem fan ahde gått tilla renan då om man inte kunde identifiera sig med sitt lag även utanför fotbollsplanen... ingen.

    SvaraRadera
  45. Fler som skaffat nya sponsorer idag:
    http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/12/aik-presenterar-ny-huvudsponsor.html

    SvaraRadera
  46. Vasa allé är ju bara för sorglig. Det bor ju som sagt bara 300 miljoner i USA..

    SvaraRadera
  47. anonym 14:41 --

    Jag hoppas att du var ironisk för det var det tramsigaste jag läst på länge.

    SvaraRadera
  48. smichael/ Men du missar ju hela resonemanget ditt geni. Den anonyme hävdade att man köper Volvo för att man är svensk, men alla de som köper Volvo i andra länder (som usa) är inte svenskar och därmed faller hela köpvävda-argumentet. Volvos pv-försäljning går mot rekord i år, rekord utanför sverige.

    SvaraRadera
  49. Anonym 14:41:
    Håller med tussilago - hoppas för din egen skull att du var ironisk i ditt inlägg.
    Annars skulle jag gissa på taskig uppväxt och ett starkt wanna-be-utanförskap-behov.
    Blåvitt är Göteborg! Blåvitt är vänster! Blåvitt är höger! Blåvitt är gemenskap!
    Klasskamp lämnar vi till idioterna som maskerar sig och kastar sten vid demonstrationer...

    SvaraRadera
  50. Anonym 14:41:

    "Avundsjuk, jag är så avundsjuk"

    SvaraRadera
  51. Mo(hammed):

    "jag uppskattar förutom IFK Göteborg även sådant som segling, tennis och golf."

    ÖFVERKLASSWANNABEE !!!

    Varför skulle man behöva vara arbetare?

    Själv är jag tjänsteman men jag sysslar inte med "Avschyvärd Djävla Öfverklass Golf"

    SvaraRadera
  52. Blåvitt=Hetero:

    Pinsam du é, jag förmodar att du är gaysare?

    SvaraRadera
  53. Skärpning nu för fan. Gillar man Blåvitt får man arbeta med vad man vill, vara rik eller fatiig, gilla golf, hockey, konståkning eller ridsport. Man får köra KIA, Volvo eller Bentley. Man får lyssna på opera, Troublemakers, Whitney Houston eller P Diddy.

    Så länge man man ÄLSKAR IFK GÖteborg!

    SvaraRadera
  54. Dansbandsångare med Hockeyfrilla:

    Jag har varit BLÅVITT längre än du levat. Jag har sett Bebben spela i Allsvennskan. Sett alla Cup-segrar på Ullevi alla SM-guld sedan 1969 (1958 var jag för liten).

    Jag bor nära två stycken golfbanor och ser hur skitförnäma golfspelarna ser ut.

    SvaraRadera
  55. Mo 15:06/ När idioter som dig visar sig vill man ju skrika att Blåvitt är klasskamp hela dagen. Jävla köttskalle.

    SvaraRadera
  56. Fan va gött att få in en reckti arbetarbil som sponsor. Bay bay volvo vi ses in di überklasse!

    SvaraRadera
  57. Tito Beltran:

    "Jo, det får man. Blåvitt är folkets lag, alla är välkomna."

    Öfverklassen tillhör inte folket och därför är de INTE välkomna.


    "Avundsjukan tillhör gaisare. Ryck upp dig eller ge daj av."

    Ge daj av själv om inte galoscherna passar. Övferklassen har behov av Wannabees just nu.

    SvaraRadera
  58. Erling:

    Man spelar inte golf för att det är roligt utan för att visa hur märkvärdig man är.

    "Öfverklass" är en attityd i det här fallet.

    Själv dricker jag Maltwhisky som inte är så billig, men jag gör det hemma för att jag njuter av det.

    Jag går inte runt med flaskorna och visar upp dom.

    Man behöver inte vara White Trash för att man tillhör folket.

    SvaraRadera
  59. anonym 16:23:
    Idioter som mig? För att jag kallade maskerade stenkastande demonstranter för idioter eller för att jag påstod att politik och IFK Göteborg inte hör ihop?
    Ännu ett bevis på att vissa är väldigt kaxiga när de kan gömma sig bakom internet-anonymitet men i verkligheten låter det nåt helt annat!
    Kamma dig!

    SvaraRadera
  60. Blåvitt=Hetero sa...
    Dansbandsångare med Hockeyfrilla:

    Jag har varit BLÅVITT längre än du levat. Jag har sett Bebben spela i Allsvennskan. Sett alla Cup-segrar på Ullevi alla SM-guld sedan 1969 (1958 var jag för liten).


    Stämmer detta så är det skrämmande. Jag läste dig somm en pubertal 14-åring som sitter och spelar skinnbanjo i pojkrummet skräckslagen för att din mamma skall komma på dig. Jag skämms över att tillhöra samma lag som supporter som dig.

    SvaraRadera
  61. tussilago:

    Skammen är helt ömsesidig.

    Du skulle göra dig ypperligt inom Öfverklassen.

    SvaraRadera
  62. Blåvitt=Hetero:

    Jag lyfter ingen hög lön, har inga sparade tillgångar och spelar heller inte golf. Jag tillhör defenitivt inte någon överklass.

    Men jag har lärt mig att respektera andra människor oavsett ursprung, läggning, inkomst, hobby eller social status. Jag har dock svårt att respektera dig. Du är på någotvis idealbilden för en gaysare.

    SvaraRadera
  63. Mo 16:44/ Uppge ditt namn så ska jag presentera mig för dig. Så ska vi se om du kallar klasskämpar för stenkastare, din jävla clown.

    SvaraRadera
  64. anonym 4/12/07 17:05

    Appropå clown...

    SvaraRadera
  65. Erling:

    Menar du att det finns människor som lyssnar på Troublemakers fortfarande?

    Jag såg dom ofta på gamla Sprängkullen och Errols tillsammans med Bruset, Slobobans Undergång, Attentat, Göteborgs Sound och en hel del till. Undrar vad LOB'en gör idag, skrev han inte böcker ett tag?

    Men var inte alla de här punkarna GAIS'are? De hade väl lite av samma attityd. Att vara punkare var att vara Loser och då är man ju GAIS'are

    Ett annat band som var helt utflippade var Cosmic Overdose(senare Tvice a man) Terminal Karl Gasleben var helt klart en karaktär.

    Gjorde lumpen tillsammans med Torbjörn i Bruset, han fick halva F4 att gå på Errols när dom öppnade, satte upp lappar över hela Frösön.

    Union Carbide var väl det sista innan man drunknade i Bluesträsket.

    SvaraRadera
  66. Håller med Erling. Jag spelar golf kör Volvo och tycker om att segla.

    Varför skulle jag känna mindre för Blåvitt för det?

    Idioter. Heja Blåvitt, oavsett bakgrund!

    SvaraRadera
  67. Även om man inte tillhör överklassen så vill man väl knappast förknippas med vänsterns stenkastande, goth-klädda, finniga tonåringar!

    SvaraRadera
  68. anonym 17:05:
    Jag har inte kallat _klasskämpar_ för idioter till stenkastare. Jag kallade _stenkastare_ för idioter! Du får allt ta och hålla isär begreppen lite.
    Nu ska jag gå hem från mitt jobb, som dock ej består i att vara clown, men jag hoppas du får en trevlig kväll och att du traskar ner ett par steg från den här aggressiva frustrationstrappan. Tänk på hjärtat!
    Avslutningsvis: Heja Blåvitt! Mot ytterligare ett SM-guld och ett lyckat CL-kval!

    SvaraRadera
  69. Lugna ner er nu, annars går saxen igång och det rejält!

    SvaraRadera
  70. Kia e en grym bil!

    SvaraRadera
  71. Det är tämligen uppenbart att Blåvitt=Hetero inte tillhör begåvningsreserven. Men, som andra har påpekat, alla får plats i Blåvitt så vi stöter inte bort honom för det.

    Jag skall nog fanimej börja spela golf om det är så provocerande för folk. Jag skulle tycka det vore askul att sådana som Blåvitt=Hetero tog illa vid sig!

    SvaraRadera
  72. Blåvitt=hetero:
    Själv dricker jag Maltwhisky som inte är så billig, men jag gör det hemma för att jag njuter av det.

    Visst, du sitter och skryter om det över internet. Så jävla överklass-wannabee.

    SvaraRadera
  73. Dessutom verkar Blåvitt=hetero's golfförakt bottna i en ordentlig avundsjuka. Vad är det som gör att inte du kan börja spela golf? Handikappad eller?

    SvaraRadera
  74. ICA kommer att vara kvar framme på tröjan, och kommer även vara den enda sponsorn som syns på tröjan när vi spelar i europa. Ica är "stjärnsponsor", övriga sponsorer, s.k. "huvudsponsorer" är då Kia, adidas och SKF. Fråga mig inte om logiken i det hela...

    SvaraRadera
  75. medelsvensson håller på blåvitt, kör kia och jobbar på bandet i korea

    SvaraRadera
  76. Är inte Volvo Personvagnar AB ett helägt dotterbolag till Ford? De kanske inte har alla rättigheter att förhandla om sponsring etc isåfall. Särskilt inte som Fordkoncernen blöder. Borde man isåfall fråga Volvo Lastvagnar istället? Har man gjort detta? Nån som vet ...?

    SvaraRadera
  77. Golf är en jävla kärringsport, men det är inte vad vi borde snacka om på en BLÅVITT-sida...

    SvaraRadera
  78. Visst är det tråkigt att ett företag som är förknippat med Göteborg "väljer" att inte sponsra mer men vad ska blåvitt göra? Vi kan ju knappast acceptera volvos bud (det var enligt uppgift för lågt) bara för att det är anrikt och förknippat med blåvitt. Nej jag tror KIA kan bli en frisk fläkt, kanske ett litet sammarbete med Atletico Madrid med ;)

    SvaraRadera
  79. Inga ÖISare på bålvita läktare, ät er stek och häll er skumpa någon annastans. ÖIS har behöv av såna som er, ni var väl ÖISare innan IFK började vinna i stort sett allt på 90-talet.

    SvaraRadera
  80. "Dessutom verkar Blåvitt=hetero's golfförakt bottna i en ordentlig avundsjuka. Vad är det som gör att inte du kan börja spela golf? Handikappad eller?"

    Mitt handikapp är att jag har moraliska skrupler.

    "Visst, du sitter och skryter om det över internet."

    Det var för att reta dig.

    "Men jag har lärt mig att respektera andra människor oavsett ursprung, läggning, inkomst, hobby eller social status."

    Jag respekterar människor, inte Neanderthalare eller Öfverklass.

    "Det är tämligen uppenbart att Blåvitt=Hetero inte tillhör begåvningsreserven"

    Nej det gör jag inte, men jag gör vad jag kan för att sänka mig ner till din nivå.

    "Jag skall nog fanimej börja spela golf om det är så provocerande för folk. Jag skulle tycka det vore askul att sådana som Blåvitt=Hetero tog illa vid sig!"

    Jag tar inte illa vid mig, jag ler bara lite i mjugg åt dig.

    "Mo 16:44/ Uppge ditt namn så ska jag presentera mig för dig. Så ska vi se om du kallar klasskämpar för stenkastare, din jävla clown."

    Stenkastare är inte klasskämpar, stenkastare är kriminella element. Se bara på kräket som kastade sten på polisen och blev skjuten här i Göteborg. Han kom ur Öfverklassen och när han lekt av sig inlemmas han i den igen.

    Marcus:
    "Nu ska jag gå hem från mitt jobb, som dock ej består i att vara clown, men jag hoppas du får en trevlig kväll och att du traskar ner ett par steg från den här aggressiva frustrationstrappan. Tänk på hjärtat!"

    Det är ingen fara med hjärtat på grund av det här, jag bara skojar med er lite. Du skall i alla fall ha en eloge vad gäller stenkastarna.

    SvaraRadera
  81. """Anonym sa...
    ICA kommer att vara kvar framme på tröjan, och kommer även vara den enda sponsorn som syns på tröjan när vi spelar i europa. Ica är "stjärnsponsor", övriga sponsorer, s.k. "huvudsponsorer" är då Kia, adidas och SKF. Fråga mig inte om logiken i det hela..."""

    Ja det stämmer, ute i europa så gäller regeln, "två tryck på matchtröjan" Och den som är största sponsor (ICA) måste va kvar då man inte får ändra under säsongen, sen har man ett tryck kvar och det är svenska flaggan.
    Så kontentan av det är att vi kommer bara ha ICA och en svensk flagga ute i europa på matchstället.

    SvaraRadera
  82. Blåvitt=Hetero

    Du kan ju inte vara på riktigt..

    SvaraRadera
  83. Jag är inte på riktigt

    SvaraRadera
  84. Blåvitt=Hetero:
    Men tramsig som fan är du.

    SvaraRadera
  85. Tramsig som fan är jag.




    Liksom många andra här




    Jag är en parodi på den genomsnittlige deltagaren här.

    SvaraRadera
  86. Blåvitt=Hetero:

    Nej, det är du inte. Jag har alltid kännt att Barabens kommantarsfunktion lider av att det är pubertala tonårspojkar som sabbar diskussionerna. Men nu när du plötsligt erkände din ålder (förutsatt att du inte ljög) så vände det helt upp och ned på min bild. Kan du inte försöka skärpa dig så att det finns en mening med att kommentera? Sånt du håller på med förstör för alla, och som vuxen borde man kunna kräva att du beter dig som folk.

    Jag har förstått att du har höga tankar om dig själv, kan du inte försöka bete dig så att vi andra kan ha någon nytta av att du är med och delar med dig av dina åsikter?

    SvaraRadera
  87. Tussan:

    Det ligger i sakens natur att den som blir parodierad inte brukar uppskatta detta. Så du är inte rätt man att uttala dig.

    SvaraRadera
  88. Blåvitt=Hetero:
    Berätta gärna vem som uppskattar att du sabbar kommentarsdiskussionerna med ditt dagissnack. Tror du att du är nån jävla underhållare? Parodi? Ja, på dig själv möjligtvis. Väx upp.

    SvaraRadera
  89. Det är alltid roligt att reta inskränkta människor.

    SvaraRadera
  90. Blåvitt=Hetero

    Är det alltid roligt att förstöra för andra? Snacka om att vara inskränkt...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.