2005/08/10

Smått och gott

- Baraben.com lanserade 24 juli idén om en "supporterfond", en sorts insamlingshink modell större så att man som supporter ska kunna bidra med några slantar för att hjälpa Blåvitt ekonomiskt till nya framgångar. Öisarna hann dock före och passerade nyligen 100 000 kronorsvallen i sin motsvarighet "Rödblå hjärtesponsor", Det ryktas nu att Häckenfansen inte vill vara sämre. "Gulsvart stjärtesponsor" sägs vara i startgroparna.

- Ozcar Wendt är en gåta. Ena stunden är han på väg att skeppas iväg till VF. I den andra är han aktuell för Herenveen och Chelsea. Kanske vore det läge att skriva 20-årskontrakt med Pontus Wernbloom och Alexander Nadj?

- Mattias Jonsson tyckte att gräset var konstigt i Helsingborg. Tänk vilken chock han kommer att få i nästa omgång mot Gefle...

- Appropå Helsingborg, Peter Graulund har gett HC Andersens "Den fule ankungen" en helt ny innebörd!

- Visste jag inte bättre hade jag trott att "John Alvbåge" var en karaktär i Sagan om Ringen. Han hade nog behövt en av maktens ringar för att peta attraktiva Bengan.

- Vad är det förresten med målvakter som gör dem så kaxiga? Först var det Bengan som ansåg att Richard Claesson skulle platsa i vilket annat allsvenskt lag som helst (enbart Bengan själv var alltså opetbar), och nu säger Ravelli att "det hänger mycket på att målvakten är bra" ifall MFF ska kunna kvalificera sig till Champions League. Glöm Stefan Pettersson och Jesper Blomqvist! Det var Ravelli som gjorde att vi kunde härja i Europa under 90-talet!

- Sist men inte minst:
Visst är det underbart att MFF:s bäste mittfältare heter Thomas Olsson?

4 kommentarer:

  1. Målvakter har alltid varit underliga varelser...

    SvaraRadera
  2. Och snart är han VÅR! fan, bara han inte gör oss besvikna nu...(Olsson alltså) Tycker förresten att det är bra att målvakterna är lite kaxiga, så att de får den uppmärksamhet de förtjänar. Särskilt Bengan som gått från "tvålen" till "supernollan" har verkligen anledning att brösta upp sig. Ska öva in koreografi för en cheerleader-dans enbart tillägnad enbart honom i nästa match :-D

    SvaraRadera
  3. Lysande Uppström!

    I övrigt känns det som om målvakter är rocktrummisens motsvarighet. Tänk Keith Moon, John Bonham, Ravelli och Higuita i samma folkabuss...

    SvaraRadera
  4. Det är kanske därför jag är så svag för målvakter! Jag spelade trummor rätt många år, typ 6 år, i min ungdom;-)...becka snart 30..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.