2005/08/11

Mourad på riktigt målhumör...

MÅLFORM När Marcus Berg premiärmålade senast nere på Olympia såg George ut att vara långt ifrån startelvan. Men i veckans B-lagsmatch fullkomligt lös Mourad av hunger och gjorde inte bara hattrick, han skaffade en straff med. George var tillsammans med Ulander bäst på plan och visar en enorm hunger efter att ha blivit bänkad i ett par matcher nu. En lovande anfallshöst går IFK till mötes...

6 kommentarer:

  1. åååå va glad jag blir, hoppas hoppas han kommer igång igen.

    /Carina

    SvaraRadera
  2. En George Mourad i form kan vara skillnad på guld och silver. Den gubben är grymm när han är i form.

    SvaraRadera
  3. Jo, han fixade la ett silver ifjol.... Nu ska Mackan fixa guldet..!

    SvaraRadera
  4. Håller med om att Mourad såg grym ut i b-laget. Tror det kan bli riktigt bra nu när Alex är ute på kanten igen, då han kan hålla i bollen för att laget ska hinna lyfta innan han levererar de precisa inläggen. Tycker att det tidigare blev det lite väl mycket bollar i djupled för Mourad som ju inte är någon Johnny Bråttom, alternativt långa höjdbollar till en ensam Mourad.

    SvaraRadera
  5. Han kan inte nicka, Han är inte rörlig, Han är inte särskilt teknisk men det kommer säkert framöver

    SvaraRadera
  6. Mourad imponerade inte på mig i vart fall mot Häcken b. Känns som hans mål enbart kom till pga att Häcken b var otroligt dåliga laget igenom.

    Berg och Sella kan dessutom sammarbeta. Mourad verkar ha svårt att sammarbeta med någon. Men det kanske är svårt när man inte kämpar och springer och öppnar ytor för andra. Dåf får man inte mycket tillbaka heller.

    Men börjar Berg och Sella lira dåligt och sammarbetet blir sämre. Då ska Mourad naturligtvis få visa om han duger.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.