2005/08/05

Baraben.com:s skrivbordsunderlägg!

BARABEN.COM Sedan vi på Blåvitt-bloggen lade upp bilden på "Glennita" så har flertalet personer på olika vis hört av sig med förfrågningar kring vart man kan hitta henne som skrivbordsunderlägg. Nu finns "Glennita" som skrivbordsunderlägg i formatet 1024x768. Skrivbordsbakgrundsinfo for dummies: För muspekaren till bilden och förstora bilden, högerklicka och välj "Använd som skrivbordsunderlägg". Vipps pryder bilden din skärm när du når "skrivbordet". Termen är Wallpaper på engelska...


Supporterfondens svartvita (1024x768):


Supporterfondens svartvita (1280x1024):


Baraben.com-bakgrund (1024x768):


Som ett it-världens svar på svart sorgeband erbjuder vi en vacker och stilfull svart skrivbordsbakgrund med Håkan Mild till alla Blåvita fans som sörjer att hjälten Mild lade skorna på hyllan.

Bakgrunden hittar du här i upplösningarna:
800 x 600, 1024 x 768 & 1280 x 1024.





Har du gjort en egen wallpaper? Maila in den till oss så
delar vi med av den till alla tusentals Blåvita supportrar!

5 kommentarer:

  1. Väntar på männen som ska komma upp på sidan, haha ;D

    SvaraRadera
  2. Kan väl säga som såhär: När vår server inatt kommer igång igen finns redan ett flertal skrivbordsbakgrunder på våra sexiga spelare att använda för er tjejer som vill se liknande sötnosar... ;)

    SvaraRadera
  3. Vem är det?

    SvaraRadera
  4. Det är Blåvitt-bloggens chefredaktörs sekreterare...

    SvaraRadera
  5. Kom igen då, säg vem är det?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.