2015/04/18

HATA HÄCKEN!

"DERBY"HETS. Fick lite påtryckningar. Eller ja, det kombinerat med såsigheten (gött stavningsförslag där, Süßigkeiten) inför derbyt. Återigen som vi bubblade om efter förra krossen av fcrealbarcelonamffhäcken (getting jinxing with it) gick ju tongångarna i stil med att det inte känns som ett derby. Givetvis är inget förändrat nu. Det känns mest blasé. Inte för att blåvitt spelar, inte alls såklart, inte heller för att allsvenskan känns avgjord, utan mest för att det blir inte det minsta hetsigt, elektriskt, gnabbigt, kokande eller haussande inför matcherna mot häcken. I vanlig ordning är det enklast att skylla på någon annan att det inte finns/blir någon hets. Oftast är det ju rätt pajigt att just skylla på någon annan utan man istället borde se sig i spegeln och göra nåt åt det, därav rubriken. Men, nu är det ju faktiskt någon annans fel. Det finns ju inga häckensupporters att hetsa med, så ingen lär väl "rasa" över detta inlägg?

Men som sagt, för att dra något strå till stacken får det väl åtminstone bli detta inlägget då, värdelös timing därtill, som syftar till att hetsa igång någon form av derbynerv inför vår kommande bortamatch imorgon på Gamla Ullevi mot världens näst bästa lag.

Förra gången vi möttes bubblade han GHT att de minsann skulle krossa oss. Mediahajpade Gustafson citerades i stil med att de skulle vinna med fem noll. Inte ett enda sånt uttal har man kunnat dunka upp på hetskontot inför denna drabbning. Undrar varför? Om det är bra eller dåligt återstår att se.

Skit samma, kommer inte längre i hetsen känner jag. Istället uppmanar jag bara till förening, sammanslutning och ett jävla tryck imorgon. Att gärdsgårdsskärgårdslaget med på tok för mycket pengar gynnas av hög biljettförsäljning mot oss gör varken från eller till. Huvudsaken är att vi stöttar vårt kära IFK. Säsongen är långt ifrån slut efter debaclet mot mff. Det är nu det gäller. Det är nu vi kör så innihelvete.

Har du inte köpt plåt till matchen imorgon? Gör det nu. Enklaste bortaresan i år. Framåt!