2015/04/02

#5april smäller det!

Med jämna och ojämna mellanrum låter vi gästskribenter delge oss med sina tankar. Idag är det @FigaroIFK som bjuder alla exilänglar på SUPERGUIDE till hur man bäst följer blåvitt i år. Om du känner att du har något du vill delge den övriga blåvita sfären kan du maila till kontakt@baraben.com och få ditt alster publicerat. 

Här kommer en ultimat superguide som hade fått varenda kvällstidning med sportredaktion att stoppa pressarna för att få med guiden med förhoppningar om att sälja ett par tusen extra lösnummer. Men detta är för dig som vill se alla blåvitts matcher i år och funderar på hur…

Till dig som nu tänker ”Gött! Då kan jag se matcherna hemifrån, det kanske regnar när blåvitt spelar” vänligen sluta läs nu och gå in på http://www.ifkgoteborg.se/Arskort/ Där finns all info du behöver.

Guiden är avsedd för dig som bor i exil, likt mig själv, eller för dig i götet som skall se bortamatcherna.

Som ni säkert vet ägs rättigheterna till Allsvenskan av TV4 Gruppen med Cmore och Fotbollskanalen i sin portfölj. Det gör att guiden egentligen inte blir så bred men i djungeln av streamingtjänster kanske detta kan ge lite klarhet.

Enligt uppgifter i vintras skulle Viasat (MTG Gruppen) inte längre få sända Allsvenskan via Viaplay. Hur det blir med det låter vi ViaPlay svara på och eftersom de fortfarande marknadsför tjänsten finns den med här, och i ärlighetens namn hade det blivit lite homogent utan ViaPlay som alternativ...


Vad blir kontentan då?

  1.  Köp årskort – Det blir billigast och du stöttar laget mot framgång!
  2. Bor du inte i Göteborg? Välj ett av alternativen som passar, det är pest eller kolera...
Hittar ni felaktigheter, har andra bra alternativ, eller har testat tjänsterna och dess kvalitet så kommentera gärna!

#IFKGBG

/@FigaroIFK


Årskort
 995 kr
 Öl till dyra priser
Bortamatchkort
 1 000 kr
 Tåg/Buss/Bensin/Diesel/Flyg
Änglarna Stockholm
 -   kr
 Öl till reducerade priser
Radio
 -   kr
 -   kr
Fulstream
 -   kr
 Dåligt samvete