2012/08/09

Wernbloom på väg tillbaka...

...men bara om Filip och Fredrik tillåter.

NOTIS. Idag skriver före detta IFK-spelaren Pontus Wernbloom på sin Twitter att han kan vara på väg hem till Sverige igen efter bara tre år i Holland och Ryssland. Men då krävs aktion av två ganska oväntade aktörer. Den här gången är det inte sportchef Håkan Mild och klubbdirektör Seppo Vaihela som drar i de stora tyglarna för att värva tillbaka mittfältsstjärnan. Så här skriver Pontus själv:
Utan @FilipochFredrik podcast så skulle jag flytta hem till Sverige!
 Så stor är alltså den längtan Pontus Wernbloom känner för Sverige att det enda som gör hans ryska tillvaro dräglig är en samling nätbaserade radiosändningar från de båda kulturpersonerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Utan dessa herrar kommer Pontus hem, lovar han.

Supportrar till Wernblooms gamla klubb IFK Göteborg börjar givetvis att hålla tummar, knyta nävar och gråta glädjetårar av hoppfullhet i och med detta uttalande. Kan man bara få dem att ge upp sin podcast är saken fixad! Rykten säger att fansen till IFK inom kort kommer att sluta upp för att tillsammans kräva Filip och Fredriks avgång för att återigen kunna få se sin guldgosse Wernbloom på Gamla Ullevi.

/patricw

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.