2010/12/01

Här är den perfekta julklappen för Blåvitt!


TRÄNING. Kika på klippet. Hela konceptet med aktivt deltagande tv-spel går längre och längre. I det här spelet måste deltagaren med sina egna fot, ben och kroppsrörelser skicka fotbollen i mål. Så min slutsats är - och jag vill inte vara den som kräver det ena och andra hela tiden - att det är dags att kräva ett tv-spel av den här typen som julklapp från Jonas Olsson till alla som kan komma att slå straffar under 2011.

Den ordinarie straffträningen har ju inte fungerat.

Dessutom skulle jag vilja se lite mer av den despot som jag är övertygad om gömmer sig inom den lugne och fåordige "JO". Om det inte är fel på taktiken, om vi nu inte är lättlästa, om spelarna inte klarat underlaget och underpresterat - så är det väl hög tid att Olsson ryter i från? Då får det väl äntligen vara slut med allt mjäk och all denna medelmåttighet. Hålla händerna och dansa i ring fick de göra på dagis, nu vill vi se ett ledarskap som kräver prestation av absolut högsta nivå, eller reagerar med van- och ursinne.

Annars kan vi nog hitta en virituell tv-spelstränare som kan ta över.
För i bland undrar jag vilken skillnaden vore.

8 kommentarer:

 1. Haha morgonpigg Frankie?

  En tv-spelstränare hade nog dock inte haft som standard att spela JJ från start och alltid slänga in Falle i andra...

  SvaraRadera
 2. Morgon? Det är kväll fram till 06.00 i min bok.

  SvaraRadera
 3. Hehe sponsrat inlägg eller vad.. Gratis 360 till redaktionen eller? ;)

  SvaraRadera
 4. Ni har gnällt färdigt om JO nu, gå vidare.

  SvaraRadera
 5. Det var ord och inga visor det! Kan bara instämma.

  /Franz

  SvaraRadera
 6. Yes, Frankie. Bra inlägg, anser själv att största bristen hos Rehn Olsson är att de är för snälla. Skönt samtidigt att du inte går till överdrift och hetsar mot JO, det är det sista klubben behöver.

  SvaraRadera
 7. Levande Sittplats2010-12-01 13:02

  rosa/svart/ Håll din käft, tack. Förrän Blåvitt visar upp en serie av imponerande insatser med Jonas som huvudcoach bör ingen sluta att ställa krav och kritisera detta. JJ, Faltsetas och Jonas får gärna vända "hem" till Trollhättan om vi inte börjar Allsvenskan med en storm!

  SvaraRadera
 8. och hur mycket pengar fick ni för det här? pengakåtheten kommer att leda till graven för baraben.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.