2010/12/11

3-1 mot Odense

TRÄNINGSMATCH Se video från matchen här.


Läs officiella hemsidans propagandarapport från direktrapporteringen här och matchrapport här.

13 kommentarer:

 1. Bra länk till danskarnas sida, tack.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, akta dig Erling! Alltid Blåvitts hjärntvättade sekt har hittat hit! :P

  SvaraRadera
 3. "OB fik tæsk af svenskere"
  Där har ni en rubrik som är bra mycket roligare än den om Hammarby

  SvaraRadera
 4. 01:04, undvik gärna påhoppen så kan jag ta debatten med dig nästa gång.

  SvaraRadera
 5. Tänk, jag kommer aldrig förstå meningen bakom den här lilla uppdiktade gängrivaliteten mellan AB och Baraben. Det kanske är samma sak på AB, jag vet inte, men hur kommer det sig att nån alltid säger nåt spydigt/nedsättande om folket på AB? Är vi inte Blåvita allihop?

  Som sagt, samma slags kampanj kanske förs gentemot Baraben på AB:s forum, det är möjligt. Men det är bara så jävla trist.

  SvaraRadera
 6. Sälj gajsarn2010-12-11 11:37

  riktiga drömmål (som aftonbladet skulle skrivit).

  SvaraRadera
 7. Nån som förstår vad danskarna säger om matchen i klippet och kan sammanfatta?

  SvaraRadera
 8. 09:40
  Ja, det går bägge vägarna. Du skulle bara se några av de PM som vissa skickar på AB.

  SvaraRadera
 9. 12.55: Ja, det är lika illa det. Fattar inte vad det ska vara bra för. Har vi inte yttre fiender att käfta med? Typ gajsare och råttor.

  SvaraRadera
 10. SNABB ÖVERSÄTTNING:

  Matchkommentator:
  Medans resten av fotbollsdanmark har semester är OB fortfarande igång då det har en match kvar mot stuttgart i nästa vecka. och därför spelar träningsmatch mot Svenska IFK Göteborg.
  Låt det vara sagt för början att matchen inte blev den uppladdning som OB hade hoppats på. För även om Chris Sörensen gjorde 1-0 tidigt i matchen så var det Svenskarna som dominerade, speciellt i första halvlek. Först utjämnar de till 1-1 via vänsterkanten, Elmar Bjarnason och tar strax efter ledningen via lagets skyttekung Tobias hysen. till sist gjorde inbytta pär ericsson även 3-1 en halvtimme in i matchen.
  Dessvärre gick luften ur bägge lagen i andra halvlek och målchanderna kom främst via fasta situationer och tillfälligheter, här är OB talangen Daniel hög nära att göra mål.
  Även om OB provade att byta in flera offensiva spelare, bla Demba Nyrén så blev det inte fler mål. OB förlorar träningsmatchen med 1-3 sex dagar innan årets sista match.

  Intervju,Henrik Clausen:
  VI tar ledningen och gör det ok i början men så får vi säga att vi släpper till några enkla mål och det är några situationer vi gärna vill förhindra.

  Intevju, Hans Henrik Andreasen:
  Vi har haft problem med skador och skavanker på senaste tiden så det var några som stog över och några som inte spelade så länge. Men självklar är vi inte nöjda med resultatet.

  Intervju, Henrik Clausen:
  Vi är aldrig nöjda med att förlora, absolut inte. Men varför spelar vi matchen? jo för att hålla igång våra spelare och det är några spelare påväg tillbaks från skador så det var ok och andra halvlek tycker jag vi genomför på ett ok sätt och vi hade chans på poäng om man kan få det i en träningsmatch...

  Intervju,Demba Nyrén:
  *pratar svenska*

  SvaraRadera
 11. Levande Sittplats2010-12-11 15:07

  anonym 13:45/ Alla är inte likadana. Alltid Blåvitts redaktion är lite nördiga mobboffer som sitter längst fram i skolbänken och BaraBen-gänget är till stor del tuffa mobbare som röker bakom skolan, så då blir det en viss konflikt mellan de olika typerna av människor och de attityder som de sprider. Det är helt naturligt, allt bullshit om att "vi är väl alla blåvita" köper jag inte alls. De som är huliganer och bengalbrännare etc kan suga kuk som jag ser det, blåvita eller ej.

  SvaraRadera
 12. Gött att få läsa om Blåvitt här igen, annat än den om "karatebritten", det största lågvattenmärke någonsin på Baraben. Endast kul för såna som tillhör Wiseman. Vänsterbacken från Island såg intressant ut. Drugge blir ett tillskott.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.