onsdag 15 december 2010

Här är 2000-talets mest patetiska grupp "fans"LYTESKOMIK. Det här kan vara 2000-talets mest bisarra och patetiska video. Linköpings ishockeyfans står på Vasagatan i Göteborg och "skanderar": "Göteborg ska försvinna, kasta sten börja brinna" och "Alla luktar fisk i Göteborg" och "Vi ska supa, vi ska slåss" och inte minst "Hata, hata, hata Göteborg".

Förlåt mig, men: Hahahahahahahaha. Vad i helvete är det frågan om?

Det här måste vara det största "Vi har inget fotbollslag i vår stad"-komplex som någonsin har existerat. Att de dessutom försöker tyka sig med diverse "Hata, hata, hata Göteborg"-trams gör bara hela grejen än mer bisarr. Vem i helvete tror de att de är? Alltså jag kan förstå när en mobb AIK- eller Djurgårdsfans spelar allan i motståndarnas stad, men Linköpings hockeyfans? Alltså vilka är det som de försöker hetsa mot? Goa Gubbar?!? Jag är inte den som gillar våld, men polisen, Wismen eller bägge två i en ohelig allians hade valt att ge dessa hockeydårar en omgång som de sent hade glömt, well, det hade varit rätt åt dem.

Secka jävla clowner. "Vi ska supa, vi ska slåss"? Checka in paret av shoppande göteborgare (snubben bär på röda kassar till vänster i bild) som ställer sig mitt i deras "vi ska slåss"-klunga och glor häpet på uppståndelsen:


Alltså finns det ingen hos Göteborgspolisen som kan ta tag i detta med uppenbar hets mot folkgruppen göteborgare? Nehe, "göteborgare" kan inte räknas som folkgrupp? Då tycker jag det är värt att se över om inte "Göteborg ska försvinna, kasta sten börja brinna" kan anses som uppvigling till våldsamt upplopp eller i alla fall förberedelse till terrorbrott?

Skall vi inte sätta stopp för det här med våld så är det väl fan inte många andra beteenden som bör stoppas heller? Det här är inhemsk terrorism om något, så skicka FRA och Säpo på det här hockeypacket och ge oss lite valuta för skattepengarna, tack! Hata hockey.

60 kommentarer:

 1. va gulliga dem är

  SvaraRadera
 2. det är ju jag med med de röda kassarna

  SvaraRadera
 3. Nej fy fan. Spenderade min studietid i Linköping och det är verkligen ingen stad jag längtar tillbaka till. Urinvånarna man mötte nere på Ågatan ("nöjes"gatan i Lkpg) var helt hopplöst vilse. Vilka tomtar!

  SvaraRadera
 4. "Vi är vackrast vi är bäst, vi är dom som vinner mest" Aj

  SvaraRadera
 5. hahaha!! Är detta på riktigt!??

  SvaraRadera
 6. Jag gillar dock att de ropar "stora stolta Linköping"
  Mig veterligen är Linköping 7:e största stad i landet och det bor lite drygt 10000 fler i Linköpings kommun jämfört med Hisingen. Men det är tydligt fall av östgöta-hybris. Norrköpingsbor är precis likadana om inte ännu värre...

  SvaraRadera
 7. var de ens värda ett inlägg på baraben lr?? orka bry sig lixom

  SvaraRadera
 8. det var ju en jävla tur att baby fronten var på plats.

  SvaraRadera
 9. De e ju bara kolmårdstroll allihopa!

  SvaraRadera
 10. Ens hat mot hockey och allt som har med hockey att göra minskar ju inte direkt av att bevittna detta bonde-tåget

  SvaraRadera
 11. Vad var det jag precis såg? Overkligt.

  SvaraRadera
 12. Hata, hata, hata Göteborg

  SvaraRadera
 13. Kollade inte videon, mycket möjligt att de beter sig patetiskt. Men barabens förakt mot supportkulturen inom hockeyn är rätt jobbig i längden. Bara för att det inte finns någon supporter kultur i göteborg när det gäller hockeyn så finns det rätt bra på andra platser i landet... Stockholm hade tidigare rejält drag på läktarna och börjar återigen återhämta sig.... Mindre städer som har antingen hockey eller fotboll eller de få städer som har bägge. Har ofta hockeyn en större supporterskara med hängivna fans.. Sen att hockeyligan med 5 matcher i veckan och allt dyrare biljetter mer och mer tagit död på kulturen kan man inte beskylla hockeyälskarna för..

  SvaraRadera
 14. anonym 23:24/ Det är inte ett förakt mot "supporterkulturen inom hockeyn", det är ett förakt mot hockey som sport och därmed blir det ett förakt mot de supportrar som väljer att kolla på den skiten.

  sedan känns det ju inte speciellt smart att kommentera sådant som man inte ens bemödar sig åt att titta på.

  SvaraRadera
 15. Vi älskar "Klubben"!!? Hahahaha!!!

  SvaraRadera
 16. utvecklingen har gått snett och det verkar inte finnas något hopp att rädda dessa förlorade människor.

  SvaraRadera
 17. känns lite som hipp-hipp's-skånefans, ganska underhållande att titta på :P

  SvaraRadera
 18. haha, sköna pikétomtar. stabil vinterklädsel.

  SvaraRadera
 19. Haha. Men vilka håller de på i fotboll då? Supersnälla Åtvid eller?

  Korven, jag är både glad å ledsen för att du lade upp deras lilla film...

  Glad för jag fick ett gott skratt till kvällsmaten.

  Ledsen för nu får de små liven alldeles för stor uppmärksamhet och kan tro de är något.

  Men å andra sidan så är det väl tyvärr rimligt att folk fick veta att lite blöjbarn oprovocerat tog sig lite för stora friheter.

  Tyvärr är det en stor sak i sammanhanget jag inte får att gå ihop. -Det har väl aldrig funnits något otalt mellan städerna LKPG och GBG?

  Why pick a fight you can't win, som de dära ungtupparna gör?

  SvaraRadera
 20. Lyssna nu, clown-baraben, det är givetvis inte ishockey som idrott som är skämtet - det är den cirkus som kallas Elitserien, med 50 poänglösa omgångar, matcher varannan dag, lag som går på sparlåga borta för att kraftsamla inför hemmamatcherna, straffavgöranden, derbygrupper, svenniga företagsloger, sweden hockey games, NHL, Foppa, Ice Breakers, Kalinka cup, Kalle Anka cup, you name it.

  SvaraRadera
 21. Jag hade nitat båda två med en hand bakom ryggen. :P

  SvaraRadera
 22. Det är så här det kan ser ut när man ägnar sig åt inavel i Lkpg, några av dom åkte säkert traktor hem.

  SvaraRadera
 23. När kommer del 2?

  SvaraRadera
 24. Låt dem hållas alla blir saliga på det de tror på, om de nu går igång på käppakrig så ok för mig.

  SvaraRadera
 25. Morgård sa...
  "Jag gillar dock att de ropar "stora stolta Linköping"
  Mig veterligen är Linköping 7:e största stad i landet och det bor lite drygt 10000 fler i Linköpings kommun jämfört med Hisingen. Men det är tydligt fall av östgöta-hybris. Norrköpingsbor är precis likadana om inte ännu värre..."

  15/12/10 22:56

  Linköping är Sveriges femte största stad efter Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.

  Johan sa...
  "Lyssna nu, clown-baraben, det är givetvis inte ishockey som idrott som är skämtet - det är den cirkus som kallas Elitserien, med 50 poänglösa omgångar, matcher varannan dag, lag som går på sparlåga borta för att kraftsamla inför hemmamatcherna, straffavgöranden, derbygrupper, svenniga företagsloger, sweden hockey games, NHL, Foppa, Ice Breakers, Kalinka cup, Kalle Anka cup, you name it."

  16/12/10 01:04

  Hockey är pinsamt! Det är inte ens en stor sport i världen. Det är stort i Kanada, Sverige, Finland, USA, Tjeckien, Slovakien, Ryssland. Resten av världen bryr sig inte så mycket om spelare som åker skridskor och tacklas med massa skydd på sig. En sport där man på måfå utan tanke bara slänger iväg pucken mot mål i hopp om att den kanske styrs.

  SvaraRadera
 26. Deras jackor känns väldigt mycket franska alpina landslaget 1989 på något sätt. För mig är firmor i allmänhet patetiskt men när bandylag och hockeylag försöker hänga på tar det fanimig priset. Vad kommer näst? Innebandyhuliganer?

  SvaraRadera
 27. https://www.blogger.com/comment.g?blogID=16354732&postID=112713183074698422

  Det bästa som någonsin skrivits om håkky

  SvaraRadera
 28. Varför döpa filmen till del 1 när det är enda delen? - Hybris? Kanske inte gick så bra i matchen...
  Lite synd att filmen nu kommer att få rejält många fler visningar än vad den förtjänar.

  SvaraRadera
 29. "Göteborg ska försvinna
  kasta sten och börja brinna"

  Jag fattar inte, är det Göteborg som ska kasta sten och börja brinna? Eller ska supportrarna kasta sten och börja brinna?

  Herrejävlar alltså.. Hahaha :)

  SvaraRadera
 30. Man kan kyligt konstatera "En jävla massa bönder"... Och inte så stor massa heller för den delen...

  SvaraRadera
 31. Haha fulaste jag sätt..

  SvaraRadera
 32. Haha dra mig baklänges vilka farmare. Det här är evidensen på varför man inte ska knulla sin syster

  För övrigt är det alltid lika kul när casual-klädda inbreds kommer till stan från sina gudsförgätna bonnhålor och sjunger "hata, hata, hata Göteborg"

  Och alla ni som "försvarar" hockeyns supporterkultur, inse våran rätt att skratta åt er

  SvaraRadera
 33. Värt att notera.

  Hockeykulturen i Göteborg=Skit
  Hockeykulturen i Malmö=Skit
  Hockeykulturen i Stockholm=Meh.

  Egentligen är det bara Djurgården av storstadslagen som har någon hockeykultur värd namnet (Sen å andra sidan, hockeyn är ju enda området där Djurgården kan titulera sig mesta mästare, så det finns väl en anledning att man hellre lever i den världen) Hammarby kör ju en "Bajen dagen" om året, men i övriga matcher?

  Fotbollskultur däremot?

  Ja, enligt en mindre vetenskaplig undersökning så har allsvenskan alldeles för dåliga lag sett till vad supportrarna förtjänar. Man kollade på publiksiffror, bortaföljen, tifoorganisationer och rankade därefter allsvenskan som Europas 12:e bästa liga. Det är INTE Åtvidaberg som håller uppe dessa siffrorna, om man säger så.

  I världens största sport så spelar idag 6 av 16 lag i de tre största städerna. 2009 var detta 9 lag, alltså mer än hälften av lagen. Ska man nu räkna med förorter eller storstadsregioner som det så fint kallas, så hade Syrianska och Trelleborg placerat sig som Stockholms och Malmölag, vilket hade gjort att halva Allsvenskan 2011 spelar i de 3 största städerna.

  Hockeyn är uppenbarligen stor i städer som saknar fotboll. I princip så är det uteslutande så att de städerna som har hockeylag och fotbollslag lägger mer energi på fotbollen.

  Därför, som en av många anledningar, är Linköpings supportrar pinsamma.

  SvaraRadera
 34. Passa er för oss stenhårda östgötar, jävla feskartöntar! Nästa gång river vi stan och spöar skiten ur er!!!!

  SvaraRadera
 35. Ishockey är landsbygd. Fotboll är storstad. Inte så konstigt att Linköpings-fansen kissar på sig av upphetsning över att få åka på bortaresa när det bär av till större orter än Gävle eller Ö-vik.

  SvaraRadera
 36. Förslag till titel:
  I en annan del av (Lin)Köping.

  SvaraRadera
 37. BaraBen är 2000-talets pinsammaste blogg.

  SvaraRadera
 38. hahaha snacka om att folk inte bryr sig ett piss om vad ett par lindköpings tjommar skriker i Göteborg!

  HATA, HATA, HATA HOKEYFANS

  SvaraRadera
 39. Anonym 13:49

  Vilken blogg är 1900-talets pinsammaste då?

  SvaraRadera
 40. HAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAHHAHA

  SvaraRadera
 41. haha hata hockey! otroligt löjlig "sport"

  SvaraRadera
 42. åh herregud, var ju till och med pinsamt att se på videon.

  SvaraRadera
 43. Hata Frölunda hockey! Jävla "indianer"

  SvaraRadera
 44. hehe oväntat, trodde inte hockeyn hade såna fans

  SvaraRadera
 45. när spelar dom mot lhc hemma nästa gång värt att besöka dom och fråga va dom menar med vilka e cluben vilka ska brinna vilka ska försvinna ??? riktigt pinsamt att se på

  SvaraRadera
 46. hahahahaha "det va det sämsta det sämsta det sämsta vi har sett" vafan kom igen nu cluben, skärpning i leden

  SvaraRadera
 47. "En sport där man på måfå utan tanke bara slänger iväg pucken mot mål i hopp om att den kanske styrs.
  "
  Inte mycket skillnad mot vårt spel i år..

  SvaraRadera
 48. Haha ramsorna är ju även så sjukt dåliga! Bland det mest pinsamma man nånsin sett..

  SvaraRadera
 49. Jag gick förbi Scandinavium den dagen, såg bland annat en 16-åring? som muckade med 4 stora poliser i hjälm, det var det sista han gjorde i frihet den dagen. Alla hans äldre polare som hetsade honom backade snabbt undan när 4 stora poliser blev 4 stora, arga och målmedvetna poliser.

  Det såg ut att göra ont att vara 16...

  SvaraRadera
 50. Anonym 20:57: Hoppas verkligen att du sa åt polisjävlarna att lugna ner sig. Det är pinsamt när testosteronstinna 16-åringar går runt och söker bråk, men än pinsammare är det att de som ska upprätthålla lagarna, beskydda oss, hjälpa oss och vara professionella i alla lägen tar till våld mot småpojkar.

  Kan de inte tåla att ett litet glin, antagligen rätt förfriskat sådant, hetsar lite ska de heller inte vara poliser.
  Avgå testosteronstinna 30-taggare.

  SvaraRadera
 51. De följer den lagbok som svenska folket har utformat. Kan inte snorungen sköta sig så kan han bra gärna sitta bakom lås och bom tills han kan bete sig som en hederlig knegare.

  SvaraRadera
 52. anonym 12:16/ Poliser som följer lagen? Du var rolig du. "Svenska folket utformat", ännu roligare. De folkvalda måhända, men det är ju inte riktigt samma sak...

  SvaraRadera
 53. Rubriken på filmen tyder på dålig reflektionsförmåga eller dåliga kunskaper i engelska. "Göteborg away" borde rimligen vara "Frölunda Indians away" eftersom "away" syftar på att det är bortamatch mot det lag som står framför ordet.

  I övrigt är det la kul att se att supporterkulturen lever och frodas runt om i landet. Om ungarna är kaxiga får de väl ta konsekvenserna av det någon gång. Men Linköping har väl kanske fått stryk så det räcker för några år framöver. Tänker då på när IFK Norrköping spöade dem mer än lovligt.

  SvaraRadera
 54. Ett lag som kallar sig för Cluben och där folk har såna röd/blå/vita jackor som dom främre har borde väl knappast kunna tas på allvar va? Dom coola, häftiga macho"ramsorna" sen... Ibland är det synd att dödsstraffet inte tillämpas i Sverige, inte ens för sådant här pinsamt beteende som dom stackarna ska behöva leva med att dom har haft.

  SvaraRadera
 55. Hahahahahha

  SvaraRadera
 56. Det är farliga snubbar det där. Som kålle darrar man av skräck pessar i brallan! Hugah!

  SvaraRadera
 57. Jag är en trogen gnagare, men vafan varför är alla vara så jävla negativa för? Dom arrangerar en invasion till götet och sjunger en eller två hatramsor....det är väl inget fel med det, det är så det ska vara. Hade ni förväntat er att dom skulle gå och sjunga ''alla vi som älskar lhc klappar nu''?

  SvaraRadera
 58. Hahaha vilka tomtar

  SvaraRadera
 59. Det enda pinsamma med det här är att dom här "hockeybönderna" våldtog er stad och ni sitter framför era dataskärmar och gör er lustiga. Gå o duscha och se till att det inte händer igen sitället

  SvaraRadera
 60. nästa gång dom kommer ska ja klippa tung

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.