lördag 30 mars 2013

Kort träningsrapport - Härlanda 30/3

INFÖRRAPPORT. Jag var på Härlanda Park idag tillsammans med dryga hundratalet andra rättrogna (samt några trötta AB-folk i Laul, Bank och Wulcan). Det bjöds på ett strålande väder (om än fortfarande jävligt kallt), gott humör, SF-påskgodis och fantastisk söndagsmacka på en lördag.

Specifika händelser från träningen kunde ni följa i livefeeden från BaraBen Live, således tänkte jag mer försöka luska ut någon form av trolig startelva och vilka spelare som kändes lite hetare än andra. Först och främst kunde man direkt förstå att det är nära nu. Det var en oerhörd spänning i luften, ett fokus och en laddning som kändes riktigt jävla bra. Det är nu det gäller.

De som ska göra det då? Jag tror att elvan kommer att formeras på följande sätt i morgon:

John
Adam - Bjärs - Kjetil - Dyre
Emil - Haglund - JJ - Sam
Stiller - Tobbe

Positionerna som känns något öppna är som "vanligt" nu då vänsterbackspositionen, högeryttern/-backen samt vem som lirar med Tobbe. Under träningen gjorde dock Logi en hel del bra insatser och skulle kunna vara en joker på vänsterbacken. Adam känns given på högern, vilket borde leda till att Emil spelar ytter. Samtidigt, trots att Nordin är lite matchovan såg han het och sugen ut på träningen...

Snart är det slut på spekulationerna ändå. Inte många timmar kvar till avspark av Allsvenskan 2013. Det är nu det gäller. Det är nu vi återigen samlas för att följa våra blåvita hjältar.

Mot 3 poäng!