2012/09/23

Start11:an mot Gais

INFÖR. Derbydags och IFK går som vanligt in som favoriter. Gais är fast i bottenträsket och det här är en match som vi bara MÅSTE vinna. Det kan även vara så att det är den sista derbymatchen på länge...

Förra derbyt slutade 1-1 (Tobbe i 54:e) och Blåvitt ställde då upp med följande start11a:

Alvbåge
Salo - Kjetil - Hjalmar - Dyre
Sella - Farnerud - Gerzic - Joel
Söder - Tobbe

Glädjande är att Hjalle åter tar plats i truppen efter en längre tids frånvaro. Det var i förra mötet mot Gais som han fick utgå pga skada, men nu är han alltså tillbaka och konkurrerar om en plats i start11:an.

Enligt officiella har Stahre tagit ut följande spelare till truppen:
John Alvbåge, Erik Dahlin, Emil Salomonsson, Kjetil Waehler, Mattias Bjärsmyr, Jonathan Azulay, Hjalmar Jonsson, Logi Valgardsson, Nordin Gerzic, Pontus Farnerud, Jakob Johansson, Tobias Hysén, Joel Allansson, Hannes Stiller, Robin Söder, Stefan Selakovic, Daniel Sobralense, David Moberg Karlsson, Sam Larsson.

Även om Hjalle är tillbaks tycker jag inte vi ska göra några ändringar från Ellos-matchen. Vi vann och spelade stundtals riktigt bra även fast ett par individuella misstag kunde ställt till det. Med bättre skärpa i avsluten och ett kompakt försvarsspel ska vi gå segrande från GU. Här är alltså min start11a:

Alvbåge
Salo - Bjärsa - Kjetil - Logi
Sella - Farnerud - JJ - Tobbe
Sobra - Söder
 
Hur ser din start11a ut?

//peterjson