2008/12/03

Mossiga julkalendrar under silly season

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Under 2008 så har vi på BaraBen.com haft drygt:
- 1 miljon unika besökare och 2 miljoner besök här på Blåvitt-bloggen.
- Vi snittar 2 500 unika besökare om dagen, mer än 15 000 unika besökare i veckan och drygt 70 000-90 000 unika besökare i månaden.

Tack underbara BaraBen-publik för att ni gör oss en stark blåvit samlingsplats. Tillsammans för svensk fotboll och dess stolthet - IFK Göteborg!

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Silly season? Tobias Sana (Qviding) är klar, Erik Dahlin och Petter Björklund kommer tillbaka från Västra Farmarklubbens IF och ungdomslandslagets Joel Allansson har värvats från Nybro IF. Vem behöver silly season-houssade namn som Martin Ericsson och Kalle Svensson? De platsar ändå inte i dagens Blåvitt.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Nästa års stora stjärna blir JayJay. Tro mig. "Kom ihåg vart ni läste det först..."

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

AIK-Norling är enligt GT aktuell som ny tränare i Gais. Han är en av flera kandidater, men lär väl bli omöjlig att anställa med tanke på hur han hyllade Firman Boys (eller "våra supportrar") efter att de stormade ståplatsläktaren på Gamla Ullevi för något år sedan. En tränare som hyllar "fans" som attackerar Gaisare kan knappast bli aktuell på allvar för att ta över Gais. Det vore en högoddsare som heter duga. Men Norling har setts i Göteborg, så sent som för ett par dagar sedan. Så än har väl den feta damen inte tagit sina första toner...

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Inom kort lanserar BaraBen.com en ny Blåvitt-högtid för alla med hjärtat på Kamratgården. Det kommer bli ett unikt event värt att följa...

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Känns det inte jävligt MOSSIGT att såga att en handicapp-idrottare tog bragdguldet?

16 kommentarer:

  1. När det står mellan två handikappidrottare som bragdmedaljsvinnare, hur jävla illa är det ställt då?

    Förövrigt tycker jag att Baraben har blivit riktigt dåligt. Jag hoppas att det blir bättre 2009. Nya tag!

    SvaraRadera
  2. fan va alla gnäller, inte allt som stämmer på svenskafans heller.

    SvaraRadera
  3. Laul altså. Kan vi inte stena ihjäl det jävla stolskottet en gång för alla?

    SvaraRadera
  4. Anonym sa...
    fan va alla gnäller, inte allt som stämmer på svenskafans heller.

    3/12/08 11:48


    Nix, Svenskafans har också tappat det. Men jag kände inte att det var rätt forum för att gnälla på det här. Lite lustigt ändå att Baraben gillar att kklanka ner på Svenskafans. Lite som att Jimmy Svensson klagar på att Hjalmar Jonsson är en dålig fotbollsspelare. Robert Laul klagar på att Mats Härd är en dålig sportjournalist. Lasse Nilsson klagar på att Niklas Kindvall ser feminin ut. Ni fattar?

    SvaraRadera
  5. Varför skulle det vara dåligt att en handikappsidrottare får bragdguldet. Fan jag är stolt och mycket imponerad av Jonas Jacobsson. Det är väl bragden som är det viktiga inte om han sitter i rullstol.

    SvaraRadera
  6. Rätt ska vara rätt:
    Norling "hyllade" ingen som attackerade Gaisare, däremot så kritiserade han dem inte.

    SvaraRadera
  7. Och detta?http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article3911376.ab

    SvaraRadera
  8. nilfons/ Snarare är det som att klaga på Håkan Mild (Baraben) som alltid levererar material trots gnäll från "experter" när man skiter i att gnälla på Stefan Batan (Alltid Blåvitt) som inte ens finns med i matchen och när de väl är med så är de så usla att de snabbt faller ur laget igen...

    Baraben är den enda blåvittsidan som har liv i sig just nu, resten är ju stendöda.

    SvaraRadera
  9. M.E till Ellos alltså.

    Fy fan.

    SvaraRadera
  10. Gårdare i Blåvitt, råtta i gais(som hade gårdare), hammarbyare i häcken. Har öis nån från BP eller?

    SvaraRadera
  11. Martin Ericsson är en HORA!!!

    SvaraRadera
  12. Holger:

    Du kan la inte mena allvar med att han vad han nu hette var värd bragdguldet? Det e ju för fan som att ge det till någon knatte för att han har varit obesegrad i höjdhopp i sin P14 klass hela året.

    Att över huvud taget spela en enda match i Serie A e fanimig en större bragd än att vinna sjuttielva guld på 20 år i handicapidrott. Hur stor är konkurensen där jämfört med i europeeisk toppfotboll?

    SvaraRadera
  13. Problemet är att man frångår ambitionen att basera priset på några slags objektiva kriterier (i den mån det går att jämföra prestationer mellan olika idrotter). Istället går man på en (något populistisk?) magkänsla som är svår att motivera på ett tydligt sätt.

    Ja, det är lite mossigt i den bemärkelsen att priset blir mer av en icke-händelse, men jag är inte mycket för den här sortens pris i vilket fall så det må vara hänt.

    SvaraRadera
  14. Holger Hansson = Markus Hankins (sant)

    SvaraRadera
  15. Satan vilket lillebrorskomplex vi visar upp här på baraben! För helvete om vi nu är så mkt bättre än Alltid blåvitt så behöver vi väll inte hålla på med att försöka bekräfta det med hjälp av nån jävla smutskastning? Ju fler och bättre sidor med nyheter om blåvitt desto bättre tycker jag! Försök att ge lite konstruktiv kritik ist?

    SvaraRadera
  16. Har jag missat nåt? Är Jay Jay Okocha på väg att värvas? ;-)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.