2008/11/03

feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA Till att börja med. Jag kommer inte att lägga ner speciellt många ord på Alex. För det första har han inte ens spelat sin sista match i den Blåvita dressen än och jag hoppas att ett ovanligt stort antal av er där ute väljer att ta en hel eller halv helg i Helsingborg för att säga farväl, på riktigt. För det andra lär det skrivas en hel del här på BaraBen ändå. (Ja, jag vet, det blev ganska många ord ändå...) Till matchen då. Ärligt talat, jag vet inte om jag sett en större orgie i missade klara målchanser, någonsin. Man ska ju inte klaga, men vad fasen, hade det stått 1–1 istället hade vi slitit håret av oss i ren frustration. Tur att vi vann då och att vi trillade boll ruskigt bra i övrigt.

Djurgårdens IF, hemma
5 poäng: Niclas Alexandersson - Man har ju hört historien om hur pappa Alexandersson band fast högerbenet på sin son för att göra honom mer tvåfotad. Har man inte redan märkt det så fick man beviset i dag när vänsterdojan smekte in bollen i krysset. Alex-klass.
3 poäng: Tobias Hysén - En hysen i den här formen nästa hela år kommer bli fantastiskt att se. Springer och springer i dag och kämpar in i kaklet i varje situation, vilket ger utdelning i form av ett mål och ett antal heta chanser.
2 poäng: Stefan Selakovic - Visst är det så att Sella har en förbannelse över sig som förhindrar honom från att göra mål hur klara lägena än är, men så länge han slipper vara sista man med boll så är han riktigt jävla bra i dag.
1 poäng: Pontus Wernbloom - Tenderar ibland att falla tillbaka i sin gamla vana att försöka trixa till det lite för mycket, eller en gång för mycket. I övrigt är Pontus precis så som han ska vara. Terrier, grovjobbare, spelfördelare, murbräcka och målskytt.

Totalt efter 29 omgångar
1. Kim Christensen - 55 poäng
2. Ragnar Sigurdsson - 39 poäng
3. Tobias Hysén - 38 poäng
4. Pontus Wernbloom - 25 poäng
5. Mattias Bjärsmyr - 23 poäng
5. Gustav Svensson - 23 poäng
7. Niclas Alexandersson - 21 poäng
8. Robin Söder - 20 poäng
9. Adam Johansson - 15 poäng
10. Erik Lund - 14 poäng
11. Stefan Selakovic - 13 poäng
12. Sebastian Eriksson - 11 poäng
12. Hjalmar Jonsson - 11 poäng
14. Jakob Johansson - 10 poäng
14. Thomas Olsson - 10 poäng
14. Jonas Wallerstedt - 10 poäng
17. Killen i halvtid - 5 poäng
18. Klacken - 3 poäng
18. Publiksiffran - 3 poäng
18. Martin Smedberg - 3 poäng
21. Daniel Alexandersson - 1 poäng
21. Nicklas Carlsson - 1 poäng

22 kommentarer:

  1. Borde inte Hjalle ha nån poäng idag när han tvåfotsdribblar sig igenom försvaret såå snyggt. Annars bra betyg, var det bara jag som fick rysningar av "Alex" avtackning?

    SvaraRadera
  2. Anonym 21:56/ Hjalle borde alltid ha poäng. Får fundera på att införa en speciell Hjalle-poäng till nästa säsongs femma.

    SvaraRadera
  3. ALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX ALEXANDERSSONALEX AlEXANDERSSON ALEX

    Tack för allt gött du gjort på ullevi! Alltid minnas kung Alex

    SvaraRadera
  4. JAA VaFAN hjalmar ska HA!!

    Han gjorde ju förfan överstegs finter i straffområdet!!!imponerad faktiskt...

    ALL HAIL SIR ALEX!!

    SvaraRadera
  5. Hjalmar är ju ett problem, för så fort som han är lika bra som Adam eller Lund så tycker "alla" att han ska ha poäng.

    Hjalle var bra ikväll men han överglänste ju ingen direkt.

    SvaraRadera
  6. Wernbloom var kung idag. Helt outstanding i min mening.

    SvaraRadera
  7. kapten: hjalle är för det mesta mycket bra. Ibland har han dock en tendens att göra fatala misstag. Men jag har hellre hjalle med misstag på vänsterbacken än exempelvis n.Carlsson eller annan dönick.

    SvaraRadera
  8. Felgrau: Påminn mig igen, hur fick martin smedberg 3 poäng?

    SvaraRadera
  9. hjalmar är en tragisk jävla sopa.

    SvaraRadera
  10. Wernbloom är en fantastiskt medieotränad hjälte också. Dör av skratt när han är igång. Kanske lägger någon ut klippet när han i pausen berättade för oss att han nog gjorde mål med picken... :-)

    Bra fart på Jakob idag också. Dessutom tyckte jag att Adam spelade bra. Men Feldgraus betyg skriver jag under på.

    SvaraRadera
  11. Vilken underbar fotboll killarna spelade idag! Stor underhållning. Spelglädje!
    Överstegsfinten var skön, tacklingen som dif´aren magsurfade ut på bollen och gav oss en hörna var festlig, frisparksvarianten var sydamerikansk och avskedet var tårfyllt.
    Perfekt avslutning hemma!

    /Glenns brossa

    SvaraRadera
  12. Jag tycker Hysse o Sella var sämst idag. Utan dom hade vi vunnit med 9-1 eller nåt.

    SvaraRadera
  13. Smedberg scora mot ellos om inte jag minns fel.

    SvaraRadera
  14. gött att se hysén i go form, han övertygade ju faktiskt inte så mycket under första halvan av säsongen (inte så mycket som man skulle kunna vilja)

    efter derby-förlusten mot gais stog han kvar länge vid mittcirkeln efter matchen blåsts av, flera minuter efter att de andra gått in i omklädningsrummet. man såg på att han att han insåg att det var dags att höja sig, något han också gjort

    hade f.ö varit kul om fler gått ner för att hylla alex. jag stod själv kvar där uppe och märkte att många av nån anledning trodde att folk skulle storma planen och gick därför inte ner. några små wannabe-huliganer trodde kanske att det var planen men inte alla

    SvaraRadera
  15. Anonym 23:02:
    Smedberg fick 3 poäng när vi torskade mot LSK på bortaplan med 2-1 eftersom han va en gammal blåvitspelare. Och nuvarande blåvitt va helt jävla totalrötna den matchen.

    SvaraRadera
  16. minst någon pinne till publiken.
    "Här är Änglarna" var det en sjuk ljudnivå på.

    SvaraRadera
  17. vart fan är frankie? fan vad jag saknar hans krönikor och hets. VAKNA FRANKIE!

    SvaraRadera
  18. hajlle borde ha minst 1 poäng för sin fina nedtagning med pungen!


    /laktos micke

    SvaraRadera
  19. När kommer priserna för årskorten?

    SvaraRadera
  20. killen i halvlek skulle haft poäng - han slog ett halvtår gammalt rekord.

    SvaraRadera
  21. så jävla bra match de va igår en skam att blåvitt inte slåss om guldet!

    (PS) ja nudrar om det är nån som vet varför Man utd match är flyttad till eurosport när det alltid vart viasat som har alla rättigheter till matcherna i vanliga fall! skulle tycka att va intressant för många parter, nästa gång kanske dom flyttar just "erat" CL-lags match till euro fucking sport

    /B

    SvaraRadera
  22. Senaste anonym:

    Hur sa? Vad raljerar du om här egentligen?

    Tack sir Alex för mig som relativt ung är du den Blåvite som jag ser upp till mest.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.