2008/02/04

KICKOFF 2008 på Score: 20 dagar kvar!

Datum: 22 Februari 2008
Plats: Score sportsbar (Bellmansgatan, Göteborg.)
Tid: 08:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Endast förköp, fram till 15 Februari!

BaraBens guldkickoff på Score!
Preliminärt festschema (cirkatider):
08:00 Festen öppnar

14:30 Höstsäsongen/"Andra halvlek".
14:30-19:00 Supporterklubben Änglarna finns på plats och säljer bortaresor/medlemsskap.
14:30-23:00- Allsvenskans guldpokal finns på plats. Ta chansen att fotografera dig med "Lennart Johanssons pokal" och känn sötman av guldet! Tv-spelshörna med möjlighet att spela FIFA08 på storbildsskärm!
17:00 Guldpytt börjar serveras.
19:04 Blåvittprästen Ingo Söderlund välsignar Blåvitts fotbollsår 2008.
19:20 Paneldebatt: "Medierna och Göteborgsfotbollen"
I panelen: Mattias Balkander (GP), Henrik Leman (Fd. City & GP) och Mattias Göransson (Offside)
19:50 Blåvitt idag och i framtiden: Diskussion med bland annat IFK Göteborgs klubbdirektör Seppo Vaihela om föreningens närstående framtid och Champions League-satsning.
20:15 Offsides fotbollsquiz: Fotbollsmagasinet Offside arrangerar en traditionell fotbollsquiz om Allsvenskan 2007, med fina priser från Offside och BaraBen.com till vinnarna!
21:00 "Läsarnas match" visas i sin helhet. (Röstas fram av BaraBen.com:s läsare)
23:00 Guldmatchen mot Trelleborg visas i sin helhet.
01:00 Stängning

Fler programpunkter kommer löpande fram till festen!

Priset för heldag (08-01): 249:-
Inklusive frukost med ost-/skinkfrallor, cornflakes, kaffe och juice.
Guldpytt inkl. en 40 cl. Falcon eller ett alkoholfritt alternativ.
Pris kvällssittningen (14:30-01): 189:- (Inklusive guldpytt och en öl)

KÖP BILJETT:
189:- (kväll) på Postgiro/Plusgiro 438346-9. Ange namn och personnummer eller telefonnummer. När du betalt och lämnat namn och telefon-/personnummer kommer du in på festen genom att visa upp giltig legitimation i dörren. Endast förköp! Biljettbetalning via bank, Svensk Kassaservice och internetbank går utmärkt.


Beläggningsgrad: 27 av 170 biljetter är sålda (Uppdaterad: 21:00, 31/1)

Sista försäljningsdag: 15:e februari. Antalet biljetter är begränsat (cirka 170) så var ute i god tid om ni vill vara säkra på er plats på 2008 års stora Blåvittkickoff! Vid ytterligare frågor maila kontakt@baraben.com eller ställ frågan på Guldfestens Facebook-sida så svarar vi så snart som möjligt! Vi uppdaterar löpande antalet sålda biljetter!

Ta chansen att uppleva guldåret i repris och rivstarta 2008!

BaraBen.com i samarbete med Score Sportsbar
http://www.baraben.com || http://www.scorebar.se

Halva överskottet från festen går direkt in i Supporterfondens insamling till IFK Göteborg (http://www.supporterfonden.se) och andra halvan till driften av Supporterfonden.

24 kommentarer:

  1. gött att pokalen kommer, ska bli fint att få plåta sig lite med den!

    SvaraRadera
  2. bara lite? själv tänkte jag plåta 50 bilder. biljett köps på fredag när lön trillar in!

    SvaraRadera
  3. Va fan, 27 biljetter?! Jag anar fiasko.

    SvaraRadera
  4. bronett, troligt att man köper biljett till en fest en månad innan då eller. jag ska gå men köper min biljett i nästa vecka.

    SvaraRadera
  5. när baraben har resor säljs ju typ 75% av biljetterna de två sista dagarna innan försäljningsstopp. så en sista minuten rush är väl att vänta, som alltid.

    SvaraRadera
  6. bronett:

    Kanske, vi får la se. Men senast sa man att "vänta tills folk fått januarilönen, då kommer det att rassla till". Men det verkar inte haft någon effekt.

    SvaraRadera
  7. För övrigt så "hittade" en gammal bekant på nätet:

    http://www.ghanaweb.com/GhanaHomePage/soccer/pop-up.php?ID=61

    SvaraRadera
  8. folk är av tradition slörövar modell tyngre. när har någon köpt en biljett tidigare än nödvändigt?

    SvaraRadera
  9. Vad kostar egentligen driften av Supporterfonden?

    SvaraRadera
  10. anonym 16:40/ Första året vet jag inte exakt hur mycket det kostade att få runt det hela men jag vet att Hankins la ut en hel del ur egen ficka på det hela.

    SvaraRadera
  11. inget av det som skänks till supporterfonden går till att driva den ändå (externa sponsorer och medel driver fonden) så det kvittar ju egentligen hur dyr den är för dem som skänker summor. värre för dem som engagerar sig dock, där är det stora insatser i det tysta antar jag.

    SvaraRadera
  12. Jag tror den sammanlagda utgiften för Supporterfonden 2006 var cirka 10 000 kronor, där ingick allt från bankavgifter, domäner, postutgifter till reklamplanscher och priser för tävlingar. Den gången finansierade jag personligen men främst BaraBens skribenter alla de utgifterna för Supporterfonden.

    Den här gången hoppas jag att vår fest (bland annat) ska ge fonden möjlighet att verka under 2008 utan att vara beroende av allmosor. Sedan är utgifterna lite färre när man gör något för andra gången, då det är många förstagångsutgifter som skapas när man startar upp ett nytt projekt.

    SvaraRadera
  13. frågan är la hur mkt intäkter som går till frankies fickor?

    fråga: hur många sekunder tar det innan det här inlägget saxas?

    SvaraRadera
  14. Varför kan Öisarna driva suppoterinsamlingar som både drar in mer o kostar mindre?
    Hur kan en insamling kosta över 10000 spänn per år?
    Domän, bankgiro mm kostar några hundralappar typ. Vad gör ni av resten av pengarna? Sorry jag kan inte stödja något om ni inte är mer öppna.
    jag ger min pengar till blåvitt via shoppen o annat istället.

    SvaraRadera
  15. Kalle/ Under år ett hade vi ett flertal tävlingar, flera tusen reklamblad trycktes upp, visitkort och diplom med ramar, portoutgifter, serverutrymmen, domänavgifter, inköp av tröjor och så vidare. Så den som tror att det är gratis att driva ett stort projekt kan ju börja med att vakna till från sin drömvärld och komma in i matchen.

    Och man går inte på festen för att stödja Supporterfonden, man går på festen för att vara med om att kul Blåvittarrangemang som BaraBen erbjuder alla blåvita med både tävlingar, klubbdirektör på plats och pokalen i lokalen.

    Men är man inte blåvit så är man ju inte intresserad av sådant utan istället intesserad av att lipa som nån anonym clown på internet...

    Anonym 18:35/ Ingen hade varit gladare än jag om vi som engagerar oss för Blåvitt som supportrar hade fått lite lön för mödan. Verkligheten är dock istället att det tär djupa hål i ens fickor att engagera sig djupt, för det är BaraBen:arnas privata pengar som driver alla våra projekt och där har många tusenlappar skänkts in i verksamheten från både mig och killar som Stellham, Whoami och Kent Brockman för att nämna några.

    SvaraRadera
  16. Men altshopen skulle ju vara till för att täcka utgifterna för fonden. Har jag fattat det fel eller går försäljningen knackigt?

    SvaraRadera
  17. anonym 11:10/ Alternativa Shopens tryckeri gick ju i konkurs under 2007, sedan dess är ju försäljningen extremt småskalig med bara ett fåtal tryck och plagg. Då får man hitta alternativa lösningar...

    SvaraRadera
  18. anonym 18:35/ Fan va patetiskt att försöka kasta skit på frankie. jag vore den första att skriva upp på att han borde få en rejäl lön för allt arbete han lägger ner på baraben och supporterfonden och alla närliggande projekt. dock vet jag att han lagt ut mer än en del sponsorer ger blåvitt på alla projekt som han driver för oss läsare. om vi hade fler sånna eldsjälar och färre konspiratörer skulle vi vara nordens mäktigaste supportrar.

    SvaraRadera
  19. kalle, vadå öppna? snacka om gaisarsnack bara för att få ösa lite skit på baraben-killarna som lägger ner tid och engagemang för att göra nåt bra. man blir ju skogstokig av idioter som dig.

    SvaraRadera
  20. Jag tycker att det är ett imponerande jobb fankie (och anhang) lägger ner på bloggen. Dock har jag tröttnat på Wasa Allé som på någotvis har som uppgift att alltid ge sig in i kommentarstrådarna och försvara bloggen mot allt och alla. Jag hoppas att du är självutnämnd och att det inte är en tänkt funktion du blivit tilldelad.

    SvaraRadera
  21. Jag har ingen uppgift jag har inte något med baraben att göra mer än att jag känner ett par av killarna som driver bloggen. Dock är jag sååååååå trött på dom pajasar som sitter och öser dynga på dem som engagerar sig för blåvitt. Sådant får mig att se rött.

    SvaraRadera
  22. Wasa allé:

    Okej, du kanske har goda intentioner men du borde ändå tagga ner. Okej, när någon gnäller för gnällandets skull så må det vara hänt, men du försvarar bloggen i varje kommentar, till och med när det inte behövs. Minns din kommentar "vad sa ni nu då, Baraben är alltid först" typ på det tvivelaktiga West Ham/Ragge-ryktet som presenterades för ett tag sen.

    Vad jag menar är att det är svårt att ta dig på allvar när det alltid är i princip samma sak du vill säga. Dessutom får det frankie och grabbarna att verka lite löjliga när dom har en kille som alltid är inne och förvarar/hyllar bloggen.

    SvaraRadera
  23. janne josefsson/ om du med "tvivelaktigt" menar helt sant så har du rätt.

    SvaraRadera
  24. senaste anonym;

    Å fan, det har jag helt missat. West Ham la alltså ett bud på dryga 30 miljoner på Ragnar??!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.