2008/02/18

Eftersläpp av ståplatsbiljetter till Kickoff2008 på fredag!

KICKOFF 2008 På fredag har vi stor Blåvittfest på Score Sportsbar i Vasastan med avtackning av Magnus "Ölme "Johansson, frågestund med IFK:s klubbdirektör Seppo Vaihela, tidningen OFFSIDE:s fotbollsquiz för alla gäster med fina priser, guldpokalen "Lennart Johanssons pokal" finns på plats, dessutom håller vi en stor mediedebatt och visar matchbilder från guldåret 2007! Se till att komma på denna stora KICKOFF2008-fest!

EFTERSLÄPP STÅPLATS:
Sätt in 99 kronor på Postgiro/Plusgiro 438346-9 (en öl ingår i biljetten).

Efter försäljning av förhandsbiljetter där mat ingått i biljettpriset släpper vi nu ett eftersläpp för ståplatser. Ni som köpt biljett med mat i priset (189 kronor) har reserverade sittplater för festen. Nu kommer chansen för er andra som bara vill komma förbi och ta en bärs medan alla blåvita händelser rullar igång!

Sätt in 99 kronor på Postgiro/Plusgiro 438346-9 (en öl ingår i biljetten).
Ange namn och personnummer eller telefonnummer. När du betalt och lämnat namn och telefon-/personnummer kommer du in på festen genom att visa upp giltig legitimation i dörren. Både internetbetalning, kontantbetalning på bank eller kassaservice som bankkontogirering fungerar.

Festinfo:
Datum: 22 Februari 2008
Plats: Score sportsbar (Bellmansgatan, Göteborg.)
Tid: 14:30-01:00 (Alla happenings börjar efter 18:00!)
Åldersgräns: 18 år
Pris festbiljett: 99:- (En 40 cl. Falcon eller ett alkoholfritt alternativ ingår i biljettpriset!)

Ta chansen att uppleva guldåret i repris!

För er som även gillar poker går det utmärkt att anmäla sig och betala till efterföljande veckas Blåvittpoker under festdagen. Ta kontakt med någon ur Baraben-crew för mer information under kvällen.

BaraBen.com i samarbete med Score Sportsbar
http://www.baraben.com http://www.scorebar.se

16 kommentarer:

  1. nu börjar det likna nåt! 99 spänn där en öl ingår låter bättre. jag är vegetarian och vill inte ha nån jävla pytt. räkna med mig!

    SvaraRadera
  2. Vegetarianer är inte välkomna. Jag föreslår at du stannar hemma. Snåljåp.

    SvaraRadera
  3. Senaste anonym:

    Heeeeej mongo!

    SvaraRadera
  4. Senaste anonym:

    Heeeeej mongo!

    18/2/08 14:54



    Hej gaysarn!

    SvaraRadera
  5. Betyder det här att sittplatserna är alla tagna? Om inte bör det framgå i texten.

    SvaraRadera
  6. anonym 16:02/ Nej, det betyder bara att de som köper biljett med mat har förtur till sittplatserna. I den mån sittplatser blir över står de ju lediga för alla som vill att sitta på. Just nu är inte alla sittplatser tagna men det kan ju förändras fram till på fredag!

    SvaraRadera
  7. Än en gång, i blåvita sammanhang, flyttas deadline fram för folk. Hur svårt ska det vara? visst det blir mer folk på festen vilket är bra men hur blir det nästa fest.resa osv tror ni? Folk kommer aldrig att lära sig.. Håll deadlines å sluta skämma bort supportrar som inte kan boka i tid!

    SvaraRadera
  8. anonym 18:25. nåväl lika lite som man vill åka med en buss som har tio tomma platser vill man väl ha 25% av borden lediga på en fest. Jag fattar att man kör eftersläpp, baraben kan väl inte hjälpa att folk är så jävla slöa med att fixa något tidigare än samma dag...

    SvaraRadera
  9. Väsnterdravel!

    SvaraRadera
  10. [gotjo, sluta spamma med idiotiska inlägg från rymden eller möt saxen.]

    SvaraRadera
  11. Anonym 19:20. Jag förstår väl oxå att Baraben vill ha fullt hus, vem vill inte det? Men sätts det en deadline så tycker jag att man håller den. Sen att kostnaden SÄNKS för eftersläpp är ju helt galet. Som att betala halva priset på en match bara för att du kommer 2 min efter matchstart.

    SvaraRadera
  12. anonym/ Fast kostnaden sänks ju av anledningen att mat och sittplats inte ingår i eftersläppsbiljetten. Det är ju ungefär som sittplats och ståplatsbiljetter för en fotbollsmatch, olika förutsättningar och olika priser...

    Sedan håller ju folk uppenbarligen inte deadlines för vi hade en för fredag och trycket blev så hårt den sista dagen att vi förlängde till söndag och nu har vi fått massvis av förfrågningar på söndag och måndag om festen vilket gör att vi släppte ett "Ståplats-Eftersläpp". De som köpt sittplatser kommer dock att premieras extra på olika vis under kvällen, så var ej oroliga...

    SvaraRadera
  13. Frankie:

    "nästan lika många blåvittprofiler som gäster" känns ju sådär...

    Eller räknar du barabenskribenter in i skaran "blåvittprofiler"?

    65 pers än så länge, eller räknar jag högt då?

    SvaraRadera
  14. anonym/ seppo vaihela kommer, ölme kommer, någon ur tränarstaben kommer osv. det var nog vad han menade. 50 pers passerades iom fredagens betalningar så det rör sig nog mot 70 iom helgens betalningar...

    SvaraRadera
  15. Frankie:

    Er kick-off är en bra grej och är ett utmärkt exempel på vad Baraben är bra på och gärna bör syssla med. Lite synd att det är så få anmälda bara men vi får hoppas att det blir bra till slut. Bra om ni fortsätter med den typen av aktiviteter!

    SvaraRadera
  16. anonym 15:29, lär nog trilla på en hel del folk i veckan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.