2005/07/01

Träningsrapport: Dennis dominans och Gautis oro

















TRÄNINGSRAPPORT I samarbete med Pickadulver.net presenterar Bara Ben... en träningsrapport från dagens förmiddagspass som startade 10:00 på Kamratgården. Bara ben-skribenten Pavlo levererar idag både bilderna och texten från träningen.

Trevlig läsning.

Teknik & Kod av Pickadulvermannen

4 kommentarer:

  1. Härligt att se din analys Pavlo. Undrar bara hur många av våra ordinarie som kommer få chansen i Ungern och vad man ska kräva att Dennis ska göra för att få spela i Allsvenskan?

    SvaraRadera
  2. gôtt med träningsrapporter. Sånt gillar vi. Galant fixat grabbar

    SvaraRadera
  3. Tycker dock att Bjärsmyr skötte sig bra i matchen så det kan bli tuff konkurrens för Dennis om nu inte Kalle drar till Italien. Dennis och Bjärsmyr som mittlås. Vilka hade trott det i vintras?

    SvaraRadera
  4. Ja det är dock verkligen underligt att en kille som Dennis aldrig ges chansen i mitten på hans rätta position. Han dominerar fullständigt de senaste tre träningarna i försvarsspelet och är bäst på plan i Intertotocupen samtidigt som en ung valp som Bjärsa får chansen. Arne säger att Dennis vart skadad och behöver med speltid i benen, det tycker jag är rent skitsnack för Kalle gick exempelvis rakt in i elvan från skada. Spelare som jobbar som fan och dessutom presterar men inte ges chansen ökar ju inte moralen direkt i truppen. Smedberg lär inte få några chanser framöver pga våra mittfältsköp och är på väg bort från klubben?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.