2005/07/01

Kalle Svensson på väg till Cagliari!

SILLY SEASON Nu börjar ryktessfären göra sig värd namnet Silly Season då det ryktas att ännu en Blåvit mittback är på väg ut från klubben. Denna gång är det Kalle Svensson det talas om.

Enligt pappersupplagan av gårdagens La Gazzetta Dello Sport uppges att Kalle Svensson ska vara högaktuell för en flytt till Serie A klubben Cagliari . Kalle Svensson som fick sitt genombrott i samband med att Antonsson blev proffs i Österrike. Om Kalle Svensson väljer att lämna klubben så är han den tredje mittbacken som blir proffs under den senaste ettårsperioden. Kalle är vidare en av de sista spelarna i truppen som har proffsklausul i sitt kontrakt och kan eventuellt få gå till ett "rabbatterat" pris.

Hela affären låter högst osannolik men när den rosa Gazzettan skriver om det måste man trots allt ta det på visst allvar...

5 kommentarer:

  1. Hankins:
    Som att pissa i ett öppet sår.

    SvaraRadera
  2. Men trots allt lika viktigt att tala om i tid. Hugger Caligari i våra mittbackar är det nog dags att skaffa sig förstärkning. För Dennis, Bjärsa och Hjalmar låter ju inte så en bred mittbacksuppsättning direkt.

    SvaraRadera
  3. Min idé till lösning är väl inte så moralisk, men vill köra den ändå. Vi stänger ner alla telefoner. Tar fullständig semester tills fönstret stänger igen. Då "vet" vi inte om det kommit något bud, vi tvingats acceptera. Alltså ungefär som Dif gör just nu.

    SvaraRadera
  4. Hehehe. Din lösning låter faktiskt inte helt dum...

    SvaraRadera
  5. Varför i helvete skriver dom sånna kontrakt, där summan så gott som redan är bestämd?!.
    Jävla agentjävlar!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.