2005/07/19

Hammarby fick blankt nej av "Anton"!

























Anton täcker ut Gilardino i Parma

SILLY SEASON Den tidigare IFK Göteborg spelaren och landslagsbacken Mikael Antonsson som idag är proffs i Österrikiska Austria Wien har under veckan försökts kontrakteras av Hammarby. Enligt en väl insatt källa i Stockholmsklubben har den akuta backkrisen i Hammarby tvingat ut Bajen på transfermarknaden.

"Anton" som så sent som för ett år sedan firade stora triumfer som en av fansens favoriter hos Blåvitt har under en längre tid stått längst upp på Hammarbys lista över tänkbara backförvärv.

Baraben.com erfar via källor inom Stockholmsfotbollen att Bajen dock gått på en enorm mina i sitt försök att värva hem den ständigt landslagsaspirerande och vindsnabbe mittbacken. "Anton" ska ha själv satt stopp för övergången innan Austria Wien ens hunnit ta ställning till budet. Budet som bajen kom med under förra veckan fick ett blankt nej av "Anton" själv och senare även av hans klubb Austria Wien.

Personal inom Hammarby har tolkat det skarpa nejet som en tydlig signal om att landslagsbacken har större ambitioner än att spela i Hammarby. Dessutom tolkar Baraben.com det som att "Anton" har en speciell plats i sitt hjärta för Blåvitt och förmodligen inte skulle gå till en rivaliserande klubb.

Anton är en äkta Blåvit hjälte.

18 kommentarer:

  1. Haha, ärligt talat vad har Hammarby för verklighets uppfattning egentligen? Det är som om vi skulle lägga ett bud på Zlatan för fan.

    SvaraRadera
  2. Tror aldrig på artiklar i tidningar där källorna aldrig namnges, och tror på det ännu mindre när artikeln är skriven av någon som verkligen inte är objektiv.

    Tror inte någon hammarby tror att det där är sant, inte för att det spelar någon roll i och för sig. Jag hoppas det är sant, det skulle enbart betyda att vi inte vill värva vilken dussinspelare som helst som ersättare för Totte. Antonsson är ju ingen Nylund direkt..

    SvaraRadera
  3. Nej men eftersom det journalistiskt sett är totalt ohållbart så kan man inte avslöja källorna kring det hela. Fråga ut Bajen-ledningen själva så ska du nog se att de snart släpper fram nyheten till "mainstream"-media med...

    Vår källa är 100% pålitlig.

    SvaraRadera
  4. Mmm men nu är inte detta en kvällstidning utan den mest säkra supporterbloggen man kan besöka om man vill ha korrekta sillyrykten.

    Ett exempel är till exempel hur vi presenterade övergången John Alvbåge till Viborg före hela mediekåren osv osv.

    Bajen försökte köpa Anton i veckan. Men fick nej. Det är the facts, sen kan man analysera sönder det bäst man vill...

    SvaraRadera
  5. hahaahhaha, ska vi lägga bud på Cristiano Lucarelli då eller?

    SvaraRadera
  6. Haha. Bajen, bajen, bajen. Trodde ni verkligen att Anton skulle vilja gå hem till Sverige nu, och sådana fall till er? Tss...


    Frankie boy>Nästan säker på att jag såg ytterligare en kommentar här tidigare från "joakim". Ni censurerar väl inte?

    SvaraRadera
  7. Juho Hemmola/ Nej vi försöker undvika cencur. Men sen så vill vi inte beblandas med kriminella element heller. Så jag fick för första gången i bloggens historia radera ett inlägg.

    SvaraRadera
  8. joakim/ När man drar paraleller till kiminella och deras samlingsplatser blir man cencurerad. Så är det på Blåvitt-bloggen.

    Klockan på kommentarerna är fuckad ja, det får vi åtgärda.

    SvaraRadera
  9. Nej men eftersom en väldigt liten del av Sveriges supportrar läser Sverigescenen så är det nog väldigt få som gör samma koppling. Men vi på Baraben.com kan banka oss lite för bröstet utan att släppa all ödmjukhet då vi de senaste månaderna haft rätt i väldigt mycket transferaffärer och rykten.

    Sen kan jag personligen lova dig att detta är en sannsaga om Bajens ledning och försöket på "Anton". Att det sedan är ett tragiskt bevis på att er ledning för närvarande är lite ur balans är en annan femma...

    SvaraRadera
  10. Visst Bajen har en styrelse som får Kalle Anka att verka sansad men sitter ni inte i glashus här. Bajens s k styrelse sitter i alla fall inte i polisförhör mísstänkt för ekonomisk brottslighet som IFK Blävitts s k styrelse, era skadeglada jävlar.

    SvaraRadera
  11. [Andra gången cencuren gick in]

    Totalt oseriösa och häcklande inlägg undanbedes. Eftersom uppgiften är 100%ig så blir det bara patetiskt när bajen-tomtar försöker förneka det med diverse pajkastning.

    SvaraRadera
  12. Mysko att massor av bajentomtar lallar runt här och läser. Har ni ingen egen blogg som lyckas producera lika snabba och 100%-iga uppgifter? Er avundsjuka lyser ganska starkt just nu.

    SvaraRadera
  13. Måste bara få det sagt... det stavas "censur."

    I övrigt, bra artikel.

    SvaraRadera
  14. Bra att Bajen visar ambitioner.
    Konstigt av blåvita att garva åt ett annat lags styrelse.
    Kasta sten i glashus lixom...
    Men nog kan jag hålla med om att det är orealistiskt att Bajen skulle ta hem "Anton".

    SvaraRadera
  15. Censur ja. Men tyvärr kan man inte redigera sina blogginlägg här...

    Kasta sten i glashus? Vadå? Har vi dömts skyldiga för något?

    SvaraRadera
  16. Anonymous said...
    Feldgrau din mystomte. Bajen berör.Tillräckligt för att ni ska roa er på vår usla styrelses bekostnad hela dagen - ända tills Gefle täppte till era fascisttrutar... Ni kommer nog igen men efter nästa omgång är vi förbi, möter nämligen Jävle och har fetrevansch att kräva, eller hur?

    SvaraRadera
  17. Angående Anton. Han sa till oss nere i MArbella att det enda lag han någonsin kan tänka sig att spela för i Allsvenskan är IFK Göteborg. Dock bad han oss vara tysta så inte MP skulle höra det hela och snåla med pengarna när väl den dagen kommer ;)

    SvaraRadera
  18. Antonsson höll på MFF som liten blekingepåg.
    Så att han bara kommer kunna tänka sig IFK när han flyttar tillbaka till Sverige ska ni inte vara övertygade om...

    Tror dock att han hamnar i en större liga än Allsvenskan till sommaren.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.