2005/07/08

Bilder från dagens träning



Träningsrapport

Dagens träning som skulle bli Martin Ulanders första var ungefär 1,5 timmar lång och den enda spelaren som saknades (förutom skadade Håkan Mild) var just Martin Ulander. "Ula" har nyligen skadat en tå och lär inte vara tillbaka i gemensam träning förrän efter träningsuppehållet.

Laget började med en traditionell löprunda och sedan kvadraten. Det mest anmärkningsvärda under kvadraten var att se hur Ozzy och Wernblom satsade enormt hårt mot varann. Polare och därför extra rivalitet eller bara lite irritation mellan dem för dagen låter jag vara osagt. Dock fortsatte senare deras "rivalitet" när Ozzy flertalet gånger flabbande pikade "Werna" när denna missade vid en avslutsövning.

Efter lite passningsövningar ställde Arne upp gubbarna i fyra led som innebar att man skulle träna på uppspel längs kanten där flacka inlägg från yttrar skulle leda till tvåmannaavslut mot Nadj och Bengan som bytte av varann i ett mål. Arnes instruktioner var dock minst sagt vaga och jag tror vare sig en enda spelare eller någon i den cirka 30 personer starka publiken förstog riktigt vad han var ute efter.
När Arne sedan klagade på att gubbarna inte genomförde övningen korrekt kunde man höra både Sankan och Wowoah klaga högljutt.
- Men säg det istället. Förklara vad du menar så man fattat, sa Wowoah och skakade på huvudet. Lampan klev in mot våra vänsteryttrar och lugnade dem lite med att inte heller han förstått riktigt vad Arne var ute efter till en början.

En spel och avslutsövning i planform visade oss snabbt vilken härlig avslutare vi har i Sella som avslutade klart mest och bäst. Kalle och Dennis var de mest högludda för dagen (tjöt och gap-Bengan borträknad) där de från sina positioner på plan, offensiva som defensiva styr sina medspelare. Kalle är som vanligt en av dem som verbalt visar mest inställning och jävlaranamma, även denna träning.

Till sist hade vi ett numer traditionellt småplansspel framför oss. Här fick vi för dagen se lite irritation som gick överstyr. Det var när Vasquez blev tacklad av Jonathan Berg när den förstnämnda försökte gå fram i anfallsposition som Vasquez kastade/tacklades ner i en snygg piruett till marken. Bengan var lagom road av detta och röt ifrån rejält när spelmomentet (och träningen) blåstes av.
- Du kan ju inte kasta dig som en död sill bara, gormade Bengan mot Vasquez.
- Sluta skrik bara på honom, lägg av nu Benga! Svarade Lampan som kände sig tvungen att gå mellan.
- Vadå lite ordning får det väl vara, mumlade Bengt vidare innan han hävdade att det får väl vara "han" (pekande mot Arne) som skulle säga ifrån om man tyckte Bengan skrek för mycket.

Att inställningen på träningarna ökar och ökar påminner lite om hur det var på Kamratgården under Roger Gustavssons ledning, det var en inställning som var stenhård och urseriös, en inställning som gjorde våra träningar minst lika hårda som de flesta lagens maxkapacitet på match. En inställning som förde laget till en fantastisk framgångsperiod. En inställning som kan vara på väg tillbaka?


På följande länk hittar ni nu bilder från dagens träning.

Bilder från träningen 2005/07/08.

4 kommentarer:

  1. Lampan var FÖRBANNAD på Bengan, den saken är säker!

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man nog lungt säga...

    SvaraRadera
  3. Penisavund?

    Försökte för övrigt bjuda Håkan på cigg idag. Han log och var tyst, medan en matchvärd bredvid garvade som fan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.