2008/11/18

Imorgon släpps biljetterna för 2009

BILJETTSLÄPP 2009 Är det fler än mig som har en känsla av att IFK Göteborgs biljettbokningssystem kommer braka samman vid 09:00 imorgon morgon? Det brukar vara så när Blåvitt är i farten så nu för tiden förväntar jag mig ett fiasko för att på så vis kunna överraskas när något faktiskt fungerar. Men jag tycker även ni andra bör räkna med att det blir fullständigt kaos runt 09:00 när biljetterna till Gamla Ullevi släpps och att systemet brakar samman de första 30-45 minuterna.

Panik kommer spridas, kommentarer och frågor kommer hagla på diverse forum och BaraBen kommer ha hundratals oroliga supportrar inne med olika funderingar på vad som händer. Så nu har jag gjort en analys av morgondagen som baseras på tidigare internetrelaterade äventyr som Blåvitt haft ett finger med i.

Så snälla Blåvitt - motbevisa mig nu tack. Få detta att flyta på utan vansinniga supportrar och massiv frustration. Visa att ni lär er av tidigare misstag och inte bara gör om dem gång på gång. Bevisa för oss att ni blir proffsigare för varje år som går. Våra ögon är på er.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Varför förvånas man av att Gaisarna döpt om ståplats på Gamla Ullevi efter Pripps Blå? Det är ju ett så naturligt beteende för dem, men ändå undrar jag om dessa tjommar inte ska anamma ett civiliserat leverne och växa upp någon gång? Tydligen inte. Jag förslår att de byter namn på Gårdakvarnen till Systembolaget när de ändå är i gång...

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

På tal om Gais: i dag gick Grönsvart.com i graven! I flera år har de notoriska BaraBen.com- och Blåvitthatarna på Grönsvart.com spridit sin propaganda på cyberspace och i Göteborg. En propaganda som gått ut på att vi BaraBen:are är Lindomepack och att Blåvitt är en "lättmjölksförening". Men när historiens blad skrivs i de stora böckerna finns bara ett faktum nedtecknat kring den här webfejden: BaraBen.com lever vidare- större och starkare än någonsin, samtidigt som Grönsvart.com rasar samman i sin egen otillräcklighet. Skål på er!

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen
JULSHOPPING Inför julen bjuder BaraBen.com på frakten för alla beställningar från vår shop! En fri-frakt-kampanj gäller från 17:e november till och med 10 december. Rabattkoden är "BARAJUL"! http://shop.baraben.com

22 kommentarer:

  1. Med tanke på att ett kösystem har uppförts för att hindra en krasch tror/hoppas jag att det kan undvikas. Vår nya biljettleverantör (ITicket) har gjort detta innan, för t.ex. vålerängen eller något sånt lag, så förhoppningsvis är det lite rutin bakom. Jag tycker att blåvitt har skött hela grejen väldigt proffsigt (åtminstonde såhär långt).

    Det är fräckt med BaraBenBaraBenBaraBenBaraBen ;P

    SvaraRadera
  2. ALS - Alternativa Levande Sittplats, kommer att finnas på sektionerna N3/N4 (LS=N2/N1) som är närmare mittplan.
    Så ni som vill slippa sitta bakom kortlinjen, slut upp!

    Vi förstår att blåvitt vill fylla ut de sämre sektionerna N1/N2 (som LS nu blivit tilldelade) men vi trogna accepterar inte att få sämre platser (och dessutom till samma pris) utan vårt engagemang är värt mer - det vill säga bättre platser.

    SvaraRadera
  3. ALS -
    Haha, vad är det här ? :P
    Är du seriös, är ni många som är på detta, har ni någon hemsida?

    Uppror! Haha, underbart.

    SvaraRadera
  4. Även Baraben.com sprider ett alternativt koncept i det tysta. Mail har gått ut till medlemmarna i Barabens Facebook-grupp med uppmaningen:

    "Tjena kamrater!

    Här är vårt förslag för årskort till nästa år, primärt sektionerna XX och XX som ska bli...

    ...där ska fan hetsen koka över något brutalt, så se till att hamna i sittplats gone wild-kurvan!"


    Med en bifogad bild av arenaplanen med uppmaning att välja två specifika sektioner...

    SvaraRadera
  5. Holger, man skulle ju nästan bli besviken om det inte skulle bli överbelastning. Det hör ju till när man väntar på ngt viktigt. :-D

    /Fnyq

    SvaraRadera
  6. vilken sektion ska baraben sitta/stå på då? varför är det hemligt???

    SvaraRadera
  7. nån som har koll på när lösbiljetter säljs för oss som bor långt åt helvete o inte har möjlighet att va på alla hemmamatcher?

    SvaraRadera
  8. vad är det här alternativa levande sittplats och vart ska baraben:arna sitta/stå?

    SvaraRadera
  9. Haha, många ryckten florerar just nu. Som någon mycker riktigt säger så har baraben gått ut med ett facebook-meddelande. Och om jag inte minns fel kommer de även att gå ut här på bloggen under morgondagen då platser är säkrade.

    SvaraRadera
  10. Anonym 17:29

    Har du mer info om detta?

    SvaraRadera
  11. Startar försäljningen för alla, även de som inte har haft årskort tidigare imorgon?

    Startar inte den allmäna försäljningen den tredje December?

    /Lasse

    SvaraRadera
  12. Det är väl kul att Levande-idén blivit så poppis att olika fraktioner tvingas hitta på egna varianter av den?
    När det gäller Levande Sittplats The Original så beror valet av sektion främst på att det skall byggas en bar i anslutning till sektionen som endast LS-årskortsinnehavare har tillgång till.

    Mvh
    CB

    SvaraRadera
  13. Det är väl bara bra att fler fraktioner går ut med att skall bli livat värre på vissa andra sektioner. Om folk följer detta så kan det bli rock n roll från klacken och hela vägen över östra långsidan bort till och med levande sittplats i hörnet. Kan ju bli grymt bra.

    SvaraRadera
  14. Japp. Det ultimata är ju om hela långsidan blir en stor Levande.
    Men det är i hörnet det händer... ;)

    CB

    SvaraRadera
  15. apropå gajsare: när jag åkte vagnen (härlanda - ullevi norra)till sista hemmamatchen för säsongen så såg jag anmärkningsvärt nog hela två gajsare! mindre anmärkningsvärt var att den ena var en rödmodig alkis som vinglade in i en busskur på olskroken och att den andre var en nästan lika rödmosig alkis/pundare som uppehöll sig vid ullevi norras hållplats. båda iförda gajsmössor, för tydlighetens skull.

    SvaraRadera
  16. Anonym, 18/11/08 17:29

    Levande sitt bakom en kortsida? Vilken bra koll du har. Levande sitt är i en kurva. Vad skönt det skall bli att vara på en sektion med folk i ungefär samma ålder med samma inställning till fotbollstittande.

    SvaraRadera
  17. Vilka andra tror att levande sittplats blir ett jävla fiasko (om man ser till stämning) då de flesta som är där är avdankade 30-40-åringar som bara vill supa.

    SvaraRadera
  18. Avdankade? :)

    SvaraRadera
  19. Ja, det känns ju jävligt lockande att ta sig en fylla på måndagskvällen och kolla på Blåvitt.
    Vad vad det för fel på att spela på torsdagar(några öl och tjuvstart på helgen) söndagar (sista chansen att göra något vettigt på helgen)som förr i världen??

    SvaraRadera
  20. Altså levande sittplats är ju ett sånt jävla prank. Det kommer bli lodis-leffe och alko-anders som sitter där med varsin bira i näven och halvskriker lite på domaren. Lite Tipslördag över det hela, fast utan soffan, chipsen och fjärrkontrollen typ.

    SvaraRadera
  21. Lindome är tydligen en nagel i ögat på gais. Vad kan det komma sig? Det finns ju även gaisare i Lindome.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.