2018/07/22

Införtankar - Sirius borta, 22/7

INFÖRTANKAR. Spelar ingen roll vilket år det är (i modern tid, åtminstone). Hur längesen det var man skrev här. Vilket läge blåvitt befinner sig i. Eller för den delen, vilka som kommer att starta dagens bortamatch. Man vet, lik förbannat, om jag pallar, kommer det en riktigt trött matchkrönika med underfundiga tyckanden, gödslandes med synonymer från någon random webbsida, och rätt som det är, 2012 igen.

Vad jag är ute efter, är såklart att antingen är det bara att återanvända en matchkrönika rätt av från valfritt bortamatchdebacle mot sämre lag, typ gefle, eller så blir det en enkel remake genom att bara byta namn, datum och behålla domaren, för det lär ju vara samma stins som viftar även denna gång.

Sirius borta, med det tabelläge som råder, både för oss, men i synnerhet dem, då är det så innihelvete upplagt för att de ska ta sin tredje seger för säsongen. Sånt som man bara känner på sig. Som den obotlige pessimisten jag är. Därför vore det riktigt fint, om man nu tänker sig att att den här nysatsningen av bloggen ska bli nåt att ha, att vi skiter i allt elände från förr, torra matchrapporter, gnäll, ångest, elände och allmänna travestier.

Så, se för fan till att vinn idag, då kan vi kötta vidare med tålamodet, drömmar om hemvändare, små knutna nävar i fickor och ett litet, litet framtidshopp ett tag till. Åtminstone till nästa match.

Paka. ❤️

2 kommentarer:

 1. Ingen stake alls i årets upplaga. Vi viker ner oss mot Sirius trots ledning med 2-0.
  Poya är urusel matchcoach och ganska arrogant, jag har inget tålamod kvar.
  Bara Blåvitt! och gott att BB är igång igen.

  Mvh


  SvaraRadera
 2. ..och Mats Gren..
  #barabort med bägge

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.