2018/07/20

Det ryktas...

...att Mats Gren ville ersätta Mix med Gustav Svensson - men den senare meddelade Blåvitt att han  blir aktuell för att återvända till Göteborg först till sommaren 2019.

...att David Batanero sagt att han vill lämna Sundsvall - varpå diskussionen med Blåvitt inleddes. Men sedan Sundsvall gjort klart sin 5 miljonersaffär med MFF i veckan är deras akuta ekonomiska situation över, så förhandlingen med IFK Göteborg gick in i en annan fas där GIF:arna kunde ställa högre krav på en transfersumma utan att ha ”byxorna nere”.

...att en före detta Blåvitt-anställd kommer blogga under pseudonym här på BaraBen.com framöver.

...att Rewan Amin i Dalkurd inte gillar Poya (oklart om det gäller åt andra håller med). Om det är personligt eller hans fotbollsfilosofi vet vi inte. Därför är det märkligt att det ska ha kommit ett bud på honom från Blåvitt, enligt Nyheter24:s Allsvenska podd. Nu ska Dalkurd ha nobbar Blåvitts ”skambud”, men med tanke på att även Dalkurd sitter i skiten ekonomiskt sett lär de inte få särskilt bra betalt för någon av sina spelare. De är helt enkelt inte tillräckligt bra.

...att Sargon Abraham - som gjort bra ifrån sig i Superettan - haft minst fyra allsvenska klubbars intresse på sig, men att han själv ville till IFK Göteborg på grund av Poya Asbaghi. Så en motsatt situation mot den ovanstående och välkomna goda nyheter för Blåvitt. Om han sedan klarar av att prestera bra även i Allsvenskan återstår att se.