2015/03/11

BBpodd - Attention Please

BBpodd kommer vara tillbaka den 19E MARS, i en lite ny förpackning!

Som ni vet, så har ju Patrik varit pappaledig - & därför kunnat fixa med klippning, redigering, teknik & annat mellan "amningarna" så att säga.
När han nu började jobba i januari fanns inte riktigt den tiden, så därför har vi jobbat på en lösning för att finansiera en redigerare, men också en vettig studio för att öka kvaliten på podden. Nu är den lösningen ÄNTLIGEN i hamn!
Vi har "förhandlat" med några olika alternativ, & det har verkligen ordnat sig på absolut bästa sätt.

Från & med första avsnittet 2015, som alltså kommer ut TORSDAG 19E MARS - kommer BBpodd nämligen att ligga på GP.se! 

GP? Tänker kanske några då. Skall ni verkligen bli en del av DET gänget - är det verkligen bra? Efter mycket övervägande har vi kommit fram till att det är PRECIS vad det är!
This is why:

  • Alla nya inspelningskostnader täcks, så att podden inte bara överlever - utan också blir bättre
  • Vårt mål med podden är att sprida det Blåvita budskapet & skapa hype & drag kring laget & matcherna. På GP får vi chansen att nå ut till så många som möjligt - & förhoppningsvis "väcka liv" & "skapa sug" hos folk som inte har en aning om att det finns en Blåvit podd - detta är nog den största fördelen tror vi!
"If U cant beat them - join them" - tänker vi! Se oss som Blåvita "infiltratörer" i det stora mediehuset!

Blir ni inte styrda av GP då? Kommer detta inte påverka vad ni pratar om?
Snabbt svar: NEJ!
Längre svar: NEJ, detta var ett av våra ABSOLUTA krav - dvs ingen styrning whatsoever över poddens innehåll. Om vi vill göra en timslång sågning av Mattias Balkander, så gör vi det - inga problem!
GP har gillat poddens format & anda - & vill gärna att vi fortsätter i samma stil!

Man kan också påpeka här, att vi inte kommer tjäna några pengar själva på detta - utan att GP bara står för själva produktionskostnaderna. Därför kan de inte heller styra över hur innehållet ser ut - eller snarare låter...

SÅ, vi hoppas att ni håller med oss om att detta är en GRYM lösning - för nu skall vi försöka göra en GRYM podd!

Vi har redan en massa "super-gäster" bokade, & i premiäravsnittet den 19E MARS, gästas vi av ingen mindre än Jörgen Lennartsson!

Ni kan såklart börja komma med förslag på frågor till Jörgen under hashtagg #BBpodd på twitter - eller på poddens nya instagramkonto @bbpodd
Stellham heter numera @BBJocke på twitter & Patrik heter @BBpatrik - rimligt...

Bara att följa & mata på med frågor! 
Mailen är bbpodd@gmail.com, om man föredrar det.

Sista grejen: Vi kommer behöva flytta serverplatsen för de kommande avsnitten - så från den 19E MARS hittar ni hela paketet på en ny adress på GP.se. Det betyder att ni som prenumererar på iTunes & andra ställen måste gå in på den nya adressen & trycka "prenumerera" igen. Länkar & annat spam kommer - var inte oroliga! 

Det var väl "det hele", som Vibe & gänget säger...

Alltså 19E MARS, PÅ GP.se - in & bomba oss med frågor på #BBpodd på twitter & @bbpodd på instagram!


Vi hörs!