tisdag 6 augusti 2013

Sportbloggens lögn avslöjas!

"Vad var det jag sa". Som ingen lär ha missat blev det idag klart att Nordin Gerzic går på lån till Örebro. För de flesta kommer det knappast som någon större överraskning, eftersom Gerzic inte kommit upp i den standard som krävs för att knipa en plats i startelvan. Som läget ser ut gör man helt rätt som lånar ut honom till Örebro, där han kan få speltid och kanske komma tillbaka och slå sin in i vårat kära lag.

Någon som säkerligen INTE är förvånad är Mårthen Bergman på fotbolldirekt.se. Redan 10:e Maj visste den eminenta "agent-firma sajten"(vad fan är det för beteckning förresten?) om att IFK Göteborg inte ville ha Gerzic och att han ville lämna. Idag slår sig Bergman på bröstet med en skönt nedlåtande artikel där han raljerar friskt över alla som hade fel:

Tre månader senare visar det sig alltså att Fotbolldirekt hade rätt (för visst är det så, att om man inte vill ha en spelare så lånar man ut honom istället för att sälja?) och att Nordin Gerzic hade fel när han pratade med vår skribent PatrikG. Fantastiskt arbete! 

Det verkar uppenbarligen inte finnas någon preskriptionstiden för den här typen av nyheter, så vi vill givetvis inte vara sämre utan bjuder på följande nyheter:
- Hjalmar lämnar IFK Göteborg
- Dyrestam lämnar IFK Göteborg som Bosman
- Farnerud lägger av efter säsongen
- Zlatan lämnar PSG
- Mårthen Berman kommer med ytterligare ett tidigt "sensationsavlöjande"

VI passar även på att slänga in att Gais tar ett SM-guld!


Vänta ni bara, förr eller senare får vi rätt!