tisdag 20 augusti 2013

Åk för helvete, ÅK!

När Helsingborg fick sin ytterst oförtjänta seger räknade jag bort guldet. Helsingborg såg starka ut och låg åtta poäng framför. Men så kärvade det tack och lov för Helsingborg och efter säsongens kanske viktigaste (men absolut inte bästa) och hittills mest nervösa match är vi med i Guldstriden på allvar.

På söndag är det återigen dags för en ödesmatch. Jag har räknat bort oss från guldet två gånger redan i år, och jag är redo att göra det igen. För OM vi (gud förbjuder) kommer hem utan minst en poäng från Malmö på söndag. Då är det en rejäl uppförsbacke.

Därför, just därför, är det JÄVLIGT viktigt att just du som läser det här tar dig ner till Malmö för att ge ditt stöd till de grabbar som ställer sig på planen. Om du har en tunn plånbok är Änglarnas buss ett bra alternativ. Endast 275:- riksdaler för resa och matchbiljett (200:- om du råkar vara medlem). Alla uppskattar inte bussresor. Om du inte har egen bil finns det säkerligen plats på någon av alla de bilar med fans som skall ner. Det är bara att kolla runt!

Så Åk, ÅK FÖR HELVETE ÅK!