2011/11/12

Tröjor och videospel läggs till insamlingen

ERLINGS MIXPÅSE. Insamlingen till vår resa till Turkiet har fått en bra start. Drygt 1500 insamlade de första dagarna vilket lovar gott inför fortsättningen. Vi behöver dock få in en hel del mer så fortsätt bidra. Förutom att det kommer bli grym rapportering så deltar man dessutom automatiskt i utlottningen av fina priser om man skänker minst 100 kronor.

Nu lägger vi dessutom ytterligare priser i potten. Två matchtröjor årgång 2011 adderas, en blåvit och en rosa. Plus att du också har chansen att vinna videospel till Xbox360 & PS3. FIFA 12, NHL 12, Sims 3 Pets & Need for Speed The Run slänger vi ner i jultomtens stora säck som sedan tidigare är fylld med en nostalgisk tavla.

Stöd vår insamling genom att putta in ett bidrag till plusgirokonto 438346-9. Märk din insättning "Turkiet 2012" + ditt namn/din grupps namn.
(Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn.)

I nästa post börjar vi redovisa gåvogivarna.

*********************************************

Två år efter alla andra har jag fallit ner i Twitterträsket under namnet @BarabenErling. Här kommer jag kunna ge snabba rapporter från a-lagsträningar & u-lagsmatcher, komma med kortanalyser eller bara slänga ur mig lite blandat trams. Även om jag inte kommer sluta blogga så känns det som ett rätt naturligt steg att ta efter snart sex år som bloggare. Det finns fortfarande mycket åsikter och tankar om allt möjligt, men det är inte alltid man hinner hem och sätta sig och skriva en tre-sidors krönika om vad som faller på och av. Därför gillar jag Twitter, för att det är så snabbt och direkt. Mer hets i miniformat!

*********************************************

Sedan långt tidigare finns vår chefredaktör på Twitter och så också ett par av a-lagets och u-lagets spelare. Bloggens tekniska expertis, Olof och Swedie, har fixat till en widget under chatboxen till höger här på sidan där man kommer kunna följa våra tweets. Plus Glenn Hyséns såklart.

Det må vara november och det händer inte så mycket på fotbollsfronten kring IFK Göteborg just nu. Det jobbas däremot hårt i det tysta med förberedelser inför 2012, samt generella förbättringar på alla plan. Nästa år blåser hetsens hårda vindar in i ditt vardagsrum igen!

*********************************************

I den lilla nämnda rutan kan man just nu läsa om u-truppen som är igång och spelar inomhusturneringen Mariedal Cup. Man är där med två lag varav det ena, Lag Wålemark, vann sitt första gruppspel inatt efter resultaten 4-1, 1-1, 7-2, 6-2.

Det andra laget, Lag Eilert, drar igång idag klockan 14.00 och Lag Wålemark fortsätter med ett andra gruppspel ikväll 20.40.

5 kommentarer:

 1. Gött änna!

  SvaraRadera
 2. Gött som fan. Trots lågsäsong trillar det ganska konsekvent in kvalitativa inlägg på bloggen. Det tackar vi för!

  SvaraRadera
 3. Eijlert vann första mot Enskede med 3-0, Eskilstuna har dragit sig ut så 3-0 där, och vinst mot Sandared/Sjömarken 7-0 även vinst mot Ulricehamn med 11-0

  SvaraRadera
 4. Alla som läser baraben borde kunna bidra med minst 100kr. Baraben levererar

  SvaraRadera
 5. bästa av online-filmen webbplats för Skandinaviens http://www.nordic-tv.com

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.