2011/11/30

Stahre hos Morgongänget

60 kommentarer:

  1. Herrejävlar va dåliga morgongänget är. So där löjligt checka som bara är obehagligt. Stahre gör som vanligt bra intryck.

    SvaraRadera
  2. Fan vad pinsamt. 3 fnittriga idioter.

    Men du skötte det bra Stahre, även om du stundtals såg något obekväm ut. Men vem hade inte gjort det...

    SvaraRadera
  3. Fortfarande tveksam. Fast det är ju inte Stahre som värvat sig själv... Skandal att man väljer honom.

    SvaraRadera
  4. @j - Varför då?

    SvaraRadera
  5. Känns inte alls som att han passar in i klubben. Hans meritlista är inte särskillt stor, det han har åstakommit har han gjort i en klubb som han har ett stort hjärta för. Och en klubb som enligt mig är raka motsattsen till IFK GBG. (att jag och många med mig hatar aik gör inte saken bättre). Enligt mig är det idioti att ta hit en tränare som är så starkt förknippad med vårat största hatlag...
    Att dessutom ta en obeprövad tränare från dem är bara dåligt av Mild och Co.

    SvaraRadera
  6. Stare behöver nog ta den i gumpen så han kan slappna av lite.

    SvaraRadera
  7. J sa: Starhe har väl lika mycket meriter de senaste 10 åren som Blåvitt har. Man kan inte begära att han ska ha 19 Sm-guld, han har inte funnits i 107 år.

    SvaraRadera
  8. Haha, definitionen av mycket pengar är när man har två granar i hemmet!

    SvaraRadera
  9. Tycker han låter lite dryg, just i det här programmet kan jag förstå honom eftersom att det var lite fjantiga frågor osv. Men överlag känns han lite dryg som många 08:or gör. Fast det egentligen spelar det ingen roll, bara han får resultat ute på planen!

    SvaraRadera
  10. Morrongänget är den värsta skiten man kan lyssna på. Göteborgare från den sämsta sidan, speciellt Peter som sitter och skrattar åt sig själv hela tiden. När dom skulle bjuda in Janne Josefssons ang Allbäckaffären så avbokade han Janne dagen innan för att han kände Allbäck privat... Pinsamt!

    SvaraRadera
  11. Politiskt korrekta svar signerat Stahre. GBG kulturen är sannerligen en ny värld för honom.

    Årskortet är förnyat så nu är det bara att räkna ner. Som blivande farsa i dagarna kan jag hälsa att Supporterklubben kommer få en ung medlem under december månad.

    Gött e det!

    Forza!

    SvaraRadera
  12. Jävla pajas program, uppfyller alla fördomar om goa Göteborgare. Du behöver inte bli så sån utan se till att vinn matcher bara så ska du se att du blir respekterad på Gamla.
    allaeanglar

    SvaraRadera
  13. Harrejävvlar vilken äckelkäck trio av sämsta sortens västkustbor. Det är på grund av sådana typer som många stockholmare på allvar tror att vi är genetiskt defekta. Jag kan inte klandra deras fördom i detta fallet.

    Stahre verkar vara rätt ok, men jag hade helst sett honom utanför vår förening.

    SvaraRadera
  14. Jag tror det blir bra ! Stahre verkar taggad !!!

    SvaraRadera
  15. Gillar i vanliga fall Morgongänget men här var det bara fjantigt och oseriöst. Stahre ger sjukt bra intryck. Seriös, ordentlig och fokuserad. MIKAEL STAHRES BLUEWHITE ARMY!

    SvaraRadera
  16. Stackars Mikael..

    Satan vad irriterande dom var, jävla dumma frågor!

    SvaraRadera
  17. from sthlm with love
    haha, fan va söta ni är. ni hittar inga hatlag i er egna regnstad så då vänder ni blickarna mot huvudstan.
    kan man fortfarande få köttbit, pommes och bearnaisesås på avenyns restauranger för en hundring? :-)

    SvaraRadera
  18. Mikael Stahres bluewhite army?

    Kräks i munnen...

    SvaraRadera
  19. Morrongänget må vara lite fåninga men saken är att många av våra spelare uppskattar ju den sortens humor och är ofta med i programet. Kommer Stahre bli för tråkig?

    SvaraRadera
  20. 14:30
    Ta reda på fakta innan du skriver dumheter,han avbokades inte pga att ngn kände ngn , utan av helt andra skäl. Däremot den självgode Janne Josefssons vägrade låta sig bokas om , sätter sig ner ringer runt o lipar hos sina kompisar som sedan bojkottar morgongänget.
    Vem uppträder pinsamt ?

    SvaraRadera
  21. Stahre visar pondus. Nu kommer det att finnas klara riktlinjer i vår förening. ingen jävla pajas i trän.overall. Vad skall man säga om när 3 st totalt fotbollskunniga försöker sej på aatt intervjuva ett orakel som Stahre...
    /SFAC

    SvaraRadera
  22. Fan vad stockholmska låter coolt jämfört med den töntiga göteborgskan!



    Ellos

    SvaraRadera
  23. Man får säga vad man vill om programmet, men det är ändå det populäraste morgonprogrammet i stan. Då kanske jag tycker att man kan ta seden dit man kommer och att Stahre kanske borde släppt lite på korrektheten trots att han är ny på jobbet.

    Men egentligen inte mycket att orda om, det e trots allt bara en liten sketen intervju.

    SvaraRadera
  24. Anonym 30/11/11 19:44

    'Populäraste morgonprogrammet i stan' - Källa på det...

    Tyvärr förstår man övriga Sveriges förakt mot Göteborg, när man ser detta.

    SvaraRadera
  25. Övriga Sveriges förakt... Nu får du nog dämpa dig lite.

    SvaraRadera
  26. Kändes så oseriöst det kan bli. Trodde verkligen det skulle bli en intervju som kunde ge nåt men då sitter fnitterLinda och ställer frågor om tröjor och dylikt. Fy fan va besviken man blir. Rolig är hon då fan inte heller.

    SvaraRadera
  27. Såg fram emot detta inslag när jag hörde reklamen om det.
    Men det var det sämsta jag har hört på länge.
    Det var tur att Mikael stahre gav ett seriöst intryck.
    Han uppträdde kanske lite stelt och korrekt men det var sista gången på väldigt länge jag tog mig tid att lyssna på deras självgoda skit. Förstår inte varför man Inte förbereder sig bättre på intervjun än detta.
    Jag hoppas nu att sr P4 gör en inbjudan till herr stahre och skickar någon av sina ess.

    SvaraRadera
  28. morgongänget är sköna, och ja de är GBGs överlägset största morgonshow. Källa SIFO/RUAB.
    Stahre är nog inte riktigt van vid jargongen. Han tror fortfarande att han är i sthlm och att alla har en baktanke och vill honom illa i intervjuer.

    Hoppas att han snart bjuder till med ett garv och lite mer leenden. Man kan var jäkligt proffsig men samtidigt bjuda lite på sig själ.

    SvaraRadera
  29. Håller med om de som redan skrivits, morgongänget visade inte sig ifrån sin ljusa sida här (dock är man van vid intervjuande människor som kan sin sak och man kan inte anklaga dessa människor för att kunna spec mkt om fotboll...). Mikel uppträder dock förtroendeingivande.

    SvaraRadera
  30. Det enda som verkar dåligt med Stahre är att han ibland påminner lite om Lars Ohly... :)

    SvaraRadera
  31. @21.24
    Att han har tunn meritlista och har ett stort AIK hjärta är bra saker då eller?!

    Detta kommer att gå käpprätt åt helvete! hoppas jag har fel

    SvaraRadera
  32. Jag tycker Stahre gjorde det bra. Spontant tror jag det är rätt svårt att komma in som utomstående och göra ngn slags "underhållning" i radio. Jag menar, han sitter med tre "underhållare" som har en egen slags internhumor vilket kanske är svårt att greppa. Frågan är snarare varför de bjöd in honom. Var det för att intervjua honom om det nya jobbet eller bara göra en flummig intervju?
    Rätt uppenbart att han kände sig lite utanför då de antingen försökte skämta eller visade föga intresse för hans svar. Är inte den gyllene regeln att gästen skall vara kung? Tycker de kunde kommit upp till hans nivå och gjort en mer seriös nivå än tvinga honom ner på deras nivå som han inte riktigt gillade.

    SvaraRadera
  33. I Turkiet i mars kommer jag göra en lång intervju med Stahre för Kanal Glenn. Den kommer hålla betydligt högre klass än det här. Tror det till och med kan bli den bästa intervjun någon någonsin gjort.

    SvaraRadera
  34. Ni som klagar på Stahres meritlista. Bara en fråga vad Jonas och Stefan för meriter när dem kom hit som var så sjukt mycket mer imponerande? Huvudtränare i FC Trollhättan? tredje tränare i Djurgården? Jo, men tjenare!

    SvaraRadera
  35. @30/11/11 22:49

    Rehn & Olsson hade inte AIK tatuerat i hjärtat

    SvaraRadera
  36. 30/11/11 22:58>>> Mmm han lär vara rå aikare när man väljare att träna IFK Göteborg. Skulle du träna AIK? förmodligen inte för att du säkerligen är för mycket Blåvitt. Så nja jag köper inte det.

    SvaraRadera
  37. Han låter som en sthlmare. och han är som jag vet hur han är: en dålig tränare som ridit på andras arbete. Jag finnner inga ord.. Jag vill ju inte skriva svor ord men jag gör detta med tårarna rinnande ner efter kinderna: hej då blåvitt.. tyvärr.

    SvaraRadera
  38. skäms över uselt radioprogram men vi verkar fått en bra tränare

    SvaraRadera
  39. Peter avbokade visst JJ på grund av att han kände S. Allbäck privat. Satt ju som ett fån och skämdes när han skulle förklara för alla rasande tittare/lyssnare varför Janne plötsligt hade droppats. Minns att han nästan var nära till tårarna, den annars så käcka Peter.

    Morrongänget är helt okej underhållningsmässigt, förutom den bedrövliga Linda. Undrar om hon verkligen är så pantad eller om hon helt enkelt har fått en sådan roll av Mix Megapol. Osannolikt urusel.

    Heja Blåvitt!

    SvaraRadera
  40. hahah! Märks,tydligt, att det endast är finniga stjärtgossar som kommenterar här.

    Var stolt över den finaste staden i Sverige.

    skärpning!

    /Oldboy

    SvaraRadera
  41. @30/11/11 23:06

    Han är så mkt Aikare man kan bli,
    har bla sagt att han aldrig skulle kunna träna ett annat allsvenskt lag
    När man sedan är arbetslös tränare med tunna meriter kryper desperationen in och man tar det jobb man får.
    Ränderna går aldrig ur PUNKT

    SvaraRadera
  42. @18:03
    +1
    Kommer aldrig komma ur min mun!

    SvaraRadera
  43. Men vad fan vad det finns trångsynta, till synes nästan inkompetenta folk i de blåvita "leden".

    Denna raljerande och polemiska ton mot Stahre bara för att han är AIK-are.. tänk vad många "älskade" spelare vi haft genom åren som egentligen håller på något annat lag. Nä, han ska bedömas på ledaregenskaper, förmåga att coacha, motivera, hantera media, partners, osv. Det är en otroligt duktig tränare vi nu fått tag i.

    Sen så har ju det inte riktigt diskuterats i våra led ännu, men faktum är att vi fortfarande har en trupp som inte kan mäta sig med de bästa i allsvenskan. Framförallt ett mittförsvar men även sett till mittfält. Bland seriens 10 i topp bland mittfältarna tar troligen inte någon blåvit spelare någon plats. När helsingborg ska värva Wanderson till ett redan urstarkt mittfält så får vi Sobralense. Nä, allt kommer hänga på om "de unga" nu tar det där utvecklingssteget som de inte klarat hittills. Annars har vi återigen bara Tobbe.

    Nu tror jag iof kompetente Stahre lyckas.. bara för att det är en så duktig tränare. Men också för att han passar in i BLåvitt just nu.

    SvaraRadera
  44. Morrongänget, sicken skit!

    Tycker han verkar vara en liten hare den där Mikael. Drar från aik när det blåser snålt. Och då fjäskar han dessutom för Firman Boys genom att bjuda in dem på möte och förklara sin flytt. FB köpte dessutom förklaringen vilket tyder på att han gjort det enkelt för sig och skyllt på ledningen, som redan innan är illa omtyckt av FB. Allt detta mina väner i en förening som han säger sig stötta (alla minns medlemsskapet i DSM?). Hur går det när det blir motgång Blåvitt?

    Innan ni börjar tjata om att jag är en hare som skriver anonymt. Jag är INTE tränare i Blåvitt och ska inte vara det heller!

    SvaraRadera
  45. Jag gillar Morgongänget vanligtvis, men gårdagens intervju var ett lågvattenmärke. Det kändes som det viktigaste med inslaget var att få till en "käck atmosfär" för att bryta mot övriga intervjuer Stahre setts i. Det blev i mina ögon ett platt fall och jag led med Stahre som ville vara seriös i en krampaktigt lättsam miljö. Hoppas dock att det blir nytt försök och att programansvariga förbereder sig bättre. Hur det än är så följer många i regionen programmet och "vi" mår bra av att synas/höras där.

    SvaraRadera
  46. Han kommer dra direkt om det inte går vägen. Han behövde ett jobb och blåvitt var dumma nog att anställa honom. Han är stockholmare och råtta och hatar egentligen Götet.

    SvaraRadera
  47. 1/12/11 00:49>> Åh nej. Så alla ska vara goa gubbar med tatuerat blåvitt märke för att spela och träna Blåvitt? Väx upp för fasen. Du kan tycka att Sthare är AIKare, men så länge han tränar Blåvitt är han knappast det. Punkt slut.

    SvaraRadera
  48. 13:55 är det någon som sagt att man måste vara go gubbe med klubbmärket tauerat för att träna Blåvitt? Kritiken mot Stahre handlar om något annat. Har du inte fattat vad under den debatt som varit så kan du börja med att fundera på varför Stahre möter kritik när t.ex. inte Rehn eller Carlsson gjorde det.

    SvaraRadera
  49. Stahre for president!

    Detta blir bra!Morrongänget kan man inte lyssna på,vilket skit går säkert hem hos alla kommunalare jag håller mig till SR som har lite bättre program
    (fp)

    SvaraRadera
  50. Morgongänget är ett gäng lallare... Pratar i 290 och spelar stressig musik i bakgrunden. Man blir ju stressad av att kolla på skiten!

    SvaraRadera
  51. Morrongänget är jävligt pinsamma!

    SvaraRadera
  52. Jävla morronlallare! Morronhoran är ju riktigt pinsam! Staren är FB! Har ni inte fattat det? Han kommer dra ner blåvitt i skiten och själv drar han blixtsnabbt.

    SvaraRadera
  53. Nog för att såna program ska vara avspända och tonenlättsam...
    Men herregud vad e det för jävla Torslanda-bönder?! (Ursäkta om jag förolämpa nån nu)

    SvaraRadera
  54. Stahre är ingen bra tränare! vad fattas i era hjärnor?.

    SvaraRadera
  55. tragiaskt att klaga på Mikaels "meritlista" ah just ja för svennis som vann europaguld med klubben jag älskar! hade ju en såååååå lång meritlista... ni som klagar och gnäller, hoppas ni menar allvar när ni skriver hejdå blåvitt och liknande vill fan inte se er på gamla ullevi! sittt hemma och lipa istället! MOT GULDET 2012!!!

    SvaraRadera
  56. Hatar morgongänget, sist jag lyssnade på det var när jag sommarjobbade på bandet @ Volvo.

    SvaraRadera
  57. morgongänget..... fan vilka idioer

    SvaraRadera
  58. Mild har fått nån slags mental sjukdom, vet inte vad. Denne Stahre som är AIK:are har fått mig att avstå nytt årskort. F 3 618 är ledigt tills skithögen fått sparken, kommer att följa mitt Blåvitt hemma på TV. Gillar inte den dryge arrogante skitstöveln från Sveriges minst omtyckta klubb. Mild, Trollhttan o Victor Muller är likartade.

    SvaraRadera
  59. mäktigt att han har dre headphones

    SvaraRadera
  60. hur fan kan denna smörjan få sändas år ut o år in.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.