2011/11/07

Feldgrau, Erling & Karlsroo åker till Turkiet

TURKIET 2012. Den 10-17 mars nästa år flyger IFK Göteborg på träningsläger till Turkiet. BaraBen.com åker med och nu kan vi presentera teamet som följer med och rapporterar.

De tidigare lägerbevakningarna (2009 & 2010) har vi varit två personer på plats. Denna gång vill vi verkligen slå på stort och göra den bästa bevakningen av ett träningsläger någonsin, därför väljer vi nu att åka med tre personer. Och vi väljer att göra det med de personer som är kärnan i Kanal Glenns studioproduktion.

Erling som reporter & programledare, feldgrau som expert, betygsättare & krönikör, Karlsroo som filmar, producerar & redigerar.

Med detta tror vi att vi får möjlighet att ge er här hemma grym bevakning på ett riktigt proffsigt sätt. Vi har redan nu många idéer på vad vi vill göra, och hur vi vill göra det. Mer om dessa tankar och planer kommer i en senare post.

För egen del hade jag inget sug att åka på läger inför i år, med de signaler som skickades från Kamratgården om obefintlig förändring. Inför nästa säsong däremot är allt väldigt annorlunda. Föreningen nystartar på ett väldigt spektakulärt sett och det hoppas även vi här på BaraBen göra. Lägret blir förhoppningsvis starten för en intensiv framgångsrik säsong. Helt ärligt så längtar jag som f*n redan nu på att säsongen skall starta.

Det kommer bli grymt att åka på läger igen, och dessutom tillsammans med feldgrau och Karlsroo som jag numera känner väl, och jag vet att vi kommer komplettera varandra på ett perfekt sätt. Allt för att kunna göra den grymmaste bevakningen som skådats från ett träningsläger. Jag upprepar det mantrat men det är verkligen det som gäller. Vi åker inte dit för sol, bad, sprit eller något annat. Bara för att leverera.

Ni vet dock att det kommer krävas ekonomisk hjälp. Ett par tusenlappar måste in för att vi skall åka iväg. Jag ser det dock inte som ett bidrag, utan mer som att du som läsare betalar för en produkt. En produkt där du kommer få valuta för dina pengar! 2009 publicerade vi över 50 bloggposter på en vecka, nästa år kommer det bli fler poster och dessutom med högre kvalité.

Stöd vår insamling och du är dessutom med i utlottningen av ett flertal fina priser som kommer presenteras här på bloggen efter hand. Sätt in valfritt belopp på vårt plusgirokonto 438346-9. Märk din insättning "Turkiet 2012" + ditt namn/din grupps namn.
(Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn.)

27 kommentarer:

 1. Andreas Bergman2011-11-07 16:13

  Lovely - all in Turkey 2012!

  SvaraRadera
 2. - Vet ni varför inte turkar kan spela fotboll?

  - Nej, så fort de får en hörna öppnar de gatukök!

  SvaraRadera
 3. Perfekt, nu skeckar jag en summa så ni kan ha sköj med

  SvaraRadera
 4. Ser ENORMT fram emot detta!
  Skickar in någon hundring så fort jag fått nästa studiebidrag.

  SvaraRadera
 5. Säger som Ragge; fan va gött!!!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=mt4tAq7Y-QY#t=41s

  SvaraRadera
 6. 300:- insatt och klart!

  Btw så blev den tidigare länkningen lite skev. Ragge skanderar ju fan va gött strax innan 41s i klippet. Nevertheless, sjukt najs att få rapport vid Turkietlägret!

  Forza!

  SvaraRadera
 7. En comeback för Tobbes videoblogg måste ju vara given!

  SvaraRadera
 8. Låter som en av de bättre laguppställningar som baraben kan ställa på plan.

  Lär bli ett bidrag framöver...

  SvaraRadera
 9. Kan man betala med kort? Bor i utomlandet...

  SvaraRadera
 10. riktigt härligt detta gubbar, bidrag coming up =)

  SvaraRadera
 11. Ett riktigt jävla dream-team alltså, fan vad grymt det kommer bli.

  Skickar pengar runt jul.

  Just for the record, ska Alltid blåvitt skicka ner någon? Vore gött med lite konkurrans :)

  SvaraRadera
 12. Underbara nyheter! Perfekta teamet att skicka verkligen! Se till att fixa några goa nya intron till videoinläggen och ge tobbe en kamera och en flaska sprit inför varje blogg så kan de här bli legendariskt!

  Mitt bidrag kommer kring jul antagligen, vi studenter får passa på när vi väl har pengar...

  SvaraRadera
 13. Ida Henriksson

  SvaraRadera
 14. senor Senior2011-11-08 11:03

  men blir det nått Copa del Sol ???

  SvaraRadera
 15. Vad jag förstått kommer ab skicka sitt team till Copa del sol. Vi får väl se om Baraben kan möta upp med någon representant på plats! ;)

  SvaraRadera
 16. Kan bli riktigt bra detta!

  Fattar inte riktigt vad hetsen mellan AB och Baraben ska leda till?

  Sätter in en hundring när lönen kommer.

  SvaraRadera
 17. Vi åker inte dit för sol, bad, sprit eller något annat. Bara för att leverera. ; ).

  SvaraRadera
 18. Alkohol för pengarna igen?

  SvaraRadera
 19. Larsson: Vilken hets? Vi på AB och alla på Baraben kommer la överrens utan problem nu för tiden. Janlind och Erling är väl de jag träffat och vi har då inga problem med varandra i alla fall.

  Skulle för övrigt tro att det kommer info om vi åker till Spanien eller inte någon gång i veckan.

  SvaraRadera
 20. Strålande i år igen pojkar. Vi vill ALLA höra hur det går för oss där nere. Kläm hackhackande ssstahre (som först nu känns spännande och halvt accepterad) på allt utom allsvenskt neutrala vill-vinna-klyschor. Ni som åker ner och levererar är definitivt värda turkisk sol, snålblåst och alkohol. Klart som fan ni ska ha det. Akta er bara för de krokiga knivarna. Hur många semiproffsiga blåvita bloggare tar en semestervecka, åker ner och ger oss utan större förtjänst det vi alla blåvita vill ha. Säkert flera, men BB är kvalitet. Lägg upp kontonnumret med stora feta versaler och siffror högst upp. Vi är störst, bäst och vackrast. Jag vill ha mina jävla två stjärnor ovan klubbskölden. De örebrosvenneavundsjuka kanske kan anmäla sig till nästa utländska blåvita sammankomst... Om stahre kan leverera sina ambitioner finns bara stojan och resten av gulsvarta avföringen kvar i det såriga kniven-i-ryggen-minnet från 2009.

  SvaraRadera
 21. Jag hade tänkt ge ert fina initiativ 1500kr. Jag har tyckt om era resor de senaste åren, och satt in pengar..men.
  s t a h r e.

  SvaraRadera
 22. Yeah right, sista anonym...

  SvaraRadera
 23. bästa av online-filmen webbplats för Skandinaviens http://www.nordic-tv.com

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.