På gång


fredag 4 november 2011

Turkiet 2012: Vi lottar ut unik tavla!

TURKIET 2012. IFK Göteborg åker på träningsläger till Turkiet i mars 2012. BaraBen planerar att åka med men vi behöver din hjälp för att komma dit. Därför har vi startat en insamling där vi tacksamt tar emot alla bidrag, stora som små.

För att ge insamlingen en boost så kommer vi lotta ut en rad olika priser till er som är med och skänker minst 100 kronor. Varje hundralapp ger en lottandel så 200 kronor ger med andra ord dubbelt så stor chans att vinna som 100 kronor. Idag presenterar vi det första bidraget till vinstpotten.

En helt unik tavla med en lagbild och signerade idolbilder
på IFK Göteborg årgång 1995!

Till Andreas från Thomas Andersson!

Förutom en mycket klassisk lagbild så ingår alltså signerade bilder på följande spelare: Thomas Ravelli, Sören Järelöv, Magnus Erlingmark, Niclas Alexandersson, Teddy Lucic, Olof Magnusson, Magnus Ölme Johansson, Stefan Lindqvist, Mats Lilienberg, Stefan Pettersson, Jonas Olsson, Johan Anegrund, Fredrik Dahlqvist(vem?), Mats Jingblad & Ruben Svensson.

Stöd vår insamling och ta chansen att vinna denna raritet. Sätt in valfritt belopp på vårt plusgirokonto 438346-9. Stora som stora bidrag är välkomna. Inga små tack. Märk din insättning "Turkiet 2012" + ditt namn/din grupps namn.
(Gåvolämnarna presenteras i en lista här på bloggen efter hand så vill du/ni skänka pengen anonymt, skriv inget namn.)

26 kommentarer:

 1. jag tänkte putta in en hundring eller två men är riktigt osugen på att vinna den fula ursäkten till pris. on the real, vad ska jag göra med det åbäket till tavla? slänga den i kanalen är vad. hur går en då till väga om en vill fylla på kontot men inte vill delta i tävlingen med hänsyn till nån som faktiskt på fullaste allvar vill vinna?

  SvaraRadera
 2. Om du vinner och inte vill ha ditt pris är det bara att maila oss och berätta det så lottar vi ut den till någon annan.

  SvaraRadera
 3. Vill vinna sprit annars kan det kvitta =)

  SvaraRadera
 4. ja vafan ska ni te turkiet får ni ju lotta ut några flaskor rakia!

  SvaraRadera
 5. ja vafan ska ni te turkiet får ni ju lotta ut några flaskor rakia!

  SvaraRadera
 6. starta baraben plus, så får bara de som betalar se.......

  SvaraRadera
 7. Lagbilden måste väl vara från slutet av -95?

  SvaraRadera
 8. Får man ens lotta ut sprit?

  SvaraRadera
 9. Kan ni inte lotta ut Ida Marie?

  SvaraRadera
 10. Ful ursäkt?? Är ju för faen vår historia

  SvaraRadera
 11. Thomas Andersson? Mannen som var så jävla röten att han blev utbuad av oss i Örebro ett år? Mannen som fått senare tids skrik om hur usla JJ och Falex är att framstå som hyllningskörer? Mannen som var röten att han fick byta namn och gå till gais?
  Måste den hälsningen verkligen vara med?

  SvaraRadera
 12. Kan man inte lotta ut platserna som rapportörer?
  Å andra sidan räknar jag med att åka ner själv så jag kan rapportera gratis.

  SvaraRadera
 13. väntar fortfarande på ett officiellt uttalande att frankie inte ska med, fram tills dess no cash

  SvaraRadera
 14. Thomas Andersson som utav världens mest jävla märkliga anledning fick spela på topp ihop med legenden Ekström borta mot Milan (0-4). Fortfarande en R Gustavsson-pederastgåta-större än alla gåtor jo gett oss. Lycka till jo någonstans i (hur stavas det) Sögndal. Måste vara jättekul för familjen..
  För övrigt, sluta snålgnälla över att världens bästa Blåvittblogg skickar rapportörer till våra utlandsläger. Vi vill alla läsa om hur det går för grabbarna där nere. Jävla gnidna snåla avundsjuka aftonbladetmänniskor. Nu handlar det om oss och inte såssialdemok/vanja-lo som myglar för egen vinning.

  SvaraRadera
 15. ps. Är det så illa att vår bästa blogg behöver ge pris i form av en sketen signerad lagbild från 95? Allvarligt. Ta er i era sjuka rövar.

  SvaraRadera
 16. Vill ni få folk att pröjsa, så är det bara att lova att det är Erling som sköter rapporterna från Turkland.

  SvaraRadera
 17. antikrundan6/11/11 02:19

  falsk..

  SvaraRadera
 18. Med Jingblad & Lucic måste det la vara 96 ändå?

  SvaraRadera
 19. Nej, den är från 95. Har själv samma planch hemma.

  SvaraRadera
 20. Senast man skänkte pengar blev man riktigt besviken på dom som åkte ner. Denna gången vill jag veta vilka som åker INNAN jag skänker pengar. Om Erling åker kan jag tänkte mig att "dubbel-up".

  SvaraRadera
 21. Varken Alex, Lucic eller Jingblad var ju med 95. Tidig 96 är den ifrån, eller sen 95 om Alex och Lucic redan var signade?!

  SvaraRadera
 22. Lagbilden är ju från -95 men de individuella korten är från -96... Lite missvisande tavla således.....

  SvaraRadera
 23. Jan Johansen10/11/11 13:11

  Ja, för helvete, skicka inte ner Frankie med sin brutta igen, då kommer det inga pengar från mig!

  SvaraRadera
 24. bästa av online-filmen webbplats för Skandinaviens http://www.nordic-tv.com

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.