2005/10/02

A win is a win is a win...

GULDRACET Där satt vi, hemma i sofforna. Där stog vi, runt bardiskarna. Där sjöng vi, på arenan. Änglar över hela världen fick se en makalöst jämn och intressant nagelbitare mot vårt demonmotstånd Assyriska idag.

Vändningen var jävligt skön. Men det viktigaste som Blåvit är idag att ignorera motståndarsupportrarnas rop om "fusk och domarskandaler" då en seger är en seger. Oavsett när målen kommer och oavsett var/när/hur och varför domaren har agerat som han gjort i olika situationer. Vi fick med oss 3 poäng och är med i guldstriden, det är det enda som gäller.

Så om något djurgårdsas ikväll eller imorgon säger något om "köpta domare" till dig så svara med distink skärpa:
Jag minns en cupfinal, svärtad av en köpt domare, med er som segrare.

6 kommentarer:

  1. sm-guuuuld! nu skakar dif. fan va gött.

    SvaraRadera
  2. nån som har läst vad aftonbladets utsände har skrivit om matchen, han var nog inte på samma match som tv var. här är ett litet citat: "Tio minuter in i den andra halvleken gjorde hemmalaget sitt andra mål när Stefan Batan - för dagen anfallare - kyligt sköt bollen över Andersson."
    inte speciellt "kyligt" mål, tycketr inte jag iaf=)

    SvaraRadera
  3. detta va det värsta jag sett, hade en gubbe jämte mig som från första minuten sa: Gud va dom spelar bra Blåvitt. en annan vad gråtfärdig, men till slut lyckades vi. Tack Blåvitt, nu lever hoppet kvar.

    SvaraRadera
  4. Starkt att vända på 30 minuter.

    btw. så stavas det stod inte stog.

    SvaraRadera
  5. Jämför detta inlägg med "det köpta guldet" haha patetiskt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.