2005/10/15

Äntligen riktig fotboll

SLUTSTRIDEN Efter ett långt och opassande landslagsuppehåll mitt i den allsvenska slutstriden är det nu åter dags för härlig klubblagsfotboll.

Blåvitt spelar som de flesta vet borta mot Hammarby. Samtidigt är det Öis-Dif på Gamla Ullevi. Och något som man inte ens vill tänka sig kan faktiskt inträffa på måndag; att djurgårdarna firar sitt SM-Guld på vår arena.
Bara det borde vara värt att kämpa lite extra för Öis:arna - gapiga och dryga stockholmare runtom i Göteborg är inget som små barn skall se.
Å andra sidan räcker det med vinst på Söderstadion för att skräckscenerna skall undvikas.

Hänt i veckan:

GP-redaktionen fortsatte sin lansering av Wernbloom som en världsstjärna och tog ut honom till VM-truppen för nästa år. Visst, det låter kul Härd och Balkander. Men om inte ens "Lill-Glenn" är aktuell i dagsläget så känns detta lite väl långsökt.

Mourad syntes på läktaren under B-lagsderbyt iförd en mindre blåklocka. Ulander spelade inte heller han, men det verkar som att duon kan vara spelklara till måndag.

Har vi max otur får man väl snart se massa Gais-tröjor på skolor och arbetsplatser igen. "Feskrenset" fortsätter att få alla resultat med sig och om inte Ljungskile vinner i morgon borta mot Boden blir det kval. Hemska tanke.

3 kommentarer:

  1. Tror inte vi behöver frukta en Gais-hype om dom går upp. Öis har tagit över som vår huvudantagonist. Sen kan man väl fundera hur bra superettan är om Roland Nilsson utsetts som matchens bästa spelare i en toppmatch. Men med det flytet dom har slår de ut Gefle i kvalet.

    SvaraRadera
  2. Öis? huvudantagonist? Hahahahah. Jag kan i varje fall inte ta Öis seriöst nånstans. Det är en skämtklubb av borgare och med borgare för borgare.
    -Har du minkpäls? OK, då får du inträde...

    SvaraRadera
  3. Att GP lyfter fram Werna är trevligt! Vi hade definitivt behövt en klassisk Ingesson typ i landslaget och han kan väl ta sidleds-Dannes plats?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.