2005/10/23

FC Z gästspelade på Stockholms Stadion


I dagens slutomgång i allsvenskan stod de "talangfulla" lirarna från Borås för dagens överraskning. Istället för att ställa upp med starkast möjliga lag, valde man istället att låta de nya publikfavoriterna i FC Z spela matchen mot Djurgården.

Andledningen till denna oväntade giv uppges vara att man med hjälp av det ökade mediala intresset för matchen, hoppas kunna locka fler avdankade föredettingar till laget. Ett annat skäl kan även vara att laget är slitet efter den senaste tidens hårda matchande, & därför föredrog att ägna sig åt andra aktiviteter i stället för att spela allsvensk fotboll.

IF Ellos gör, med dagens insats, Halmstads BK & AIK sällskap i klubben för ryggradslösa lag utan heder. Lag som du aldrig kan lita på & som inte förtjänar någon som helst respekt.

8 kommentarer:

  1. Jag tycker verkligen de ska skämmas, de verkar ha haft som enda ambition att slippa kvala, resten kunde tydligen kvitta, patetiskt! Och Svensson-trion är en flopp utan dess like, de skulle ju ta ellos till Allsvenskans topp och presenterades med pompa och ståt när de kom. Finns det ingenting som kallas värdighet? Ju längre ner i tabellen de sjunkit, desto plaattare har de lagt sig. Hade jag varit Elfsborg-supporter hade jag gått och grävt ner mig av skam.

    SvaraRadera
  2. Hahahahha Ellos = FC Z

    SvaraRadera
  3. Ja det bekräftar ju bara vad man har sagt hela säsongen - Elfsborg är ett överreklamerat lag som har köpt sina spelare på postorder.

    SvaraRadera
  4. Something is rotten in Ellos.

    Jag minns en artikel i kvällspressen efter förra omgången i allsvenskan då Ellos anfallare Berghagen och Sjölund var besvikna över att sista omgången skulle bli betydelselös för deras del. Att omvandla sin besvikelse på det sättet dem gjorde, ger dem mitt livstidslånga förakt. Ellos är ett hån mot fotbollen! Kölhala ynkryggarna genast!

    SvaraRadera
  5. Som en polare skrev:

    ********************************

    Vad är det för jävla elaka påhopp?

    FCZ är ett gäng grabbar som aldrig har rört boll innan. De gör väldiga framsteg vecka för vecka och visar en imponerande moral för något som det egentligen inte är ett skit intresserade av. Att jämföra dessa hjältar med IFE är en skymf mot dessa killar. FCZ behöver aldrig be om ursäkt för vad de gör.

    SvaraRadera
  6. anonymous/ Det är sant. Även om FC Z förlorar sina matcher ger dom ALLTID 100% och kämpar till sista man, vilket är precis det EIF inte gör.

    FC Z andan är: ge allt och kämpa 100 procent i alla situationer.

    Ellos andan är: Köp allt på postorder - särskilt om det har "Svensson" någonstans i namnet. När produkten anländer upptäcker man att det är riktig skit man köpt - det ser fint ut på bild i katalogen - men i verkligheten är det bara värt bråkdelen av priset.

    SvaraRadera
  7. Erkänn dock att ni känner ordentlig skadeglädje mot Elfsborg efter Svensson-hausningen i somras. Och hur retfullt hade det inte varit om Elfsborg tagit poäng på stadion när vi spelade bort våra chanser på söderstadion?

    SvaraRadera
  8. Jag tror Ellos har ingått ett samarbete med IKEA..
    En jävla massa träben och försvunna skruvar i varenda enhet

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.