2005/10/05

Mourad fortsätter att maskera formen

SKADELÄGET George Mourad kom aldrig ut till den andra halvleken mot Assyriska efter en huvudskada. Marcus Berg byttes istället in och ordnade en straff som "Ölme" sedan satte stensäkert bakom Hellström Junior.

Tre ben är brutna i ansiktet och lägg därtill en hjärnskakning.
"Han ska kunna vara helt återställd inom två veckor, men också prova ut ett specialskydd som kan komma till användning", säger Blåvitts massör Roland Johansson...

11 kommentarer:

  1. Fan han har knäckt skallen på tre ställen i ansiktet. Det kan inte kännas gött alså. Strongt som fan av han om han kan lira mer...

    SvaraRadera
  2. "I bury those cockroaches"

    Förklaring? Nya offside...

    SvaraRadera
  3. Jag röstar på en Hannibal Lecter-mask

    SvaraRadera
  4. yxmannen Mourad kommer igen om två veckor, då ska ha fanimej ta lite hämnd och yxa ner några bajjare

    SvaraRadera
  5. Hur kan man vara fullt återställt på 2 veckor efter 3 frakturer i nyllet??

    SvaraRadera
  6. "De här grabbarna har bra läkkött"

    SvaraRadera
  7. "De här grabbarna har bra läkkött"

    SvaraRadera
  8. Ja inte skulle jag våga lira mer om jag hade tre knäckta ben i ansiktet, tänk och gå in i närkamp med någon och få t.ex en smäll till. Nej jag hoppas grabben tar det lungt.

    Till Mourad ifall du läser denna blogg.
    Vi tänker på dig och hoppas du snart är okej igen.

    SvaraRadera
  9. Om man ser från den ljusa sidan istället så är det kanske bra att han har några frakturer i ansiktet. Om han går in i en närkamp behöver han inte oroa sig för att få frakturer där igen eftersom det redan är brutet. Kom igen Mourad! Upp med humöret, det kommer att läka ihop så småningom och då kan du gå ut på planen och mosa igen - du är ju Blåvitts egen stridsvagn! Vi tänker på dig!!!

    SvaraRadera
  10. Det är ju inte precis som några av de stora benen är av. Även om det var så, så går det att spela om man bara har skyddsmask. han är väl ingen gipskatt, eller?!

    SvaraRadera
  11. Såg bilden i dagens GT. George ser stygg ut. Jävligt ond.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.